Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latyaa
tag
Sziasztok,
Kicsit dilemmában vagyok, ezért kérném a segítségetek. A nappaliban szeretném lecserélni az 55"-os LG Oled E8-amat, sajnos 6 év után beégett.
Mikor elkezdtem keresgélni, csak LG-t néztem, van egy CX-em is amit játékra használok.
Nappaliba nagyobbat szeretnénk már így minimum 65" abból is a C3 volt a kiszemelt. Viszont ahol venném (Euronics) már csak egy kiállított darab volt és azt nem szeretném elhozni.
A következő opció a C4 lett volna nyilván, és itt jön a de.. 689 eft most a 65"-os C4, viszont mellette a Samsung S90C 77"-ban 699 eft most.
Helyünk lenne, viszont az Rtings burn in teszt kicsit eltántorított ami az előző Samsung modellnél készült.
Az LG OS-t jobban kedvelem a magic remoteal de 10 eft különbséggel egy mérettel nagyobb lehetne és alapvetően jó reviewkat olvastam róla.
Amit még ajánlottak az egy 65" G2 ami volt raktáron is, de nem tudom, annál azért frissebbet szeretnék.
Próbáltam vissza nézegetni, vitát sem szeretnék generálni, de ha egy ilyen pro kontra véleményekben, tapasztalatokban segítenétek, azt megköszönném.
Köszi előre is mindenkinek aki esetleg segít!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor