Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Találtam ma egy ilyet, hogy "Pályakezdő és Diplomás Álláskeresők Közvetítő Irodája".
Furcsa, hogy ennek az irodának nincs weboldala. Legalább is Én nem találtam meg. Mindenképpen fel kellett hívni drága pénzért, hogy megtudjam, milyen okmányok kellenek a regisztrációhoz.Abból indult ki az egész, hogy egy hirdetésben láttam, amint ez a közvetítő pályakezdőket keres biztonsági őri munkára valahova Pestre. Ok, de a megadott telefonszámon nem tudok emberrel beszélni. Csak egy gép kántálja végig a legfontosabbakat. Így a hirdetett munkáról sem tudtam meg semmit.
Holnap meglátjuk. Úgyis megyek pár helyre pofavizitre. Oda is benézünk öcsémmel és haverral.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● Tilos a politizálás!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpársportok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Politika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen switch-et vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest