Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bikerfun

csendes tag

válasz tocijozsi00 #87816 üzenetére

Azért állsz érthetetlenül egy kicsit a dolog előtt.... amiért én is anno... mert habár imádom a G2-em de qva sokat kellett nyomkodni hogy olyan képe legyen amilyet akartam.
    Főleg úgy hogy anno volt Panasonic Vieram ET-60 ami igaz ips volt de amikor kijött kb beszartam olyan képe volt és nem kellett agyon nyomkodni mert egész jól kalibrálták a gyárban is ahogy a Sony 9005-et is.... az oled alapból más ...
    Amikor leírtam a véleményem az Lg oldalán hogy eszméletlen jó a TV de szét kell hergelni minden gyári beállítást és adáshoz igazítani mert ez meg a másik ( minden anyaghoz kb más beállítás kell , de legalább külön meg is jegyzi , mert ha pl. Apple tv nézzek és ott beállítom DV módban az élénket az nem ugyan az lesz más nem DV tartalomnál. ) szóval ezek jó dolgok is tudnak lenni csak nyomkodni kell napokig... na akkor ezt a véleményt nem tették ki Lg-ék :D :D és hozzá teszem qva jó tv sztem a G2 nem is kéne jobb .... max nagyobb :D :D :D de tény hogy nagyon be kell lőni és ja nagyon szarul is be lehet állítani. De erről Vhiktor tudna neked órákat mesélni gyanítom. :D

Új hozzászólás Aktív témák