Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Akkor most magaddal vitatkozol?
Nézd meg mire válaszoltam és megérted...Maradjunk annyiban, hogy amire írtam - vagyis telefon és posta. Ez hülyeség.
Meg ha már itt tartunk akkor az is amit te írsz.
Webshopos szállítás van a rá vonatkozó feltételekkel (akár utánvét), meg a megveszed és hazaszállíttatod (a saját szállítási szolgáltatásukkal) verzió. Egyik hsz-ben sem erről írtál, sem te, sem so_ha.
szerk: A harmadik amit kiböktél meg egy egyedi valami... amit sikerült valakivel leboltolni tök magánban.
Továbbléphetünk.
ps: Kicsit sok itt a topicban a "tuti" ami csak bemondásra megy. Boltból haza utánvét, soseégbe. Garanciábanmindigcserélik.
Értem én, hogy nem elszomorítani kell a betévedőket, de olyan tippeket olvasok 100%-osra ami csak a jóindulatukon múlik. Kb. annyira mint akinek félretették a TV-t és másnapra eladták az orra elől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Építő/felújító topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Update 01.07. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor