- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daneel_hu
üzenetére
Én olyan 90% biztos vagyok benne. Az apróbb alkatrészeket is tesztelik és vannak amik gyengébb, vannak amik jobb minőségűek és különböző áron tudják eladni őket a gyártók. Gondolok itt kondikra, ellenállásokra, diódákra. A gyengébbeket olcsóbban, olcsóbb elektronikai eszközbe teszik. Ez így lehet a tv paneleknél is. Ráadásul valószinűleg az oled panelek gyártásánál mintha azt olvastam volna, hogy komolyabb a selejtarány is. Komoly műszerek segítségével tesztelhetnek, lehetnek gyengébb pixelek, amikről tudhatnak, de ezért nem dobják ki őket, hanem alacsonyabb kategóriás LG oledekbe rakják. El szerintem meg nem adnak ilyet. Persze ez csak részemről elmélet, de én kitartok emellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elden Ring
- Nintendo Switch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- LG OLED 65 C4 164cm, 4k - enyhe beégés
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor