Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
salapp
üzenetére
"Tény, hogy az év háromnegyedében, amikor nincs kifutó akcióban oled, kva nehéz lehet egy Sony promoternek a gyakran kicsit akciózott LG-hez képest mondjuk százötven, kétszázezerrel drágább Sony-kat ajánlgatni."
Lehet, de szerintem sokan elcsábulnának 15-20%-ra, az még nem a világ.
Persze ha az a bizonyos 200 000 HUF az nem 20% az összeget tekintve, hanem 40-50%, akkor már komoly a probléma.
Amikor vettem a 65E8-ast, akkor 1 070 000 Ft volt, az AF9 pedig 1 199 000 Ft. Ha épp az nagyon bejött volna az LG ellenében akkor azt veszem. Tetszett, de nem jobban mint a másik.
Meg azért alkudni is lehet, az LG-t gyorsan lekértem az online árra, (az épp talán 999 000 volt), aztán elhoztam annyiért.
Ráadásul kipróbáltam mindkettőt hozott anyaggal, eskü semmiféle különbséget nem láttam, pedig próbáltam magam meggyőzni, hogy pl jobb a SONY mozgásmegjelenítése, de ott akkor a boltban valahogy ezt nem láttam.S**rszungos promótereket mindig látok.

De a "bocs, de tuti oledet veszek" duma után otthagynak.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Wuthering Waves
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Home server / házi szerver építése
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor