Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Aktív témák
-
Mi 4-en végeztünk kb 4 perc alatt, szóval a fene tudja máshol miért tart annyi ideig
Szép estét mindenkinek, holnap meló, ez kissé ront az érzeten
-
válasz
Szólista
üzenetére
Ja, ja, emlékszem a srácra, még fotóm is van róla, mert készítettem fotót fél hétkor a sor elejéről és végéről magasba emelve a K800-ast. A sor eleji képen ott állnak jól láthatóan a srácok.

Én voltam a 338-as. Terveztem, hogy maradok és levadászok egy riportert, de idegrohamhoz közeli állapotban ööö hát, izé, mostanában nem fogom vissza magamat, ha az indulat ki akar törni. Szóval, izé, sáliláb. Jobb is így.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Mondjon már valaki egy oldalt amiről viszonylag pontosabb infot kaphatok! Köszi
-
ToBeY
nagyúr
Rendesen lehalt néhány hírportál. Még szerencse hogy 1-2 oldalról lehet infot szerezni.

-
tibi666
senior tag
ovb fail
-
-
Ramius
őstag
Engedelmetekkel:
"aki ma tulipánt rajzol a szavazólapjára annak a Voksán Virág lesz"
-
BlacKSouL
addikt
Leszaladtam sétálni míg világos volt. Jó hűvös van, kb 8 fok. De tegnaphoz képest ma nem esett egy csepp se, csak rohangáltak a felhők.
Hazafelé beugrottam a boltba, volt nálam néhány 200-as, meg pár 100-as. Vettem egy sört, meg még egyet. Vettem hozzá egy csomag kesudiót, egy tibicsokit, meg egy citromot kb 40 Ft-ért az egyik sörhöz, hogy amolyan mexikóiasan citromosan fogyaszthassam. Vettem még egy görög joghurtot, kb 80 Ft. Így mentem a pénztárhoz. Pénztáros áthúzogatja, azt mondja 1015 Ft. Szedem ki az aprót a zsebemből, 3db 200-as, meg 4db 100-as. Lefuttattam másdoszor is a szoftvert, de akkor is csak 1000 jött ki. Hát, jött a felismerés, hogy kevés a pénzem. Na most mit dobjak ki, lett a joghurt. Mondom a pénztárosnőnek hogy akkor üsse már vissza. Ehhez ugye kulcs kell, csönget. Mögöttem 2-en a sorban. Kínos, mit tegyek, nem kalkuláltam az üvegbetéttel.
20 másodperc kínos várakozás, a pénztáros rámnéz: - Ezrese van? Mondom igen, és mutatom az aprókészletem. Erre mögöttem egy srác: - Adok én 15 Ft-ot.
Hát, köszi. Erre mit lehet mondani. Mindenkinek megkönnyíti a dolgát, és nem nagy veszteség neki, feltéve hogy előrelátóbb mint én. Még mindig kínos, de legalább hálás lehetek. Megköszönöm másodszor is, de valahogy örülök, hogy van ilyen is. Közben folyamatosan agyalok, hogy hálálhatom meg, de hát leginkább sehogy. Na hát majd legközelebb valaki máson. Ha mindenki segít a másikon akin lehet/kell, akkor talán erkölcsileg jobban helyen lesz az ország. -
törölt tag
Elképesztő ez az ország.
Nem is értem, mit várunk a világtól meg a szomszédos országoktól, ha egy voksolást nem tudunk normálisan leszervezni. Nem csoda, hogy sz@rba se néznek.
Dilettantizmus felsőfokon.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
Az én szavazókörömben negyed egykor volt rajtam kívül 1, azaz egy db másik állampolgár, aki szavazatát leadni jött.
Ha gonosz vagyok, akkor azt mondom, hogy valamelyik politikai nagyfejűnek most jutott eszébe, hogy pénz/babgulyás osztogatásával lehet serkenteni az országban a szavazókedvet... Persze csakis a helyes irányba.

-
Psychonaut
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Szvsz kicsit sem érzi magát kényelmetlenül.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(mielőtt lecsapnád a labdát: nem, nem én vagyok)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
hát még az, aki alacsony részvételt jósolt

-
Tomics
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
ovb takarogy ovb takarogy

-
Psychonaut
veterán
Hehe, Index és origo leterhelve teljesen...

-
bnss
veterán
Szép estét! Esős egy nap lett, szerencsére aránylag megúsztuk. Leszámítva a jégesőt.

-
NoLF
veterán
bemondják hogy meghosszabbítják a kampánycsendet mert csomó helyen nem tudták még lezárni a szavazást mert százan állnak sorban, erre a rádió bemondja az eredményeket, miután kijelentette, hogy a kampánycsend még tart.
értem én ezt?
-
Tomics
addikt
OVB a k.a.
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
szép a kacaja
sztem nem gáz, nem nagyon
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Hát akörül. De megnézném ezeknek a normál alapjáratát is, mennyi lehet 200-300?
más: kénytelen leszek 10 év pannonosság után belépni a t-sek táborába is. Azt hiszem a kaméleon felelne meg leginkább az én telefonálási szokásaimnak. Már csak lőni kell mellé egy telót is, mondjuk egy ilyent: [link]
A pannonost meghagynám, úgyis csak kártyás, hívni hívhatnak azon is, de én akár 5-10 Ft-ért is tudnék hívni a másikról. Úgyis elmegy havonta 4000 Ft, akkor meg legalább ne 50/25 percdíjjal számolódna. -
Tim82
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
Én dél körül voltam. Nem igazán hiszek abban, hogy az egyéni szavazatnak nagy jelentősége volna, de nincsen más mód, hogy kifejezzem a véleményemet. Az a baj, hogy szerintem nincsen jó alternatíva. Az is igaz, hogy így nyugodt szívvel adhattam le a szavazatomat egy számomra kevésbé gázosnak tűnő kispártra.

-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
Ő meg ezen

-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
inkább csak a komment a jó: "indítózik...de visszagyújt"

És azzal együtt ennek a videónak az eleje jut eszembe róla: [link]
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
Deszaaar, áááá

-
Tothgera30
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Hogyne, amilyet akarsz
. -
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mármint szerető gazdi?
Az gáz, ha ezen röhögök?
-
Tothgera30
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
...neked is kellene egy olyan gazdi
? -
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Neki legalább szerető (bár nem teljesen normális) gazdi jutott, aki gondoskodik róla!

-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
Szegény csacsi
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Ez még nem is gyilok!

-
válasz
kételkedem
üzenetére
És akkor ez indok egy jó kis topicgyilkolásra?

-
ToBeY
nagyúr
Én elmentem zavazni és rengeteg idősebb embert láttam Pl láttam olyat, hogy idős néni 2 bottal ment,de elment zavazni
Ilyenkor szégyelem magam 20-30 évesek miatt,akik nem mennek el.
-
válasz
kételkedem
üzenetére
No én viszont már benne vagyok a %-ban, most voltam szavazni. Csak érdekességképpen: a mi társasházunk akkora, hogy egy szavazókör csak neki volt fenntartva...

Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
-
kételkedem
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Tehát te vagy az a szavazó, akit nem tudott megszólítani egyetlen párt sem.

(#30524) Winner_hun: 1990-ben voltam első szavazó, mi valami kis érmét kaptunk, ami már nincs meg.
(#30525) BlacKSouL: idealista vagy!
A jókívánságot köszönöm szépen! 
(#30526) pohár: ebben is van sajnos okosság ilyenkor érdemes valamelyik kisebbre szavazni.
Az alacsony részvétellel csak az a gond, hogy a kb 8 Millió választásra jogosultból elmegy 60%, az csak 4,8 Millió ember, akik 10 Millió sorsáról döntenek.
-
tibi666
senior tag
szundizzak egyet, vagy dolgozzak?
-
NoLF
veterán
aki nem szavaz, az is szavaz, csak nem tud róla.
-
-
Most fogok elindulni szavazni. Remélem, nem lesz sor a XI. kerületi szavazóhelynél! Mert szintén átjött szavazó vagyok. Eme hétvégére már nem akartam csak a szavazás miatt hazautazni. Az átszavazás kérését még múlt héten elintéztem.
Ez egy jó példa rá, hogy igen is van mobilitás hazánkban, ide-oda mennek élni-dolgozni az emberek.Szerk.: Megszívtam. Pont a XI. kerületi az egyik, ahová sokan kérték az átszavazást, így sokan is vannak.
Annyira hazai, hogy demokratikus jogaimat csak a szopóág végigmászása útján érvényesíthetem. 
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
Olyan mindegy hogy jobbról vagy balról szopatják az embert

-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
azért, mert azt hiszi, hogy ő nem szólhat bele semmibe úgyse. és mivel így hiszi, nem megy el, és igaza is lesz.
akik nem mennek el azok sokszor hápognak, hogy ez nem jó meg az, miközben nem fogják fel, hogy azért döntik el helyettük mások hogy ők mit kapnak, mert mások elmentek.
és az "elmenés" itt még mindig a szavazás és nem sikamlósabb dolgok terén
tehát ha valaki nem megy el, az úgy gondolja hogy számára mindegy mi történik, ő jó birka módjára arra megy amerre a kutyák ugatva tereli őt, legfeljebb közben béget egy sort.mindez persze nem teszi semmissé azt a kialakult helyzetet, hogy sajnos a jelenlegi politikai "elit" helyzete bebetonozódott, és a történelmi és egyéb okok miatt kialakult helyzetben nem konstruktív hanem destruktív politikai szemlélet alakulhatott ki. De ez sem biztos hogy független a fentebbiektől, sőt. Így most már persze részben jogosan érezheti az aki nem megy el, hogy bármit választ ugyanazt a ...-t kapja.
az ismét egy harmadik kérdés, hogy az meg még egy általános politikusi adalék, hogy egyik politikus sem a közjóért politizál, hanem azt csak eszközként használja fel a saját meggazdagodásához. ugyanis ha a népért politizálnának a politikusok, akkor nem vennének fel se extrém fizetéseket (átlaghoz mérve), se nem kezdenének kétes mutyizós hátulrólkiskapumegkerülős ügyletekbe (korrupciós ügyekbe). és akkor már csak a törvénytelen cégek, vállalkozások gallérját kellene megfogni (ha nem lenne korrupció), és részben meg is oldódna egy idealistává válni képes állam legalapvetőbb problémája.
És ilyen, valóban a többség által értékelhető erős háttérrel sok támogatással szintén konstruktívan és hatékonyan lehetne nekiállni megoldani a többi kérdést, mint pl kisebbség, stb.és így utólag is Boldog Szülinapot!

-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
Én voltam és kaptam egy emléklapot. Öcsémnek meg nem jutott

-
Boxer001
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Én mentem volna, de csak az állandó lakóhelyemen szavazhatok, oda meg ma nem tudtam eljutni, és elintézni se volt időm a héten, hogy itt szavazhassak helyben.

-
bandus
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
az én vagyok például

egyszerűen azért, mert nincs olyan, akire szívesen szavaznék. számomra egyik se jobb mint a másik. a jövőmet meg annyira nem befolyásolja a politika azthiszem. szóval nekem tökre semleges.
-
kételkedem
addikt
ha a politikát lehetne érinteni a fórumon, akkor most megkérdezném, hogy aki nem megy el szavazni, az miért nem megy el szavazni?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
az ellen nem véééd...
-
Winner_hun
félisten

-
pájinkás szépjóreggelt!
-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Miez, miez?

Engem is érdekel
Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Macbook Air 15" - M4, 256gb/16gb
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

figyeltem utcavégről.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Annyira hazai, hogy demokratikus jogaimat csak a szopóág végigmászása útján érvényesíthetem.