Új hozzászólás Aktív témák

• blakey

titán

válasz Sasi001 #85778 üzenetére

Nem 20 éves vagyok bőven használtam legalább 20 tv-t és még többet láttam. - nem a kor a lényeg, van, aki 25 évesen már több száz Tv-t látott, használt, konkrétan az elmúlt 15 évről beszélek, nem arról, hogy volt CRT, meg stb, a mozgásmegjelenítésnek leginkább az elmúlt 10-15 évben lett értelme, azóta van ez a sok elérhető anyag különböző fps-ekkel. 20 évvel ezelőtt, a DVD-ken 95%-ban 25fps volt, ott senki nem foglalkozott a többivel.

Valahogy mindig sikerül valakinek úgy értelmezni a dolgokat, hogy az eredmény teljes félreértés legyen. Amikor valaki azt állítja, hogy a többihez képest gyengébb, rosszabb, sz@rabb, akkor egyesek máris úgy értelmezik, hogy sz@r, pedig a többihez képest gyengébbet jelent, nem többet. Neked tetszik, elégedett vagy, hol a probléma? Az én TV-im sem tökéletesek, volt olyan TV-m a mi a többihez képest, azonos kategóriában gyengébb volt, mégis elégedett voltam vele, mert összeségében nem volt sz@r. Ha te az írod, hogy tapasztalatod szerint a TV-m sz@rabb, akkor oké, simán lehet, de én nem azt állítottam, hogy konkrétan a te TV-d sz@rabb, hanem azt, hogy a Samsungok nem a mozgásmegjelenítésükről híresek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés