Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztian101
tag
Sziasztoook!
Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy LG 55BX-nek. 3 éve vacillálok rajta és megmondom őszintén a fórum nem segített rajtam, inkább csak folyamatos félelmet keltett a bandig meg tinting miatt, de ezek mellett sok-sok értékes infót is kaptam. Végül rászántam magam és a MM-ban most 320e -ért +20e kalibráció és 5 év Gold garival (40er) megvettem, bár nagyon féltem, szinte kibontani is, hogy jajj mi lesz majd a baj

Jelentem semmi baj és nem is fogok semmilyen tesztet lefuttatni és nem keresek semmilyen hibát! Minden tökkéletesen működik és ez a kép, jesszus!!!! Ez TV kérem! Plazma után volt LED-em, aztán megint LED-em és attól már hánytam, de az OLED az mindent visz! Nekem ez a fényerő is bőőven megfelel és komolyan hihhetetlen jó az élmény, amit ad, ezek a feketék, áhh drámai tényleg! A játékok új értelmet nyertek és újra kell nézzek jó pár filmet. Plusz én most csak Full HD-ben használom, mert az AVR-em ezt tudja, majd azt is fejlesztem egyszer, de így is pörfekt! A távirányitó is az eddigi legjobb amivel találkoztam! Masszív, kényelmes, jól kezelhető, semmi nehézség a légegerezésben sem! Imádom egyszerűen az egészet!
Ajánlom mindenkinek aki vacilál, hogy ne tegye! Vágjon bele, mert minden kiadott fillér megéri!!!
Isten ádja az LG-t és az OLED technológiát!

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Mini-ITX
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Foxpost
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gyúrósok ide!
- Star Citizen
- További aktív témák...
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor