Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
Lefuttattam, de keményen látszik itt is. Akkor le kell jelenteni szervízhez? Ilyenkor elviszik az egész tv-t vagy helyben cserélik? Azt ne várják hogy én ezt becsomagolom, elég volt kicsomagolni
-
CptAdamica
veterán
válasz
norbertoth #58998 üzenetére
Sajnos van itt is pixelhiba jelenség, nekem is van 2, bár az én szerencsém, hogy csak a zöld alpixel ment ki, így ritkán látszik, viszont nálad ahogy lányom fényesen világít, ami rosszabb, esetleg futtasd le manuálisan a pixelfrissítőt, hátha megoldja.
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Pár hónapos LG CX oled tv-men észrevettem két pixelhibát, azaz nem vagyok benne biztos hogy az-e de nekem annak tűnik. OLED tv-n is van ilyen jelenség?
[kép]Nincs valamilyen teszt erre, hogy valóban az-e?! Esdig nem láttam még és furcsa hogy nem állandó, el is tűnik aztán amikor ugyanarra a kamerára (jelenet nézetre) vált akkor meg visszajön. Szerintetek?
-
Poiro7
senior tag
Újonnan vásárolt LG oled (BX) TV esetén mennyi pixel hiba megengedett?
Konkrétan a szélétő 5-6 cm-re két piros pixel nem világít. Egy a bal sarokba egy középen. -
-
wallace 234
őstag
válasz
Celtis #58991 üzenetére
Súlyos bajok ott indulnak, hogy a neo Qled Kínai Boe ADS panelal ontják. QN90 is Ads panelt kapott. Pocsék betekintési szöge van, kicsit oldalról a kép alsó része szépen zöldül. Q80T nem csinált ilyet. De mint tudjuk jövőre jön a Samsung oled, valahol el kell kezdeni a terhelést.
-
Celtis
veterán
válasz
Jorgi Kormi #58988 üzenetére
Igen, a technológia ugyanaz, de a körítés más. A csilivili mögött súlyos bajok fordulnak elő a samsungnál. A "támogatás" pedig vérlázító szintű.
-
Plebi
senior tag
Nálam is megtörtént a váltás, 55B8-ról egy 55CX-re.
Gondolkoztam egy rövid ideig a 65CX-en de annyival drágább, hogy nekem nem érte meg.
Barátom vette meg, a B8-at nagyon baráti áron 270e.-ért. Van még rá 2,5 év gari, igaz Euronics extra. Az 55CX 390eFt-ért volr Euronicsban+ ezen kívül védelem 5 évre.
5%-os fekete először sokkal rosszabb volt mint a B8-on, de az már futott 2,5 évet, azóta a pár hét alatt szépen kiegyenlítődött, sőt, az átmeneteket jobban kezeli a CX.
Gyorsabbnak is tűnik. Xbox One X-et kimaxolja
, kivéve a DV valamiért nem támogatott, de úgy olvastam, hogy freesyncet ki kell kapcsolni, illetve hamarosan érkezik hozzá frissítés az Xboxra.
-
alaves
addikt
válasz
snpetit #58983 üzenetére
Tavaly én is írtam, hogy igen, gyakorlatilag az optimális kontraszt fölé húzzák és ez elég gyakori. A digitális adások kezdetekor még nem tapasztaltam, néhány éve lehet így. Azt nem tudom, hogy hol, az adó forrásánál a stúdióban vagy a szolgáltató. Nem tudsz mit csinálni, hiába csavarod le a kontrasztot, akkor is olyan marad (KalászNet-Telekom).
-
emre33
addikt
Mi a különbség a 2 LG C1 TV között?
OLED55C12LA
https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-oled55c12lahttps://edigital.hu/led-televizio/lg-oled55c12laoled-4k-uhd-hdr-webos-smart-led-televizio-p862608
OLED55C11LB
https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-oled55c11lbhttps://edigital.hu/led-televizio/lg-oled55c11lb-oled-4k-uhd-hdr-webos-smart-led-televizio-p862609
-
snpetit
aktív tag
Van aki szokott rajtam kívül még Direct One (ex UPC Direct) vagy Digi műholdas adókat nézni? Most VU+ beltérim van előtte a dreambox volt és plazma tv. Már ott is tapasztaltam, hogy sok adónál annyira fel van húzva a kontraszt, hogy kiégnek a világos részek.
LG C9, ISF dark, Oled fény 30-40 között. -
pkaresz
őstag
válasz
Jorgi Kormi #58980 üzenetére
8K nem, de ki tudja!
Jó is az, egy triluminos még mindig klassz! (tudom trinitron)
Ahogy egy plazma is.
Annyira nem sürgős!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest