Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MultiDoodad
aktív tag
Nem tudom mivel érdemeltem ki ezt a sok segítséget, de még mindig nagyon shépen köszönöm
. Az ABL-t még mindig, több elolvasás után sem teljesen értem (bocsásd meg tudatlanságom), viszont próbálgattam rajta ABL tesztet (kicsi fehér kocka egyre nagyobb majd kisebb majd gyorsabb) de nem vettem észre dark room beállítással semmi különleges dolgot... Mit kellene jobban figyelnem? Mivel csak játszom szinte, HDR-nél mit érdemes figyelni esetleg beállítani? Remélem nem fogy el a türelmed, sajnos nem gondoltam, higy ennyire részletesen bele kell “piszkálnom” a megfelelő beállítás végett...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- darkFlash Shadow Pro
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az ABL-t még mindig, több elolvasás után sem teljesen értem (bocsásd meg tudatlanságom), viszont próbálgattam rajta ABL tesztet (kicsi fehér kocka egyre nagyobb majd kisebb majd gyorsabb) de nem vettem észre dark room beállítással semmi különleges dolgot... Mit kellene jobban figyelnem? Mivel csak játszom szinte, HDR-nél mit érdemes figyelni esetleg beállítani? Remélem nem fogy el a türelmed, sajnos nem gondoltam, higy ennyire részletesen bele kell “piszkálnom” a megfelelő beállítás végett...
Vhiktor