Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
-
morfondőr
addikt
Panelcsere után az tűnt fel néhány nap használat után, hogy kicsit melegebb felé ment el a fehéregyensúly, ezért warm2-ről warm1-re tettem a beállításokban. Fényerősségben nem volt semmi szembetűnő változás csak azután, hogy tegnap kikapcsoltam a TPC-t (GSR-t hagytam).
Még véletlenül sem szeretnék vitát generálni ebből, csak azért hoztam fel, mert nagyon szembe tűnő volt a változás (legalábbis én így érzékeltem), de abszolút lehetséges, hogy ez csak egy egyedi eset. Volt egy fw update múlt héten, akár az is hozhatott valami változást, amiről még nem volt tapasztalat. Vagy ahogy írtátok is, hogy az OLED változik idővel, lehet csak ez miatt jött ez elő és véletlen egybeesés a TPC-vel!
Mindenkinek köszi, aki hozzászólt a témához!
-
morfondőr
addikt
Ha a nevéből indulunk ki: Temporal Peak Luminance Control, akkor nem elképzelhető, hogy a fényesebb jelenetnél is feljebb engedje a fényerőt, vagyis ne vegye vissza?
Majd ha lesz időm akkor tesztelgetem, de hátha más is hoz majd tapasztalatot. Aztán lehet csak talált telibe egy jó nagy placebo hatás és azért látom így az egészet!
-
morfondőr
addikt
Én sem vártam ilyen változást, de eddig azt kutattam hogy lehetne több fényerőt kihozni a TV-ből, most meg már majdnem bántó volt néhány jelenetnél a sok fény.
Lehet hogy pont bele nyúltam olyan anyagba (konkrétan a Foundation S02E02) ami fényesebb az átlagnál? Ezt néztem végig, meg bele pörgettem néhány másik tartalomba. Minden esetre a sötétebb jeleneteknél látható a változás, korábban találkoztam a tipikus jelenséggel, hogy egy éjszakai jelenetből nappaliba váltás során látható volt, hogy megemeli a TV a fényerőt kb. 1 mp késéssel. -
-
rendon
tag
Köszönöm a válaszod. Sokat segítettél. Azt lehet tudni hogy, az LG oled tv-k játékmódban mért csökkenti a fényerejét? B7-nél nagyon feltünő amikor átváltok. És ahogy néztem a teszteke, a legujabb módellek is ezt csinálják.
b. +5 év gari.
Az jól hangzik. Annó a B7 is 5 év garival vettem -
junkpod
nagyúr
-
-
-
Zsömica
aktív tag
Köszi, játékra még sosem próbáltam őket - nálam mindkét ráakasztott gép HTPC feladatokat lát el, akár 4k HDR megjelenítéssel is - hibátlanul teljesítik a feladatot; ezért is nem éreztem a PC mód hiányát..!
Játékra én egy 34" 21:9 monitort használok nagy megelégedéssel - talán majd pár év múlva váltok itt is oledre, egyelőre a 21:9 képarány "varázslatában" henteljük az ellenséget a fiammal..!
Amúgy érdekes amit mondasz - nálam sem szempont már ez a nagy nit vadászat; rájöttem hogy a kissé sötétebb hangulat jobban fekszik DV/HDR filmek és játékok alatt is monitoron is..! -
Most lett bútor cserélve és csak az 55" fér el, asszony gondoskodott a dologról..

Szóval csak az a méret játszik.
#85546 Hasonlóan vagyok bár játékra már nem használom egy ideje, bár ez változhat.

Csak a kérdés, hogy megéri-e a 95C a felárat a 95B-re? Mert a G3 elvileg sokat lépett most az elődhöz képest. -
Vhiktor
Topikgazda
Azt azért érdemes tudni, hogy a gyári kalibráció minősége nagyon eltér ugyanazon model esetében is, szóval egyáltalán nem biztos, hogy jobb az adott darab gyári képe mint a samsungé.
Én még kétszer soha nem mértem ugyanazt gyári kalibráció esetén. LG C1 és C2 esetében is nagy a szórás, deltaE 2 és 4 között simán mozog, volt egy olyan is ami a 5-t is elérte (de ez nagyon ritka, csak 1-etlen ilyennel találkoztam). Attól függ milyet fogtál ki.
S95B esetében is volt olyan ami gyárilag bőven 3 alatt volt.Az sem rikta, hogy bizonyos nagy teszt oldalak, pimpelt modelt kapnak tesztelésre míg mások teljesen gyárit.
Ha ezen az elméleten megyünk tovább, akkor úgy korrekt 2 tv összehasonlítása, hogy mit tudnak amikor a legtöbb ki van hozva belőlük és nem gyári állapotban.
De valóban nem lehet belekötni az eredeti összehasonlításba, mert oda írta, hogy mi is van.
-
blakey
titán
A rtings teszt sem azt bizonyítja, hogy van fps váltás, hanem azt, hogy 60hz-en jó a 24p., tehát jó algoritmussal dolgozik a TV.
mivel ellenörzöd, hogy a belső lejátszó nem tudja és a külső igen? - Rengeteg külső lejátszó, ami rendelkezik valódi fps-váltással, ehhez készült tesztanyagok, amikkel lehet érzékelni, látni, hogy van benne hiba vagy sem, illetve mennyire jó a mozgás. A mai TV-k jól végzik a dolgukat, de 5-6 évvel ezelőtt még problémásabb volt és sokkal jobban észre lehetett venni a hibákat. A C2 is jól végzi a dolgát, az fps-váltás hiánya miatt nem érdemes karóba dőlni, de apróbb hibákat fel lehet fedezni, viszont olyan minimálisak, hogy nem érdemes vele foglalkozni, én sem foglalkozom vele. -
Vhiktor
Topikgazda
Igen az tökéletes teszt. De kellően alacsony fényerő mellett kell csinálni, mert különben kieg a kép és hibásan fals pozitiv eredmény lesz.
Illetve ez még nem elég.
Azt is ellenőrizni kell hogy van e frame drop. Ez már nem olyan egyszerű. De ez is ellenőrizhető otthon, fel kell venni videóra 2 percet majd képkockankent megnezni hogy van e gond. -
dgyuri0123
nagyúr
"Ott a küönbség a DAC után már valóban bele tud kerülni az analóg részen."
Hát nem, mert dac előtt is pont annyi zavaró tényező lehet, mint analógnál, csak ti azt hiszitek, attól hogy valami digitális, már nem is kell figyelni semmire csak egy szabványra, amit természetesen sehol nem tudsz ellenőrizni.
Ha van kép/hang, azt úgy könyvelitek el, hogy tökéletes. Ám legyen... -
dgyuri0123
nagyúr
"A baj azzal van mikor két HDMI kábel között valaki szebbnek látja az egyikkel az ég kékjét, vagy mélyebbnek a feketét, vagy tisztábbnak hallja a koncertben az énekest. Vagy amikor azt mondja, hogy máshogy szól az iphone ha gyári, vagy ha "drága" USB kábellel másolom rá fel ugyanazt a filet."
Mondtam én ilyet? Vagy csak hasonlót? Sztem nem.

#85199Gicz Engem érdekelne egy USB kábel hova tud skálázódni.
Ezek szerint még nam hallottál ilyet. Hát, akkor elmondom, hogy tud skálázódni a hangminőség. A felsoroltak közül a Cinnamon megy lejjebb (több basszus), kevésbé érces/forszírozó a hangja. Bővebben csak azért nem írok, mert egyáltalán nem ideillő téma.
#85200Vhiktor Az lehet, csak te egészen másra figyelsz, miközben kalibrálsz.
-
Lujo123
junior tag
Digitális átvitelnél ha valami megfelel a szabványnak és hozza is azt akkor különbség nem lehet. Networkingben sem láttam még olyat, hogy 10Gbit-es interfész jobb kábellel 10.1-et tud
. De hàt ez szerintem win-win a hívőknél. Elhiszi hogy jobb képet kap, a gyártó meg zsebre rakja a pénzt. Pénzért promózni már gáz. -
dgyuri0123
nagyúr
"audiofil sztereózást", értem a placebó melegágyát, ahol a kábelre helyezett 5 kilós kőtől is "melegebb" lesz a hangja az énekesnek, meg "szellősebb a színpad".
Látom, fogalmad nincs, mi az audiofil.
"Köszi, de távközléssel foglalkozó villamosmérnök vagyok,."
Ha nem mondod is kitaláltam volna.
#85179Celtis Gondolod, hogy 30cm-ről vizslatta bármikor is a kijelzőket? Csak mert nem nagyon szokás...
-
dgyuri0123
nagyúr
Engedd már el az AQ-et. Nem ez a lényeg. Én is ajánlok neked könyvek helyett pár évtized audiofil sztereózást, azután gyere vissza és beszélhetünk.
#85173blakey Te is elengedhetnéd az AQ témát, mert a lényeg nem ez. Az olcsó, gagyi kábel és a jó kábel közöitti különbség a lényeg, hívhatod, ahogy akarod.
-
dgyuri0123
nagyúr
Azt ugye tudod, hogy kábel és kábel között nem csak az árcédula/márkajelzés/külső jegyek különbözőek ? Van ott képet/hangot befolyásoló egyéb tényező is. És nem az avonlányt védem, mert nem, de nem igaz az, hogy minden kábel egyforma képességgel bír, csak más ár van ráakasztva.
-
Skynet258
veterán
Nem kell szerviz táv, ha van egy PC Wifivel (ugyanazon a hálózaton mint a tv), ezt töltsd le (Color Control), le van írva melyik menübe kell bemenni, és helyi hálón el tudod intézni 5 perc alatt (én is ezt használtam kétszer is). Azt az orosz szerveres cuccot inkább hanyagold.
-
ricsip
addikt
Nem kell szervíz távkapcs!
Ezt csináld végig:
To access the LG service menu on a webOS TV, all you have to do is open your browser and enter the following address:
http://webosapp.club/instart
After that, a warning message will appear, we simply accept and enter the four-character password that they ask us for. The password to access the service menu is ‘0413’. Once entered, the menu should appear in full screen, with all the options available to configure. -
Vhiktor
Topikgazda
Lénygetlen, papiron akkor sem tudja hozni azt amit egy komoly grading monitornak hoznia kell.
Attól, hogy használják, attól még nem lesz grading monitor.Van többdféle grading osztályozás, mindnek meg lehet nézni a követleményeit.
Példáúl egy komoly Dolby Vision grading monitornak tudni kell 4.000 nitet és 100% BT2020 színteret.
Ez nem von le a consumer OLED értékéből és kiválóságából semmit sem, csak nevezzük nevén a dolgokat.
-
Vhiktor
Topikgazda
Igen ezt a másik cégre mondja de nem a Disneyre és nem specifikálja, hogy pontosan milyen formátumra.
HDR-re alkalmatlan a konzumer oled, mert ingadozik a a fényereje, sőt sdrben is igaz ez.
Mostanában mindenhol az olcsósság és a profit a szempont és nem a misőgég, lásd a marvel filmekben egyre vacakabbul kinéző CGI-t.Még SDR masteringre is nehezen hasznáható, itt is mondja az úriember, hogy amig vették fel ezt a videót máris elment a színhelyessége:

Szóval már itt sem tudja hozni a követleméyneket.Attól hogyy pár használjál még nem lesz mastering monitor és nagyon nem hozza azt a követléméynt amit annak hoznia kell.
-
wallace 234
őstag
Valóban a 140 nit csúcs fényerő elég kevés a hdr hez! Lehet, hogy neked elég. De a végtelen kontraszthoz azért nem árt ha van fényerő. Persze kinek mi tetszik. Ezt használják ki a gyártók. Ahogy írtad is volt itt Hz háború és tsai. Nit háború azért látványos dolgokat képes, ki hozni ha jól van kezelve a hdr anyag.
-
Vhiktor
Topikgazda
Az a legjobb, de arra figyelni kell, hogy ne legyen nagy a tv fényereje és a fényképező is jól legyen beállítva, különben kiég a kép(amit nem lehet erszre venni) és fals pozitív eredményt fog adni. De ez nem lezs jó a frame drop tesztre.
Egyébként rtings videója hibás, nem emlékszem hányadik másodpercnél kihagy egy vagy több egységet a téglalap. Hacsak azóta nem töltötték fel újra helyesen. És ha jól emlékszem nem 23.976 fps, hanem 24.
-
Ok de vannak akiket a sokkal magasabb ár zavar, cserébe bevállalnak egy magasabb fényerőt , de enyhe bloomingot produkáló Tv-t vagy pedig vesznek azonos áron egy 75" vagy 83" méretet.ami azért elég látványos méretbeli különbség már.
Azonos méretben azért 200 ezer forint a különbség ,de még a 75 " méretű 835 is kb a c2 vel van egy árban, ha nem olcsóbb.egy G2 nél meg közel a duplája azonos méretben a különbség. El is várható, hogy az OLED valamivel jobb legyen, de egy fényes nappaliban nem feltétlenül jönne ez ki. -
blakey
titán
Ha mindent a helyén kezelsz, akkor érteni fogod a dolgokat. Természetesen a Miniled nem egy OLED, látni fogod a problémákat, főleg egy OLED után, viszont egy hagyományos LCD-hez képest mindenképp előrelépés. Nagy kár, hogy egy TCL gyártó készített olyan készüléket, amit "lehet nézni". A probléma a szoftver és bizony a gyengébb alkatrészek. Akik merészek és szeretnek kísérletezni, azoknak bőven megérheti megvenni a Miniledet, nagyon is nézhető és jó képpel rendelkező készülék. Nekem is szerepelt a listámon egy C835, meg ott volt a Hisense OLED, Sony és Philips OLED-ek, plusz ami végül lett, az LG C2. Ha nem kellett volna választanom, mert csak 1 van, akkor azzal is megelégettem volna, így azért nehezebb volt a választás. A TCL képe, annyira nem fogott meg, hogy OLED helyett azt válasszam, így elég hamar kiesett. A szoftveres problémák is gondot okozhatnak, olyan szoftvert nem szeretnék, ami nem menti el a beállításokat, néha újraindul, vissza kell tenni egy korábbit, stb. A Hisense külsőleg nagyon jó volt, de a szoftvere, olyan amilyen, kár, hogy EU-ban nem Androidos. Sony kiesett, mert gyengébb képet produkált, illetve nagyon nem volt szimpatikus a láb "felhelyezése", esetleg áthelyezése. A videókat látva, minden kedvem elment tőle és az eladók is megerősítettek benne, hogy nehéz kivenni a lábakat sérülés nélkül. Így az lett, ami lett.

-
Vhiktor
Topikgazda
Több ügyfélnél voltam aki a csúcs pana vagy pioneer plazmajat cserélte miniledre (nem feltétlenül qn95bre)és le volt döbbenve, hogy a plazmaja mennyivel rosszabb volt és sirna ha vissza kellene tennie.

A vt60-at a mai miniledek megeszik reggilre kontraszt arány és feketeszint szempontjából is. A vt60-at megallitja a 10.000:1 natív kontraszt egy miniled ezt körberöhögi.
-
Vhiktor
Topikgazda
Ez a valóságban nem ilyen, a kamera beállítása miatt van. Egyáltalán nem látszik ennyire.
De mint ahogy a tesztben is mondom, teszt videóval előhzható a blooming, de filmeknél nagyon nagyon ritkán lehet látni és akkor is csak minimális mértékben, külön vadászni kell.
Samsung QN95B-nek nem valami jó a dimming algoritmusa amire a tesztemben ki is térek (sőt a legutóbbiak amiket láttam nagyon sok sebből véreztek, lehet fw hiba, nem tudják tartani konstansona féynerőt még 50% szürke mellett, sem ingadozik, zajosodik kőkeméynen amit szemmel is látsz), ezért is úgy fogalmaztam, hogy bizonyos miniled tv-k esetében nagyon cseklély a blooming.
Na de ez a példa amit felhozál csak fél igazság mert hozhatunk ilyen képet is Vincent-től:

Jelelenleg nincs tökéletes tv, mindegyik kompromisszumos valamiylen téren, kérdés kinek melyik a kompromisszumosabb.
Ez alapjén kell választani.Az elöző válaszaim lényege is az lett volna, hogy már egyáltlán nem fekete-fehér a választás kérdése mint 2 évvel ezelött, hanem már sokkal árnyaltabb.

-
Vhiktor
Topikgazda
Nem azt mondom hogy kiváltja. Mindkettőnek megvan az előnye és hátránya is.
Eddig nem volt kérdés, ha tvt kellett ajánlani, mert akkora volt a különbség a feketeszintben és a kontrasztban az oled javára, hogy nem jöhetett más szóba az oleden kívül.
De konrkétan a C835 feketjé és kontrasztja annyira megközelíti az oledét a legtöbb jelenetben, hogy éppen hogy van különbség, de cserébe HDR-nél meg sokkal nagyobb a fényereje, teljes képerneyő lefedettség esetében ez 600 nitet jelent az oled 150 nitjével szemben, szóval annyira lekörözi, hogyha egymás mellé van téve a 2 tv akkor meglelpően sokan választanák inkább ezt és nem az oledet.
Azoknál a HDR filmeknél, ahol sok a nagyon sötét jelenet ott az oled nyer, ez nem vitás (pl Utazók).Az alacsony ADL jelenetekben, tehát a nagyon sötét jelenteknél, amikor nincs pici világos tartalom sem a képen, mondjuk csak 0%-8% közötti szürke árnyalatok akkor ott persze az oled lekörözi könnyedén, mint pl a Sárkányok Háza parton sétálós majd sárkányos jeleneteinél.
De ahol meg fényerő kell, ott meg a miniled körözi le könnyedén az oledet.
De itt már közel sem arról van szó, mint 2 évvel ezelött egy oled és nem oled vitánál. Azt hozzáteszem, hogy a 2021-es miniledek még távol voltak ettől a minőségtól, 2022-ben nagyon sokat fejlódött a tech.
Az igaz, ahogy növekszik egy jelenet fényereje, ott emelkedni fog a fekte szint is, de feketének fogod azt látni a szem tehetetlensége miatt.
Szóval lényegében az oled előnye már csak bizonyos jelenetekben érzékelhető.
Talán az a legjobb megfogalmazás, hogy bizonyos téren az oled valamivel többet nyújt, bizoynos téren a miniled meg nem valamivel hanem sokkal többet nyújt mint az oled.
Ha valaki nem szereti HDR esetében sem a nagy fényerőt és elsősorban sötétben nézi a tvt annak oled, mindenki másnak miniled.
Megmondom őszintén, hogy én is bajban lennék a választással. Bizonyos filmekre oledet, míg bizoynos filmekre miniledet használnék inkább. Szóval 50-50%.
De ha minden áron döntenem kellene, akkor azonos áron vagy mondjuk 10-20%-al drágábban, de azonos méretben az oledet választanám, ha kisebb lenne a képméret akkor semmiképpen nem választanám az oledet.
Ez az eszme futtatásom a 2022-es oled és bizonyos miniled tv-kre igaz (vannak olyan miniled tv.k amiket körbe röhög az oled.). Nem tudom, hogy a 2023-as modellek hogy fognak viszonyúlni egymáshoz.
Lehet hogy az oled megint gondolkodás nélküla lázni fog mindent, de az is lehet, hogy egyre kisebb lesz az olló az oled miniled között.De az biztos, hogy most a C835 áráért nem kapsz olyan oledet ami megközelítni a C835 által nyújtot képminőséget.
-
junkpod
nagyúr
Hát még ha csak a fekete hiánya lenne az LCD TV hátránya...
Én már megszoktam a plazma majd az OLED képminőséget, minden nap sírnék ha LCD-t kellene néznem.
75 éves anyukám is elcsábult a MM Samsung kereskedőknek (15 éves plazmat cserélt), már másnap intézte az OLED cserét... -
-
"hát a virág körül középen ott a derengés rendesen"
Élőben nem látszódik semmi ilyesmi. Csak nem lehet úgy lefényképezni.
"Közelebbről nézve, egy negyed ekkora virág körül lenne bevilágítás rendesen."
Saját tapasztalatom szerint ez sem igaz. Szerintem nem szép dolog ilyeneket írni egy olyan TV-ről, amit nem próbáltál személyesen.
Pontosan fele annyiba kerül egy 65C835 mint egy tisztességes 65-ös OLED, és utóbbi nem éri meg a 300k-s felárat.
-
Vhiktor
Topikgazda
Ilyen a WOLED.
WOLED esetében a white pixel mindig aktív, de 4 pixel sohasem, csak 3, de abból az 1-ik mindig a white pixel. Én így tudom.Nem az a baj hogy bekapcsolja, hanem nem tudja konstant tartani a féynerőt -> túlvezérli.
Ha konstans lenne akkor nem változna folyamatosan ezeken a területeken a fényerő.A kommented második részével el is érkeztünk a másik kérdéshez, hogy akkor hogy is van az, hogy sokak szerint az LG-ben a legrosszabb az elektronika?

-
blakey
titán
03.30.66
Changes
ⓐ Minor software-related issues improved_ MR1 (03.10.38)
You can use your PC remotely from LGTV.
App combinations that can be viewed in split screen have been expanded.
ⓑ Minor issues related to software improved (03.10.43)
ⓒ Minor issues related to software improved (03.10.75)
ⓓ MR4_2204 (03.11.10)
Product registration is easy during the initial setup phase.
ⓔ Minor software related issues fixed (03.11.35)
ⓕ MR-2206(03.20.24)
ⓕ-1) Yandex Alice voice recognition service is supported. (select countries)
ⓕ-2) The voice recognition function is supported through the earbuds. (some models)
ⓕ-3) The voice recognition service function is improved.
ⓕ-4) App combinations that can be viewed in split screen have been expanded.
ⓕ-5) When playing a Dolby Vision game, it automatically switches to the game optimizer quality mode.
ⓕ-6) Accessibility menu usability for the disabled has been improved.
ⓕ-7) You can add a stick cleaner to the ThinQ home board as a ThinQ device.
ⓕ-8) Some LGTVs can share video/audio wirelessly.
- Transmission is limited to some models
- Only some contents in RF, HDMI (STB Only) mode can share video/audio
ⓕ-9) The home layout has been changed.
ⓖ Minor software-related issues fixed (03.20.40)
ⓗ MR5_2209(03.20.70)
- You can register upcoming soccer tournaments in the sports alarm.
ⓘ Minor software-related issues fixed (03.20.95)
ⓙ Minor software related issues fixed (03.21.15)
ⓚ Minor software related issues fixed (03.21.30)
ⓛ MR3_2209(03.30.16)
- LG channel supported countries have been expanded. (Argentina, Chile, Colombia, Peru)
- Remote control learning function for the disabled has been applied.
- Patches for known kernel security vulnerabilities have been applied. (CVE-2021-4154, CVE-2022-2588)
ⓜ Minor software-related issues fixed (03.30.45)
ⓝ Minor software related issues fixed (03.30.66) -
cszn
őstag
De a beépített pattern generator már majdnem működik!
"SDR calibration on 2022 LG OLED pattern generator work-around – When you start Calman home with a 2022 LG OLED TV connected it comes up initially with a connection error popup. Close that then setup up and connect the tabs in the following order. 1st the meter tab, then DDC 3rd tab (explained below) and then finally the middle 2nd Source tab button if you don’t do it in that order it won’t work properly oddly and the pattern generator won’t load."
-
alaves
addikt
Valóban nem árt utánajárni, ha valaki RGB/WRGB OLED monitort venne v. számítógépre (PC, laptop, mac, stb) kötve szeretne OLED TV-t használni. Az RGB OLED kijelző fehér kontúroknál jelentkező anomálián túlmenően az LG WRGB pixelstruktúrája is lehet zavaró (itt a fórumon is volt már ilyen): a fekete - sárga találkozásánál lévő zöld és piros színek (pár centiről makróval):

Eltérőek az igények és a felhasználás összetétele is, a méret és minden más is.
6 év 55"-es után már nem szeretnék kisebbet a PC-re kötni, ...sőt ha tehetném, már 97" G2 lenne a falon... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Panasonic 55" Z80AEZ 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- LG C2 OLED TV - 55 coll 4K, HDMI 2.1 - 120Hz - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ha van kép/hang, azt úgy könyvelitek el, hogy tökéletes. Ám legyen...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor