- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #33506 üzenetére
Átvételkor kell fizetni.
Mondj egy olyan normális helyet, aminél
- ha beszarik a gép, lesétálok 500 métert, és beviszem hogy hibás, garanciában intézkedjenek.
(És az jelen pillanatban nem megoldás, hogy "költözz el lakott területre")
- Ugyanennyiért (vagy olcsóbban) adják
- garantáltan meghozzák előbb, mint az akkor épp aktuális Euro-s ígéretÖtletek, hogy elküldöm őket és nem kérem a cuccot nem megoldás csak akkor, ha mégsincs annyira szükségem erre a cuccra. Cégnél már mindenki ezt mondta, de nekik speciel éppen pont nincs szükségük rá, könnyű kibicelni. Persze mikor a kiszállított ebéd 2 percet késik, akkor már közfelháborodást okoz nekik. Én meg olyankor mondom hogy már rég visszaküldtem volna..
Egyelőre a legtöbb webáruház drágábban, vagy csak ugyanolyan határidővel vállalná a szállítást, mint jelen pillanatban ezek. És a garanciához utazgatnom kellene. Az áruházlánc többi üzletében csak polctermékek vannak, azt nem szívesen vinném el, ráadásul 3-4 ezerrel drágábban, mint a webes rendelés esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Keresünk dokkolókat
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest