Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gerner1
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
Egy fotóról ezt nem lehet megmondani... ha pl havas filmeknél nem zavaró ez a kékesedés akkor OK. Az is lehet, hogy a telód erősíti fel a kéket és élőben nem ennyire durva.
Nekem is egy 55BX-em van, kb fele harmad ennyire láttszik a kékesedés a széleknél, viszont filmek alatt nem látni, avagy nagyítóval kéne keresnem. Így nem cseréltem annó amikor vettem.
Arról már nem is beszélve, hogy volt kollegánál van egy B8 amit imád, istenít, hát olyan rózsaszín az egész hogy sírni tudnék, de Ő nem látja.
Ha NEKED megfelel, akkor tök jó a panel.
Nincs hibátlan panel, csak vannak jobbak és kevésbé jobban sikerültek, de inkább élvezni kell ezt, nem pixelszöszölni.Egyébként, 2484 óra futás, 212 kis frissítés és 1db nagy pixel frissítő futott le eddig dec 18 óta. Beégésnek, elváltozásnak nyoma sincs, de a kékesedés idővel halványodott, mára majdnem homogén fehér a széleken is. Sokat van használva elsődleges monitorként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Formula-1
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nincs hibátlan panel, csak vannak jobbak és kevésbé jobban sikerültek, de inkább élvezni kell ezt, nem pixelszöszölni.
Vhiktor