Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
HDMI (digitális jel ) -nél nincs különbség kábelek között ,ha mindkettő ugyanakkora sávszélseességű (pl 48GB/S ami nekünk kell ) . Analóg hifi kábelek az már más téma.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Képben semmi különbség nincs köztük.
Rengeteg mérés, cikk és videó szól erről, (példának okáért egy egyszerű, jól érthető: [link] )
Én sem mértem soha semmi különbséget és soha nem is láttam.Egy drágább kábeltől nem lesz mélyebb a feketéd vagy magasabb a fényerőd és a kontraszt arányod sem lesz több.
Van különbség a hdmi kábelek között, de az a sávszélesség. Ha tudja azt ami rá van írva akkor mindegy mennyibe kerül és, hogy meg van-e hintve sóval vagy sem.
Ha valami gond van vele az nem gyengébb képminőséget fog eredményezni, hanem képhibákat, jelvesztést, stb.
Azt, hogy nincs különbség képben már rengetegen bizonyították mérésekkel, egyéb tesztekkel, de még egyetlen hívő sem tudta objektíven bizonyítani az ellenkezőjét (az nem bizonyíték, hogy szerinte jobb), leglábbis én még nem találkoztam ilyennel.
Én próbálkoztam pár helyen vakteszttel, amikor nem tudták, hogy mikor melyik kábel van használva, akkor senki nem találta el a képet szemlélve, hogy melyik a drágább a kábel. Viszont amikor tudták, akkor egyből mondták, hogy látják a különbséget. Placebo
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Filmvilág
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor