- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Csak a plazma anno a prémium szegmensben se szakított, ott is főleg az lcd pörgött. Míg most a samsung a 400k+os kategóriában 50%ról 10 körülire zuhant, míg az lg pl 40% körüli részesedéssel bír már. Ez azért jelentős különbség

(#6013) Ijk Nem értem miért tartod mesterséges igénynek az uhd hdrt? főleg házimozi szempontjából... Ok h MÉG nincs sok tartalom, de az új címek rendre így jönnek már ki jellemzően, sőt netflixes sorozatok is dolby visionben vannak leginkább, vagy minimum uhdben. Viszont a képélményhez a hdr egyértelműen hozzátesz, miért lenne ettől mesterkélt? Egy 3dre nyilván elfogadnám ezt a jelzőt, de hdrre? néztél már otthoni környezetben hdres oledet egyébként? Mellesleg nyilván fontos a képméret, de én pl gondolkodás nélkül adtam el a plazmám mellől a projektorom is mikor már megvolt egy ideje az oled. Ok az csak béna dlps w1070 volt, ami a "belépő" 200ks árszegmensben az egyik best buy volt anno, de milliós vetítőket is néztem, sokkal nem nyújtottak többet képélményben, annyit semmiképp nem, mint egy oled (már nyilván a képmérettől eltekintve, ami jelentősen hozzáad a képélményhez).
Csakhogy 2-3 főig az 55, de főleg a 65 col igenis elég tud lenni. Bár messzebbről nagyobbat nézni mindig jobb, de kérdés mennyivel... Én pl 77colos tévé esetén már végképp nem látnám értelmét a projektornak. S ha figyelembe vesszük h 5-10 éve a 42col volt a racionálisan megfizethető kategória, míg ma az 55col, szerintem 5 év alatt eljuthat oda a 77" ára, mint ma a 65 van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor