Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát igazából sok lehetőség nem volt a dell-nél, ugye kiválaszthatod a menüben, hogy a hdr profil trueblack 400 vagy peak1000 legyen, a windows hdr kalibrációját megcsináltam és ennyi, más beállítási lehetőség nem volt. Samsungnál egyértelműen láttam a különbséget hdr és sdr mód között, a dell-nél nagyon minimális volt a különbség.
Én még 325 ezerért vettem az alzánál, ott még mindig elérhető lenne 360k körül de ott nem akarom venni, mert amikor átvettem külön kiemelte az eladó srác hogy meg se próbáljam a garanciát a dell-nél intézni csak rajtuk keresztül lehet
megnéztem a dell honlapján szériaszám alapján csehországban lett regisztrálva a monitor szóval hiba esetén megint mehetne ez az alzás tortúra amiből köszönöm nem kérek 
Későbbiekben tervezem lecserélni a 4070Ti supert egy 5080 Superre majd, de ez még odébb van. Nézegettem azért teszteket, minimális kompromisszumokkal elmegy a 4k a jelenlegi vga-mmal is, 3440-el egyáltalán nem volt gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo ThinkVision S22e-19 22 col használt monitor 1év garancia(bővíthető 2évre) MONITORCENTER.hu
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 29WQ600-W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
megnéztem a dell honlapján szériaszám alapján csehországban lett regisztrálva a monitor szóval hiba esetén megint mehetne ez az alzás tortúra amiből köszönöm nem kérek 
Skynet258