- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
Snoop27
üzenetére
Színek természetesebbek még elsőre is, mint a Samsungon bármilyen állítgatás után. Fekete tökéletes, a Qleden is az volt, viszont itt több az észlelhető árnyalat. Filmek alatt több részlet látszódik, mint a Qleden, mondhatni csak kapkodtam néhol a fejem. Lehet tényleg újra kell néznem néhány filmet, mert Oleden máshogy néz ki.
Tinting egyéb eltéréseket nem vettem észre, mindenhol gyönyörű a kép. Nem is fogom ezeket lesegetni, amiről nem tudok - nem látom, az nem fáj alapon.
Mozgás: Samsungon a svenkelés idegesítő akadozását semmilyen beállítással nem tudtam kiküszöbölni, Oleden ez meg is szűnt teljesen, amikor az Intelligent Frame Creation-t Közép állításba raktam. Látok még itt-ott kisebb recegéseket pl alakok fejmozgásánál, a cél azok eltüntetése lesz. Az IFC feljebb állítása nem oldja már meg, bőven elég ott a Közép állás is.
A Felbontás javítás, Mpeg javítás, Zajcsökkentés beállításokhoz még nem nyúltam, lehet azokkal meg is oldódik ez a probléma.
Esetleg akinek van ezirányú ötlete szívesen venném.Fényerőre javaslatokat kérnék, hogy mire állítsam esti és nappali tv-zésnél!
arn77: Tv nem tolja ki a hangot erősítőre, pedig ARC-ban van. Te mit állítottál, hogy minden ok?
Viszont ami nagy pozitívum, hogy a tv távirányítójáról tudom vezérelni az erősítő hangerejét és azonnal kezelte a médialejátszót is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor