Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
No, megjött az LG55C9. Este feltettük a sógorral elpakoltuk a régi plazmát, majd villanyt szereltünk. Kb. 45 perc után jöttem vissza a nappaliba, feleségem és a lányom kissé fancsali képet vágtak (kb. mint egy csalódást keltő karácsonyi ajándék után), és előadták, hogy jó, de olyan izé... Kissé homályos, meg a színek sem jók, olyan furi az egész. Aztán levettem a képernyővédő fóliát, és sokkal jobb lett
.De egyelőre valahogy gyengébbnek érzem a képminőséget a plazmánál. Olyan más, furcsa. Vibrálóbb, zavaróbb. Nem konkrét az egész, tehát nincs szembetűnő különbség, a feleségem és a lányom sem vesz észre semmit, ők imádják, de nekem valahogy nem olyan jó, mint a plazma volt. Persze még a beállításokat meg sem néztem, ez csak amolyan első megérzés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Vhiktor