- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
Gigicuci
üzenetére
Szerviz terén inkább fogalmaznék úgy, LG inkább elnéző, mint a Pana. De ha elromlik a készülék, meg fogják javítani, ki fogják cserélni a panelt ha kell, ez szerintem nem kérdés, csak a "menet" lesz más. Az LG egy pixel miatt cserél panelt (valaki azt mondta itt), nekem a szervízes azt mondta 3 kell. Na itt lehet Panasonicnál kell 5 db. Sony LCD-nél azt mondták (nekem) 7 db kell... Ilyen különbségekre gondolj, amikor azt mondom elnézőbb LG.
Beégéstől én sem tartanék annyira, de szerintem azt cseréli minden gyártó, ha komoly. Az FZ800 toavalyi, így inkább a GZ950-et venném mert az tud DolbyVision-t, ami lehet most nem kell, de később jól jöhet.
Az 5 év garanciánál azt kellene tisztázni "gyári 5 év" vagy 2 év gyári + "3 év biztosítós". Utóbbi esetnél közel 100%-hogy nem foglalkoznak majd beégéssel, de ezt a szerződésben látni kellene. Ha gyári 5 évről beszélünk - mindegy milyen "tróger" munkát végez a Pana - akkor azért az megfontolandó!
Nekem Xbox révén szükséges lesz a HDMI 2.1 (4K@120Hz), így én C9-et vennék.Amúgy ha a legjobbat akarod akkor GZ2000-et veszel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- LG OLED55G53LS 3+2 Év gyári garancia számlával
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Samsung QE65S90DAEXXH 65" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor