Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31317) Mankó válasza Snoop27 (#31306) üzenetére


Mankó
veterán

Színek természetesebbek még elsőre is, mint a Samsungon bármilyen állítgatás után. Fekete tökéletes, a Qleden is az volt, viszont itt több az észlelhető árnyalat. Filmek alatt több részlet látszódik, mint a Qleden, mondhatni csak kapkodtam néhol a fejem. Lehet tényleg újra kell néznem néhány filmet, mert Oleden máshogy néz ki.

Tinting egyéb eltéréseket nem vettem észre, mindenhol gyönyörű a kép. Nem is fogom ezeket lesegetni, amiről nem tudok - nem látom, az nem fáj alapon.

Mozgás: Samsungon a svenkelés idegesítő akadozását semmilyen beállítással nem tudtam kiküszöbölni, Oleden ez meg is szűnt teljesen, amikor az Intelligent Frame Creation-t Közép állításba raktam. Látok még itt-ott kisebb recegéseket pl alakok fejmozgásánál, a cél azok eltüntetése lesz. Az IFC feljebb állítása nem oldja már meg, bőven elég ott a Közép állás is.
A Felbontás javítás, Mpeg javítás, Zajcsökkentés beállításokhoz még nem nyúltam, lehet azokkal meg is oldódik ez a probléma.
Esetleg akinek van ezirányú ötlete szívesen venném.

Fényerőre javaslatokat kérnék, hogy mire állítsam esti és nappali tv-zésnél!

arn77: Tv nem tolja ki a hangot erősítőre, pedig ARC-ban van. Te mit állítottál, hogy minden ok?
Viszont ami nagy pozitívum, hogy a tv távirányítójáról tudom vezérelni az erősítő hangerejét és azonnal kezelte a médialejátszót is.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.