Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
xedamen
üzenetére
"Azt írtam, hogy legjobb barátom is B7-en gondolkozik."
Nem ezzel a felütéssel kezdtél, hanem:
Xedamen 10875: "Nekem a héten jön meg elvileg a B7-es, viszont egy LG-s ismerősöm azt mondta"
aztán egy elég komoly kijelentés:
"Nmindenki panaszkodik cégen belül, hogy nem lehet eladni, mindenki fél a beégéstől. Ő a saját (nyilván tesztre kapott) TV-jéről küldött képet, sz@arrá volt égve."
10851 és 10848 is elég nagy elánnal mondataiban teszi helyre a bizonytalanokat, inkább a nemvásárlás irányába...
Akkor most egy elbizonytalanodott előrendelőhöz van szerencsénk, akinek barátja is elbizonytalanodott LG alkalmazott, ám az LG-nél már mindenki el van bizonytalanodva, azt illetően, egyáltalán eladható-e a készülék....
Most persze én is elbizonytalanodtam...de persze nem a készüléket illetően..
Mivel az LG Magyarország olvassa a fórumot (mikor a fólia polémia kapcsán felhívtam elárulta) így akár könnyen lehet, hogy megerősíti vagy megcáfolja a hírt...hangsúlyozom, én senkinek nem írtam erről, de ezek azért elég magvas vádak....főleg, hogy a topik olvasóit rossz készülékek fényképezésére kéri egy belső alkalmazott egy nyilvános fórumon keresztül....
Persze kíváncsian várjuk saját tapasztalataid is...akár képekkel is....hiszen a héten érkezik a nagyszerű LG 55B7V készülék....
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Exkluzív órák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor