Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz
Celtis
üzenetére
Nem egyszerű a sztori. Először szóltam annak a hivatalos sony szerviznek, akik korrekten intézték az előző oled tévém. Ki is jött hamar, fotózott egyet aztán mondta, hogy el kell küldeni a főnöknek (állítólag Brüsszelben döntenek róla, persze a 2021-es hibás tévémnél egyből hívott az email után, hogy csereutalványt vagy egy ugyanilyen készüléket kérek, no mindegy.)
Aztán 1 hónapig semmi, nekem kellett végül utána érdeklődnöm, hogy most mi a helyzet, aztán jött a visszautasítás meg Brüsszel stb. Gondolom, ha nem hívom, sose kaptam volna választ. Aztán mondta, hogy írjak az ügyfélszolgálatnak ilyen esetben, de ők is csak annyit írtak 15 kép után, hogy ez még belefér, de azért hívjak fel egy másik sony szervizt, hogy ők vizsgálják ki jobban az esetet. Küldtem is egy email-t a másik szerviznek, azok meg másnap már hívtak, hogy hozzák az új tévét, de aztán ismét hívtak még aznap hogy mégsem hoznak újat, mert benne volt már a rendszerben a hiba visszautasítva.. Gondolom, ha először hozzájuk megyek, már lenne egy új tévém..
No mindegy, a lényeg, hogy a Sony support önmagában nem tud segíteni, még szervizest is magadnak kell keresni, semmit sem intéznek.
Most írtam egy másik szervizesnek is, majd kiderül mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor