Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Vhiktor
üzenetére
Szerintem is így lehet, sőt igazából biztosan így is van, mert amíg az LG elad 100 oledet, addig az összes többi gyártó feleannyit sem. Nagy számok törvénye alapján LG-nél 10x annyi lesz a panasz, mint pl. Panánál.
Mostanában, mivel új oledet (TV-t) akartam venni, megint elkezdtem bújni a netet, hibák után kutatva és azt tapasztaltam, hogy nem kevés LG-n kívüli gyártónak vannak panel problémái. És nem csak a régi modelleknél, hanem az egészen közeli múltból is szép számmal bukkant fel Sony, Pana, Philips, amik egyébként (általában) jóval drágábbak, mint az LG.
Minap linkeltem egy GZ2000-et, aminek a kijelzője katasztrófálisan ronda volt, és az is egy 2020-as (drága) modell. De hozhatnék még 100 példát, ami nem LG volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest