Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
Na viszont aludtam rá egyet, lemondtam az LG-t, aprón van egy pár hónapos XG27AQDMG amit eleve terveztem venni, elhozom azt inkább, és akkor vidikariból sem kell 5080 vagy 5090, hanem vehetek olcsóbbat, vagy akár ha 3rd party tesztek alapján jó lesz akk új AMD-t.
Régen is 240hz-en játszottam szerintem elég smooth lesz az, főleg, hogy OLED ami azért mégjobb. Egyetlen game amiben a 480-t kihasználnám a Valorant, de most nem azt a gamet tervezem majd mainelni, amit meg igen az úgyis 200fps körül fog futni.Meg szimpi, hogy a ROG-ban nincs venti, míg az LG-ben van.
Egyébként DP 1.4-en át az 1440p 240hz ha jól számolom a bandwith-et megy DSC nélkül nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest