Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát igazából sok lehetőség nem volt a dell-nél, ugye kiválaszthatod a menüben, hogy a hdr profil trueblack 400 vagy peak1000 legyen, a windows hdr kalibrációját megcsináltam és ennyi, más beállítási lehetőség nem volt. Samsungnál egyértelműen láttam a különbséget hdr és sdr mód között, a dell-nél nagyon minimális volt a különbség.
Én még 325 ezerért vettem az alzánál, ott még mindig elérhető lenne 360k körül de ott nem akarom venni, mert amikor átvettem külön kiemelte az eladó srác hogy meg se próbáljam a garanciát a dell-nél intézni csak rajtuk keresztül lehet
megnéztem a dell honlapján szériaszám alapján csehországban lett regisztrálva a monitor szóval hiba esetén megint mehetne ez az alzás tortúra amiből köszönöm nem kérek
Későbbiekben tervezem lecserélni a 4070Ti supert egy 5080 Superre majd, de ez még odébb van. Nézegettem azért teszteket, minimális kompromisszumokkal elmegy a 4k a jelenlegi vga-mmal is, 3440-el egyáltalán nem volt gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- LG (32SR50F-W.AEU) 82CM FHD WIFI SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey G7 S28AG700 28" IPS 4K 144Hz HDMI 2.1 (157 PPI, 1 zöld subpixel fotózva)
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest