- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Dylen
senior tag
topikgyilkolás folyik itt nagyüzemileg!
Tököl Driftre megyek vasárnap
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #31098 üzenetére
Szerencsére a terepen az autós forgalom gyakorlatilag zéró, de gyalogos ott is akad. Azt hiszem kora reggel fogok kimenni tekerni egyet.
szerk.: marad a délelőtt, mert F1.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #31094 üzenetére
No de sok-sok járókelő között nem lehet biztonságosan - mindkét vagy több fél számára egyaránt - biciklizni.
---
Holnap remélem már sikerül kipróbálni hosszabb távon az új gumikat és a fékrendszert.
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #31094 üzenetére
Egyél te is
Általában használ -
venember83
nagyúr
Én nem. A bicikli arra való, hogy biciklizzenek rajta. Nem hogy tolják. Mondjuk én járdán lényegében nem is közlekedek, kivéve amikor nagyon esik az eső és akkor minimál tempóban, inkább csak közúton megyek, az kevésbé veszélyes.
Különben meg éhes vagyok én is... NoLF, jóllaktál?
-
Tim82
félisten
Összegezzük: ezek ilyenek, hallod!
-
Tim82
félisten
Személy szerint attól kapok már elég régóta kiütést, amikor a felújítás alatt lévő Margithídon, ahol egyik oldalon van csak gyalogosjárda most, ki van írva böhöm nagy táblára mindkét oldalon, hogy a kerékpárosok legyenek szívesek leszállni és áttolni a bringát. Akár minden ötödik meg is fogadja, a többi meg arra gyúr, hogy minél több gyalogosra hozza ott a szívbajt. Legszívesebben statáriumot vezettetnék be ott - "nem szállsz le? azonnali fejlövés!"
-
bnss
veterán
válasz
bolondember #31086 üzenetére
A napokban volt "szerencsém" egy elég ittas biciklishez, majdnem sikerült az autó alá esnie... Pedig nem is mozgott, a zebránál állt/támolygott és egyszer csak az úttestre dőlt, mint egy fadarab... Igenis szondáztassák a bicikliseket!
(Ritkán használok biciklivel zebrát, de nem szoktam leszállni. Tudom, üljek le, egyes.)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
fokukac #31078 üzenetére
csapd el őket a zebrán - ha nem szállnak le a cangáról, hanem áttekernek, akkor ők a hunyók..
mondjuk, nem elég, h a KRESZben benne van, h áttolni szabad a biciglit, hanem soknak az agyacskájában se fordul meg, h az autósegy gyalogosra van felkészülve, ~2m/s-os sebességgel, nem 8m/s-os tekerő arca...
-
Carpio
tag
Bpesten hol lehet nagy választékot találni bőrdzsekiből?
-
válasz
bandus #31081 üzenetére
Lehet, tényleg nem tudom, hát Győrből jöttek, ami tőlem rohadt messze van. Bár nekem még néha 20km után is fáj a seggem, szóval nem tudom hogy igaz-e vagy sem. Nagyon fanatikus fejük volt, ha fegyverekkel foglalkoztak volna, pszichopatáknak nézem őket, de nem ők Mz-sek.
-
válasz
Tothgera30 #31076 üzenetére
még úgy is több mint napi 600 km, ami egy ilyen motorral szerintem kizárt. de lehet szeret nagyot mondani
-
fokukac
nagyúr
hazafelé jövet majdnem elütöttem két biciklist, az egyiket kétszer egymás után. Hhietetlen, semmilyen szabályt nem tartanak be, és ha átmegyek rajta netalán, mert bevág elém, engem visznek el biincsben...
-
pohár
félisten
Éhes vagyok
-
válasz
bolondember #31075 üzenetére
Az tuti hogy 13 ezer km-t mondott, de lehet hogy nem 3 napra, hanem 3 hétre tűnt el
. Az utóbbiban nagyon nem vagyok biztos, olyan megemlítésként mondta
.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30 #31074 üzenetére
nem kicsit, nagyon!
mod: elgépelés.
klasszikusokat csak pontosan, szépen, ahpgy a csillag megy az égen!
-
válasz
bolondember #31071 üzenetére
Nem tutik, mert a gyerek mondta aki vette volna a motort
. Lehet elnézte kicsit
.
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember #31071 üzenetére
mi autóval 120-as tempóval mentünk 1700at kb 20 óra alatt lényegében megállás nélkül
nekem is soknak tűnik -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30 #31070 üzenetére
nem tudom.
nekem soknak hangzik.
1300 még azt mondom belefér, de 13000? Ha nem száll le a gépsárkányról is ~181 km/h-s átlag kell! Tutik az adatok? -
válasz
bolondember #31068 üzenetére
Nem, az épp elegendő, szóval megdöntötték a rekordom 150km alatt
. De szerintem megállás nélkül csinálta
. Amúgy a gyerek Kecskemétre jár egyetemre, szóval ráérős, így van ideje motorozni
.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30 #31067 üzenetére
13000 km 3 nap alatt?
nem sok az?
-
Na hazaértem. Úgy el vagyok most fáradva, és mióta a gép előtt ülök, áh fáradt vagyok, lassan pattintok egy Borsodit. Közben, egy félórája voltak megkukkerolni a motort, de nem vitték el. Pedig Győrből jöttek, a fanatikusok. A fanatizmusukra onnan rájöttem, hogy pontosan 20 darab MZ gyártmányú motorkerékpárjuk van, és a két tesó közül az idősebbik egyszer eltűnt 3 napra motorozni, és 13000km-t beletölt a kis Etz-be. Milyen emberek vannak, ejnye-bejnye, de azért jópofa és tetszik is hogy van aki szereti és gyüjti a szép motorokat. Bár pontos választ nem adtak hogy miért nem kell az enyém, talán azért mert nem adtam ingyér, bár lehet megmarad, úgy hozzám nőtt
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #31064 üzenetére
-
tildy
nagyúr
Ezer agra sut a nap, es melegit is , de a fenyenek valahogy nincs ereje, olyan mintha paras lenne a levego. Szoval ja, itt van a por felettunk.
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #31061 üzenetére
Ők így értelmezik a nőzést.
-
bolondember
MODERÁTOR
átmentetek vicctopikba?
-
Killing
addikt
válasz
Pisztillus #31058 üzenetére
Szőke nő újságolja a szintén szőke barátnőjének:
-Képzeld megbuktam kresz vizsgán. A körforgalom előtt láttam egy 30-as táblát, én harmincszor körbementem, de mégis megbuktam.
- Úristen!? Nem lehet hogy elszámoltad? -
bnss
veterán
válasz
venember83 #31016 üzenetére
Forróvíztároló - leánykori neve: bojler - volt a napirenden. Kutyaház felújítás is nagyon időszerű, annyira, hogy a kalapáccsal sikerült eltalálni a hüvelykujjamat is.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #31057 üzenetére
Szőke nő a lottózóban:
- Mi a feladat?
- El kell találni öt számot.
- Milyen messziről? -
NoLF
veterán
lol
Jön egy nő a dokihoz, kékre - zöldre verve, a doki felkiált:
- Istenem, mi történt magával?
- A nő mondja: Akárhányszor hazajön az uram részegen, annyiszor megver.
- Hm, mondja az orvos, tudok erre egy teljesen biztos és hatásos szert.
-Ezután amikor hazajön az ura részegen, vegyen egy csésze
kamillateát, és öblítse a torkát, alaposon öblítse...
- 2 hét múlva jön ugyanaz a nő a dokihoz, kisimulva, kivirágzóan néz
ki, és megköszöni a csodaszert az orvosnak.
- Doktor Úr, csodálatos amit javasolt, képzelje el, jön az uram holt
részegen én meg öblítem, csak öblítem a torkom, ő meg nem bánt
engem.....
- No látja, egyszerűen csak kussolni kell..... -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #31053 üzenetére
hát, nem tudom.
olyan régen esett, jöhetne egy kis eső...
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #31053 üzenetére
Kívánni kívántam, de csak most volt rá idő, hogy be is írjam ide.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #31052 üzenetére
A felhők elvonultak, a nap süt, madarak csicseregnek. Szép nap lett. Hamarabb is kívánhattad volna!
-
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #31036 üzenetére
Inkább éhes makkal disznókat álmodom
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #31036 üzenetére
vagy inkább éhes makk disznót álmodik...
-
Tálydi
senior tag
sziasztok!
most ne kövezzetek meg légyszi
Tudja valaki,hogy hol lehet kapni red bull cola-t?
-
Sianis
addikt
A szarvassal mi van? Vagy csak én nem tudok valamit?
Sianis
-
NoLF
veterán
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #31025 üzenetére
Szerencsére sem előtte, sem mögötte nem volt látótávolságban sem másik autó. Mindez versenykörülmények között a rajtot követő első kanyarban nagyságrendekkel nagyobb galibát okozott volna.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #31024 üzenetére
nincsenek kétségeim arról, hogy magyar volt az illető, csak ugye szlovák rendszámmal kisebb a regadó, és lehet ilyeneket csinálni...
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #31024 üzenetére
Vicces szituáció, szerencsére csak ennyi.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #31021 üzenetére
Az agyának egyik fele tudja, hogy nem fog kanyarodni, a másik fele mégis utasítja a kezet, hogy fordítsa el a kormányt!
(#31023) fokukac a tótok így ismerik a fővárosunk közlekedését?
Ha nem jönne át az irónia, egy percig sem gondolom, hogy valamelyik derék tót rallizik a város közepén.
-
fokukac
nagyúr
Katica, jobbulást...!
---------------------
Ma reggel jöttem dolgozni, a Dráva utca kereszteződésénél álltak az autók a piros lámpánál. Egyszer csak befarolt egy szlovák rendszámú A6-os az utcába, és úgy nyolcvannal, balról előzve, indexelve elment a lámpára várók mellett, majd átment a piroson, és befordult jobbra a rakpart irányába. Mondom, keresztbe a Dráva utca, 2x2 sáv; szerencsére nem ment neki senkinek, de azt hittem, rosszul látok. Valószínűleg a rakparti kereszteződésen is átment, mert 20 másodperc múlva, mire gyalog elértem a sarokig, már nem láttam. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen emberek vannak, és hogy azt hiszik, hogy ilyeneket csinálhatnak, és nem büntetik meg őket...
(Engem meg megb.sznak 10 ezerre, mert 20 percig 20 centire belógott az autóm hátulja a tilos sávba. Hihetetlen ez az ország...) -
ladybug
őstag
Köszi mindenkinek. Remélem, hamarosan jobban leszek.
-
venember83
nagyúr
Cápa.
-
kételkedem
addikt
válasz
ladybug #31013 üzenetére
Mondjuk attól kevés rosszabb van!
Jobbulást!
Az előttünk levő parkolóban tucatnyi autó áll. Csupa Audi, VW és MB áll benne. Azt is gondolhatnátok, gazdag környéken dolgozom, de ha elárulom, hogy a kocsik átlag életkora kb 20 év, már is árnyaltabb a kép. A felettünk lakók biztosan nem üzemanyag nepperek, csak vonzódnak az idős német autókhoz!
-
Dylen
senior tag
Nincs neki olyan, nem olyan családból való
sütievés: done! volt madártej jégkrém is!Erre megy valaki? Oldtimer Expo
-
bnss
veterán
Jó reggelt! Vízvezeték és villanyszereléssel kezd a reggelt!
-
-
AMD Power
titán
Jó reggelt!
Pozitív gondolatokban gazdag napot nektek!
-
Na, végre esős Péntek, elértük ezt is
.
Aktív témák
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- További aktív témák...
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Dell Precision 7560 15.6 FHD Touch / I7-11800H / 32GB / 1TB G4 új / Quadro A4000 8GB WS tervező
- Honor Magic V5 (512GB/16GB RAM)(Magyar)
- Eladó!! Sapphire RX 7900 XTX
- Eladó vadiúj Apple Watch Series 7 45MM Blue Cellular
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!