Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap végre volt egy kis időm használni a Philips 32M2N8900 -t.
Nálam nagyon betalált a kijelző minősége és a bevonat is.
Furán kicsi ugye az 55" tv után, de az érdekes, hogy normálisan működik rajta PC -ről a HDR, míg a tv -n nem (csak PS5 -n).
Összességében szebb a megjelenítése PC alatt, mint az S95B -nek, mert azt akárhogy állítottam, nem tudott soha ilyen képet ott. Majd kipróbálom konzollal is, mert a HDR megjelenítése papíron gyengébb, mint a tv-nek.Az állvány minőségével nem vagyok annyira elégedett:
A mozgatása nem túl prémium érzés (az előző 8 éves LG -m sokkal szebben és könnyebben mozgott), a talp feleslegesen nagy és mély.
Természetesen van egy kis egyenetlenség a panel és az alsó káva között, de szemből nem látni semmit belőle.Az Ambiglow nem tud valami sok színt és folyamatosságot, de arra jó, hogy kiterjessze a színeket, engem nem zavar a késés sem.
Egyetértek kollégával: a bekapcsológomb rossz helyen van, szerencsére én nem fogom sokat használni.
Összességében ennyit nagyon megért ez a kis ketyere, a kép minősége csillagos ötös.
Én is gondolkodom monitor karon, attól függ meg tudom -e szokni a gyári állványt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Facebook és Messenger
- World of Warships
- Milyen alaplapot vegyek?
- Disney+
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Skynet258