Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriszbmx
tag
Nézegetem a választékot.
Maradnék az OLED mellett a Qleddel szemben. ( Azért mert bárhol nézek utána még mindig a kontraszt és a fekete árnyalat ami a legnagyobb eltérés és gyanítom ha megszoktam az LG OLED képét este teljesen sötétben már zavarna egy Qled, gondolom én.. )
SONY BRAVIA KD-65AG8BAEP illetve az SONY BRAVIA KD-65AG9BAEP valamint az LG65C9 ami tetszik megjelenésre. Mivel nem falon lesz, így a gyári talp is a látvány része. Falon nyilván mindegy lenne, mind ugyan az.
Kérdésem annyi, hogy melyik gyártó panelja vagy komplett terméke hajlamos kevésbé a Vertical banding / color tinting hibákra? Nyilván nekem is volt 1 hibás C8 amibe kaptam még további 2 hibást gariban ,de melyik az amelyikkel jó eséllyel nem nyúlok bele újabb sárgás zöldes színhibába, sárga árnyalatos foltos fehér képbe, illetve csíkokba vagy inhomogenitásba?
I
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen autót vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor