- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MultiDoodad
aktív tag
Nem tudom mivel érdemeltem ki ezt a sok segítséget, de még mindig nagyon shépen köszönöm
. Az ABL-t még mindig, több elolvasás után sem teljesen értem (bocsásd meg tudatlanságom), viszont próbálgattam rajta ABL tesztet (kicsi fehér kocka egyre nagyobb majd kisebb majd gyorsabb) de nem vettem észre dark room beállítással semmi különleges dolgot... Mit kellene jobban figyelnem? Mivel csak játszom szinte, HDR-nél mit érdemes figyelni esetleg beállítani? Remélem nem fogy el a türelmed, sajnos nem gondoltam, higy ennyire részletesen bele kell “piszkálnom” a megfelelő beállítás végett...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Az ABL-t még mindig, több elolvasás után sem teljesen értem (bocsásd meg tudatlanságom), viszont próbálgattam rajta ABL tesztet (kicsi fehér kocka egyre nagyobb majd kisebb majd gyorsabb) de nem vettem észre dark room beállítással semmi különleges dolgot... Mit kellene jobban figyelnem? Mivel csak játszom szinte, HDR-nél mit érdemes figyelni esetleg beállítani? Remélem nem fogy el a türelmed, sajnos nem gondoltam, higy ennyire részletesen bele kell “piszkálnom” a megfelelő beállítás végett...
Vhiktor