Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alaves
addikt
válasz
sittes79
üzenetére
Mindig variálnak: most már 'Dinamikus tónusáthelyezés'-nek hívják. Többször volt erről szó, hogy szándékosan úgy állítják be a filmeknél a HDR adat fényerő szintjeit, hogy teljes sötétségben legyen korrekt nézni. A sötét jelenetek fényerejét ezért nem tudod tovább növelni.
-
alaves
addikt
válasz
sittes79
üzenetére
Csak akkor kapcsold ki a TPC-t és GSR-t, ha hosszabb sötét jelenetnél pár perc alatt elsötétedik a kép (pl. House.of.the.Dragon.S01E07.2160p.HMAX.WEB-DL.DV.HDR.DDP5.1.Atmos.H.265.HUN-FULCRUM- 18.00 - 26.40 perc).
Ha csak simán sötétnek érzed, akkor a 'Maximális fényerő: magas'- 'HDR tónusáthelyezés: be' beállításokat ajánlom. -
válasz
sittes79
üzenetére
Van szerencsére, Philips is ilyen.
Nálam így Ambilight-tal karöltve és kiszélesítve a nagy képet olyan élményt adott a film hogy csak lestem , pedig már van benne pár ezer óra , pár filmet megnéztem ,de mind az Ambilight, mind az IMAX, mind a DoVi így egyben baromira ütött ebben a 3 órában.
TopGunban csak pár jelenet volt IMAX, de itt az egész film .
-
blakey
titán
válasz
sittes79
üzenetére
Igen, az egyik, hogy a távot gyorsan megmozgatod és nyomsz egy OK-t, majd a bemenet nevére klikkelsz, feldobja az információs ablakot, ez megegyezik az "info" gombbal, ami ugye nincs a távon, Logitech Harmony-n az info gombot kell megnyomni, illetve ott a VRR info, 7x megnyomod a zöld gombot és valamelyik sarokban megjelenik az info, hány fps, mekkora felbontás, stb.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
sittes79
üzenetére
Teljes mértékben elég.
Ha működik egy hdmi kábel akkor mindegy, hogy 6.000 vagy 100.000 forintos, nem lesz képben különbség.
Ha hosszú a kábel, akkor ott érdemes dragabbatt venni mert pl 10.meter felett elég sok eldobálja a jelet, de itt sem garancia az ár semmire.Persze az nem mindegy milyen sávszélességű kábelt vesz a vásárló, arra figyelni kell.
-
M4th
újonc
válasz
sittes79
üzenetére
Wow, ezt nem is hozta az Árukereső, ilyen alacsony árat még nem láttam a G2-vel. Az, hogy nem online, hanem csak személyesen érhető így el, az érinti bármiben később a garanciát? Kell félni a nem online vásárlástól? Online vásárláskor ha jól tudom mindig jár a 30 napos elállás joga, ha ez alatt kiderül pl, h hibás a panel stb, akkor így nehezebb a csere is, bár azt úgy sem az áruházzal, hanem az LG-vel dealeli a vásárló, ha jól gondolom.
-
alaves
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Assetto Corsa Rally
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Samsung QE65S90DAT 4K OLED 65"
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG OLED 55 B3 - 120Hz, 140cm, 4k - gari, fóliás
- Bomba ár!!Garanciás LG OLED 65C3 (164cm) TV/4K 120Hz/Evo/ Dolby Vision/HDR10/beszámítás van
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nálam így Ambilight-tal karöltve és kiszélesítve a nagy képet olyan élményt adott a film hogy csak lestem , pedig már van benne pár ezer óra , pár filmet megnéztem ,de mind az Ambilight, mind az IMAX, mind a DoVi így egyben baromira ütött ebben a 3 órában.

Vhiktor