Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1199) Szoles válasza b0077 (#1195) üzenetére


Szoles
senior tag

Szia! Nekem az 5000X Elite van, arról tudok írni, az meglepően szép felvételeket tud. Ahogy látom, az SJ6 kb ugyanazt tudja, de szebbet szerintem sem. A GoPro képminőség alapján tényleg nem éri meg a dupláját. Lamaxot nem ismerem. SJ7 drága még.
Összehasonlításról még annyi, hogy a netes videók egy része rettentően el van cseszve, a minőségük az eredetihez képest sokszor tragikus. Ezt vagy a júzer vagy a megosztóoldal csinálja. Emiatt nagyon nehéz valóban összehasonlítani. Persze azért több videóból sejthetőek a különbségek.

A távirányító néha praktikus dolog lehet, viszont az 5000X Elite-et (is) wifi kapcsolaton egy okostelóval lehet kapcsolgatni, állítgatni, meg az élőképet is ellenőrizheted, ami neked lehet, hogy jól jöhet. Van kb egy másodperces késés a látványban, de az nem gond szerintem. (A felvétel ki-be kapcsolás azonnali persze.) Autóban szerintem nem lehet gond egy telefonnal irányítani a külső kamerát.

A rázkódás érdekes dolog, azt jó lenne kipróbálni egy kamerával, hogy mit csinál autón. A stabilizátora egészen jól működik -bár például a GitUp sokkal jobb-, és a kis mozgásokat szépen kiszedi. De én azért kipróbálnám terepen, hogy ott hogy működik. Személyautóban, úton teljesen jó, de nálad sejtem kicsit durvábbat kapna. :-)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.