Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
venember83 #48744 üzenetére
ugye?
bolondember
elég szarul -
Boxer001
veterán
válasz
Esmein #41397 üzenetére
El se hinnéd, hogy mennyire közel áll a gondolkodásunk. Nekem is hányingerem van ettől...
Apósjelöltnek is tele lett a pömpölője anno, azóta őstermelő.Igaz sajna az állatoknak nem mondhatja, hogy bocs srácok, elmentem nyaralni, majd jövök...de hát azért mégis van valamilyen fokú szabadsága, még mindig jobb, mint egy seggarcú főnöknek nyáladzani.
-
Boxer001
veterán
Tiszta sor, az jó, ha az álmodat élheted.
Nekünk is van álmunk, de azt itthon szeretnénk megvalósítani. Sajnos anyagi tekintetben nem valószínű, hogy valaha is jól fogunk élni (bevallom nekem ezt még nehéz elfogadni, páromat viszont hihetetlen, hogy mennyire nem érdekli, ez ad nekem is erőt), de boldogan egy szép kis családban élhetünk, ez már nekünk elég is lesz.
Esmein álma is ez? Vagy elég, ha csak a tiéd, majd beletörődik.Csak mert nekem úgy rémlik, hogy Ti nem valami nagyon rossz helyzetből mentetek el, a miénknél az tuti, hogy 100x jobb volt.
-
Boxer001
veterán
válasz
bolondember #41392 üzenetére
Éltünk kint 1 évet, vannak elmaradások, ez tény.
Van aki így, van aki úgy éli meg kint a dolgokat. Szerintem Tildyből egyrészt a jó keresete is beszél, meg persze neki ez tetszik is, elhiszem, legyen ott boldog nyugodtan.
Nekünk az első perctől az utolsóig egy nagy SEMMI volt érzetre az az ország. Akkora üresség az egész, hogy ha szarrá kerestük volna magunkat, akkor is max 1-2 évet húzunk rá. Persze ki milyen közegből megy el...
Tildy
Mi itthon gyakorlatilag semmit se haladunk előre, jelenleg nem nagyon látok fényt az alagút végén, de akkor se mennénk vissza, ha pisztolyt fognának ránk.
A BKV-ra meg xarok rá, nekem az ilyen dolgok nem rontanak, vagy javítanak a boldogságomon. -
Boxer001
veterán
válasz
bolondember #41278 üzenetére
És az több neki, mint a gagarinnak
-
Boxer001
veterán
válasz
bolondember #41275 üzenetére
Miben
Annyi biztos, hogy az ágyban jól vinnyoghat, már ez is valami. -
Boxer001
veterán
válasz
lorcsi #41166 üzenetére
Hát ha régebben készültél erre a napra, akkor persze, hogy számít rá az ember, de ha a hét elején nézted az előrejelzéseket, meg egy ideje hidegfront van...szóval nem meglepő.
Mi jövő hét vasárnap megyünk el pár napra, de már abban se reménykedem, hogy bele lehet menni majd úgy a Balatonba, hogy ne fagyjon le a pötschöm. -
Boxer001
veterán
válasz
kételkedem #30521 üzenetére
Én mentem volna, de csak az állandó lakóhelyemen szavazhatok, oda meg ma nem tudtam eljutni, és elintézni se volt időm a héten, hogy itt szavazhassak helyben.
-
Boxer001
veterán
Sziasztok!
Nincs valakinek egy üzleti terve? Ha esetleg valakinek akad, az légyszi privátban jelezze.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest