Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
No, megjött az LG55C9. Este feltettük a sógorral elpakoltuk a régi plazmát, majd villanyt szereltünk. Kb. 45 perc után jöttem vissza a nappaliba, feleségem és a lányom kissé fancsali képet vágtak (kb. mint egy csalódást keltő karácsonyi ajándék után), és előadták, hogy jó, de olyan izé... Kissé homályos, meg a színek sem jók, olyan furi az egész. Aztán levettem a képernyővédő fóliát, és sokkal jobb lett
.De egyelőre valahogy gyengébbnek érzem a képminőséget a plazmánál. Olyan más, furcsa. Vibrálóbb, zavaróbb. Nem konkrét az egész, tehát nincs szembetűnő különbség, a feleségem és a lányom sem vesz észre semmit, ők imádják, de nekem valahogy nem olyan jó, mint a plazma volt. Persze még a beállításokat meg sem néztem, ez csak amolyan első megérzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Motoros topic
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Videó stream letöltése
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Vhiktor