Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
aktív tag
Sziasztok. Pár napja egy LG 34GS95QE-B boldog tulajdonosa lettem

Elég gyorsan sikerült nagyot ugrani. 2 hónapja még egy LG 34WK650 en toltam az ipart , de jött a 9070 XT és a 2560x1080 már kevésnek érződött , de nem voltam biztos a Gpu erejében . Sikerült minimális ráfizetéssel egy AOC CU34G2X-t szerezni a 3440x1440-es felbontás láttán elmorzsoltam egy könnycseppet. Kb mintha egy másik világba pottyanna az ember
, de az oled csak nem hagyott nyugodtan aludni így meg is érkezett az utód.
Első pár percben nem volt meg az a "WOW" érzés ( semmilyen oled termékkel nem rendelkeztem eddig hacsak az iPhonet nem számoljuk bele ). A 800-as curve soknak is érződött az 1500 után , de miután megszokta a szemem és elkezdtem felfedezni meg Hdr-t használni napról napra jobb . Tegnap este lefeküdtünk az asszonnyal filmet nézni egy ~5 éves LG lcd tv-n és igen végre megjött az érzés , hogy tudom ezt a szürkés nyálkás "ködös" képet bámulni évek óta ?
Lenne még rajta mit kalibrálni bár inkább a játékot választom mikor van egy kis idő. Last of Us 2 és Clair Obscur zseniálisan néz ki rajta. A panelen semmilyen hibát nem találtam nagyítóval se
az oled frissítés kb annyi mikor bekapcsol a gép mindig írja , hogy lefutott. Max egy negatívumot tapasztaltam eddig , de ez nem a monitor hibája a 800r miatt vagy 2-3 collal kisebbnek érződik mint amilyen. A Hdr asztalon még mindig használhatatlan igaz ? Én vagyok béna vagy tényleg ennyire buta a windows és nem lehet beállítani asztalra Off alkalmazásban ON ra ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GN850P-B A csúcskategóriás ívelt gamer monitor!
- LG 34GP63AP-B 34 ívelt 2K WQHD 160Hz 1ms Gaming Monitor Lenyűgöző játékélmény
- ASUS ROG PG32UCDP Oled Gamer Monitor!32"/4k/240-480hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/Konzolhoz is
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az oled frissítés kb annyi mikor bekapcsol a gép mindig írja , hogy lefutott. Max egy negatívumot tapasztaltam eddig , de ez nem a monitor hibája a 800r miatt vagy 2-3 collal kisebbnek érződik mint amilyen. A Hdr asztalon még mindig használhatatlan igaz ? Én vagyok béna vagy tényleg ennyire buta a windows és nem lehet beállítani asztalra Off alkalmazásban ON ra ?
Skynet258