Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Panelcsere után az tűnt fel néhány nap használat után, hogy kicsit melegebb felé ment el a fehéregyensúly, ezért warm2-ről warm1-re tettem a beállításokban. Fényerősségben nem volt semmi szembetűnő változás csak azután, hogy tegnap kikapcsoltam a TPC-t (GSR-t hagytam).
Még véletlenül sem szeretnék vitát generálni ebből, csak azért hoztam fel, mert nagyon szembe tűnő volt a változás (legalábbis én így érzékeltem), de abszolút lehetséges, hogy ez csak egy egyedi eset. Volt egy fw update múlt héten, akár az is hozhatott valami változást, amiről még nem volt tapasztalat. Vagy ahogy írtátok is, hogy az OLED változik idővel, lehet csak ez miatt jött ez elő és véletlen egybeesés a TPC-vel!
Mindenkinek köszi, aki hozzászólt a témához!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor