Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
janos666
üzenetére
"Párszor fejtegettem már, hogy szerintem hatalmas maszlag ez az egész Alpha generáció dolog."
Ebben (is) egyetertunk.
Janos a hardver-re (chip) gondol csak, s nem a hozza gyurt szoftveres megoldasokra."Akkor miért használjak "valami izét", ami tudom, hogy vagy nem az, aminek mondják, vagy ránézésre is rosszul működ?
"Neked nem kell hasznalni, en hasznalom helyetted is

"az alacsony maxCLL eset egyértelműen elárulja nekem, hogy a DTM egyszerűen hibás (sokkal nagyobb mértékben, mint a normál mód), vagy ami valószínűbb, hogy igazából nem azt csinálja, amit az LG mond róla."
Ebben is egyetertunk, a kerdes, hogy pontosan mit mond az LG errol? (Par napja mar leirtuk/beszeltunk rola.)
A DTM kerdes inkabb az lenne, hogy a tobbi gyarto mit csinal? (Pana, Sony, stb.)"Mi a rossz abban, mikor elvileg pont azt látod, amit a studióban láttak?"
Nekem ez a problemam: biztos vagyok benne, hogy a filmeket nem HDR10-el master-elik, hanem DV-vel, s a HDR10 csak ugy van, pl a regi Pana-knak

Mint ahogy te is irtad, az egesz HDR szabvany elejen vagyunk csak, s most tapogatoznak a studiok es gyartok is, hogy hogyan kene ezt jol csinalni.
De errol mar nem kell tobbet beszelnunk, nem tudok addig ujat mondani, amig tenylegesen ki nem derul, hogy az LG DTM mit csinal

Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED C1 55"
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
"
Vhiktor