Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bikerfun
csendes tag
válasz
tocijozsi00
üzenetére
Azért állsz érthetetlenül egy kicsit a dolog előtt.... amiért én is anno... mert habár imádom a G2-em de qva sokat kellett nyomkodni hogy olyan képe legyen amilyet akartam.
Főleg úgy hogy anno volt Panasonic Vieram ET-60 ami igaz ips volt de amikor kijött kb beszartam olyan képe volt és nem kellett agyon nyomkodni mert egész jól kalibrálták a gyárban is ahogy a Sony 9005-et is.... az oled alapból más ...
Amikor leírtam a véleményem az Lg oldalán hogy eszméletlen jó a TV de szét kell hergelni minden gyári beállítást és adáshoz igazítani mert ez meg a másik ( minden anyaghoz kb más beállítás kell , de legalább külön meg is jegyzi , mert ha pl. Apple tv nézzek és ott beállítom DV módban az élénket az nem ugyan az lesz más nem DV tartalomnál. ) szóval ezek jó dolgok is tudnak lenni csak nyomkodni kell napokig... na akkor ezt a véleményt nem tették ki Lg-ék
és hozzá teszem qva jó tv sztem a G2 nem is kéne jobb .... max nagyobb
de tény hogy nagyon be kell lőni és ja nagyon szarul is be lehet állítani. De erről Vhiktor tudna neked órákat mesélni gyanítom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor