- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Sasi001 #85778 üzenetére
Nem 20 éves vagyok bőven használtam legalább 20 tv-t és még többet láttam. - nem a kor a lényeg, van, aki 25 évesen már több száz Tv-t látott, használt, konkrétan az elmúlt 15 évről beszélek, nem arról, hogy volt CRT, meg stb, a mozgásmegjelenítésnek leginkább az elmúlt 10-15 évben lett értelme, azóta van ez a sok elérhető anyag különböző fps-ekkel. 20 évvel ezelőtt, a DVD-ken 95%-ban 25fps volt, ott senki nem foglalkozott a többivel.
Valahogy mindig sikerül valakinek úgy értelmezni a dolgokat, hogy az eredmény teljes félreértés legyen. Amikor valaki azt állítja, hogy a többihez képest gyengébb, rosszabb, sz@rabb, akkor egyesek máris úgy értelmezik, hogy sz@r, pedig a többihez képest gyengébbet jelent, nem többet. Neked tetszik, elégedett vagy, hol a probléma? Az én TV-im sem tökéletesek, volt olyan TV-m a mi a többihez képest, azonos kategóriában gyengébb volt, mégis elégedett voltam vele, mert összeségében nem volt sz@r. Ha te az írod, hogy tapasztalatod szerint a TV-m sz@rabb, akkor oké, simán lehet, de én nem azt állítottam, hogy konkrétan a te TV-d sz@rabb, hanem azt, hogy a Samsungok nem a mozgásmegjelenítésükről híresek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kompakt vízhűtés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest