- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- thesound: Segítőkészség
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akangels
tag
Sziasztok !
Énis mostmár lassan 1 hete CX55 tulaj lettem
Kerestem ideális beállításokat , és a legmeglepőbb nekem is , csak úgy mint fentebb említett tagnak , hogy az én szememnek valahol 60 as OLED fèny a kényelmes egy világos szobába , nem a mindenhol megadott 25 ös. Az gyakorlatilag olyan mint ha nem is világitana a kijelző. Valamint a mindenhol referenciának hozott “meleg2” fehéregyensúly nekem nagyon sárga.Így én inkább hagytam ECO profilon és azt konfigoltam kicsit .
Minden olyan tartalomnál ahol magától feltolja az oled fényt 100 ra az maradhat azon vagy ott is érdemes vissza venni ? (lsd : HDR , Dolby Vision)
Énis ráküldtem a tesztvideót a kijelzőre , de szerencsére nekem minden színné kellemes homogén egyszínű volt minden. Pedig már pár óra Film/Tv adás/PS5 benne van.
Igaz egyfolytába nézegetem , állitgatom a beállítások miközbe nézek valamit 😅🤣
TrueMotiont hova érdemes állítani ? Kikapcsolva olyan mint ha minden adás darabos , ezért felhasználó módba 10 es re raktam mindent

Valamint érdemes e az AI Hangot benthagyni , vagy ha nem akkor melyikre érdemes állítani
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kerestem ideális beállításokat , és a legmeglepőbb nekem is , csak úgy mint fentebb említett tagnak , hogy az én szememnek valahol 60 as OLED fèny a kényelmes egy világos szobába , nem a mindenhol megadott 25 ös. Az gyakorlatilag olyan mint ha nem is világitana a kijelző. Valamint a mindenhol referenciának hozott “meleg2” fehéregyensúly nekem nagyon sárga.
Vhiktor