Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Az oled tesztel kapcsolatban... Világosban olyan ezeket a TV-ket tesztelni, mint utca zajban a hifi hangdobozokat összehasonlítani..."
Értelmetlen erről beszélni, mert sajnos nincsen más lehetőség tesztelni, mint a bolti körülmények!
Ahhoz mérten viszont a lehető legalaposabban leteszteltem.Ahogyan írtam is, nyilván az otthoni teszt lenne az ideális, sőt abban is biztos vagyok, hogy a UPC TV szolgáltatás is klasszisokkal jobb minőséget produkál itthon, mint az ottani alap MinDig TV csomag.
Az ABL és az ív zavaró jelenlétét viszont a körülményektől függetlenül mindig látnám.
Tudod... olyan ez, mint számodra a "DSE". Te már tudod mit kell nézni, tudatosan keresed, hogy elkerüld, és emiatt nem találtál megfelelő SONY W857/859-est.
Lehet, hogy nekem fel sem tűnne. (Nem mondom, hogy biztosan nem, mert azért észre szoktam venni az "anomáliákat", de szerintem értjük egymást.
)Az első hírek óta követem az OLED televíziók "visszatértét", és állítom, hogy a LED technológiában még mindig ebben van a legtöbb perspektíva. Viszont úgy vélem, hogy az általam megjelölt ársávban mindenképpen erős kompromisszumot kellene kötnöm most. Így várok még jó néhány évet azzal, hogy OLED készülékem legyen itthon.

Meg aztán, tudod... illetve tudjátok, hogy nekem most a 3D a lényeg. Egyszerűen nem akarok úgy járni, hogy "potyára" vettem meg a sok 3D BD filmet. Ugyanis a zöme megvásárlásakor a normál változathoz képest kifejezetten az motivált, hogy "de jó lesz egyszer 3D-ben otthon 'mozizni' ezekkel a filmekkel"...
Igen, valaki említette, hogy talán évek múlva visszahozzák a 3D technológiát, talán létezni fog a "hőn áhított" szemüveg nélküli technológia is... Talán, talán, talán...
Ami viszont biztos, hogy idén már egyetlen gyártó sem készít 3D technológiával felszerelt TV-t, és az is biztos, hogy már alig van készleten néhány példány a fennmaradt készülékekből.
Tudom, hogy ez - kombinálva a pénztárcám szabta limittel - nem szül ideális helyzetet, de ez van. Ebből igyekszem kihozni a lehető legjobbat. (És ezért nem vetettem el azt sem, hogy végül egy 3D projektor + vászon "kombót" vásárolok.)
És természetesen nagyon szépen köszönöm mindnyájatoknak a sok érdemi hozzászólást, és véleményt!

Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Jogász topik
- Xbox Series X|S
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ahhoz mérten viszont a lehető legalaposabban leteszteltem.
)

Vhiktor