Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djbelo
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy SJCAM SJ6 LEGEND kamerát, de nem teljesen értem a frameket
Videó felbontás:
– 4K (interpolált)
– 2K – 30fps
– 1080p – 60fps
– 720p – 120fpsEz a hivatalos magyar oldalon van fent! Ezek szerint a PAL rendszert nem tudja?? Gondolok itt a 25fps v 50fps-re.
Akinek van SJCAM, megnézné nekem!Köszi!
-
tibi_hun84
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy SJCam SJ7 Star kamerát és nem tudom, hogy működik a valós idejű követés. Egy gép belsejébe szeretném rakni, amit esetleg telefonon nézve követnenk amit rögzít. Sok helyen láttam, hogy wifis, de nem tudom, hogy erre vonatkozik-e.
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
StLui
veterán
válasz motoflug #1000 üzenetére
Üdv!
Én is beszerztem ezt a kamerát. Ami meglepett, hogy nincs rajta, hogy EKEN, képen pedig igen, de utána megnézve ugyanennél az eladónál másik képet, azon már nincs. És lentebb nézve ez azt jelenti "old"-ot kaptam, dec 4-től van "new", ez miben mutatkozik meg technikailag? remélem semmi extra
Viszont én nem jöttem rá mi az csiptethető övcsat szerűség, illetve jól gondolom, hogy az a plusz ajtó, egy tartalék ajtó a tokhoz?Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
robesz107
csendes tag
Ezeken a kamerákon kikapcsolható ez a halszem effekt, vagy a lencse miatt esélytelen? Esetleg van amelyiken alapból nincs?
-
maj-viktor
őstag
válasz robesz107 #1004 üzenetére
Típus függő... Xiaomi-n pl. kikapcsolható!
(amúgy általában nem... pont ez a lényege, hogy közel 180fokos látószög... kis helyen is vesz mindent... sportkamok lényege, hogy semmi se "maradjon le")SJCAM esetén a plusz hátlap az lyukas... azaz nem vízálló... de a hangot beengedi és nem lesz dobozhangú
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
robesz107
csendes tag
válasz maj-viktor #1006 üzenetére
Ezek szerint van, akkor keresgélek. Köszi
-
StLui
veterán
válasz Attila444 #1009 üzenetére
Köszi! hátlapon nézegettem is, hogy másképp van a belső oldalán a gumicsík.
Viszont a csiptetőt továbbra sem értem, olyan mintha lennie kéne egy ellendarabnak, és nem tudom a kamerát sem hozzárögzíteni sehogy. Valaki lefotózná összerakva valamilyen módon?Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz maj-viktor #1011 üzenetére
meg is van, köszönöm!
Motoflug: Neked is köszi, már értem!
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
eddie1978
senior tag
-
maj-viktor
őstag
válasz Attila444 #1015 üzenetére
SJ4000HUN facebook PM-be majd küld már el...
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok
Akciokamerat vennek, de az igenyeim nem tul nagyok.
fullhd@60fps es 2k is kellene, vizallosak fontos, stablilizator legyen jo minosegu.
Igazabol gopro silver minoseget keresek, de nekem a gopro tul van arazva, vagy jo minoseget olcsobban nem lehet talalni? Olyan 40 ezret szannek raSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
ALgore2
tag
Sziasztok!
Kezdőnek ez a DB jó lehet?
[link]
DBpower EX5000
Viszonylag jó chipset, stabi, akksi!
Használt valaki ilyent?[ Szerkesztve ]
-
KenBlock43
tag
Sziasztok!
Kameravásárlás előtt állok és nem igazán tudom, milyet kéne venni.
Kinézettek között van egy Firefly 7S, valamint egy Sencor 3CAM 4K01W. Érdekelnének az ezekkel a kamerákkal kapcsolatos vélemények/tapasztalatok. Mind2 hasonló árban van, bár utóbbit könnyebben és gyorsabban be tudnám szerezni. Vagy ha valaki tud jobb kamerát, természetesen hasonló árkategóriában, annak szívesen várom a válaszát!
Autóversenyekre szoktam járni, leginkább ott használnám.A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm!
-
Munkas
aktív tag
Én meg SJCAM X1000-t néztem ki. Vélemény, tapasztalat?
-
Attila444
aktív tag
Régen, amikor kijött az X1000, akkor még 1,5"-os kijelzője volt az SJ4000 szériának.
Az X1000 megkapta a 4000 wifi tudását, az 5000-es széria külsejét, 2"-os kijelzőt és állítólag valamivel jobb lencsét.
A normál ára mindig az SJ4000 Wifi felett volt, de most, hogy olcsóbb nála, egyértelműen jobban megéri. -
envagyok
veterán
Sziasztok, olyan kamerát keresek, ami legalább 1080p60-at tud, van hozzá, kormány- sisakrögzítési lehetőség, és vízálló tok.
Lehetőleg 60-70usd körül maximum.
Tudtok ajánlani vmit? -
vdara
csendes tag
válasz envagyok #1025 üzenetére
Középkategóriás kamerák tartoznak ebbe az árfekvésbe. Firefly 6S, Soocoo C30 ezekben van stabi és állítható a látószög is. Xiaomi Yi-m van nekem, ebben nincsen stabi de szép videókat és képeket csinál. Scriptekkel lehet konfigurálni, ami külön jó dolog. Külön kell viszont venni hozzá rögzítőket.
-
paolinho
őstag
Annak mi lehet az oka, hogy az EKEN H9R tip. kamerámnál a videó beállításai között a 720p 120fsp értéknél (és kizárólag csak ez alatt) a hang és a kép nincs szinkronban? A hang valósan szól, míg a kép lassabban, csúszva a hanghoz késve játszik le.
-
erik365
senior tag
50$-ig van valami ajánlott vétel? Nézelődtem én, de akkor a kínálat, hogy elvesztem.
Wifinek örülnék, ha lenne benne, kijelző is jó volna.(valami 2colos forma).Köszönöm
1.4 T-jet M32
-
vdara
csendes tag
válasz envagyok #1028 üzenetére
Volt egy eladó itt az aprón, de sajnos én is lemaradtam róla. A YT-on nézett videók alapján nagyon tetszett. Sony szenzor+az NTK96660 processzor. Ilyen még a Soocoo C30 (én ilyet rendeltem) amit sikerült akciósam 69$-ért megvennem. Sajnos a fórumon nincs semmi infó ezekről.
-
envagyok
veterán
-
szuper94
tag
Sziasztok!
Itt van pár videó ami megkönnyíti
Legújabb videómban egy GoPro Hero 5-öt egy Lamax X10-et egy SJ6 Legendet és egy 5000X Elitet teszteltem!
https://www.youtube.com/watch?v=usNqISqLAs0&t=37s(hamarosan lesz második része is!)
Ha érdekel valakit készítettem egy külön Lamax-os összehasonlítást. (https://www.youtube.com/watch?v=cwL-9G-Vdc4)
További videóimai itt találjátok!
https://www.youtube.com/playlist?list=PLMTVhCtNTiC_iwBSErMLv1lpQ6VnAIIQL -
Rellind
senior tag
Rendeltem egy Eken-t. (118€) Van itt valakinek H8 Proja?
[ Szerkesztve ]
-
szuper94
tag
Elkészült a GoPro, Lamax, SJCAM összehasonlításom 2. része:
https://www.youtube.com/watch?v=MdgmX_l7EIM -
popej23
csendes tag
válasz envagyok #1035 üzenetére
Szia!
Én nyugodt szívvel ajánlom a GitUp Git2 modellt. 1 éve használom, hiba nélkül teljesít.
A gyro-ja Gopro színtű, a képfeldolgozás is, hála a minőségi Sony szenzornak.
Csuklópántos távirányító is van hozzá.
Normál itthoni árin 60.000.- alatt marad. Véleményem szerint az egyik legjobb elérhető GoPro alternatíva. -
csillaglaci
újonc
Sziasztok!
Kamera vásárllásán töröm a fejem.
Főleg motorozáshoz és vloggoláshoz használnám.
Két kamerára szűkítettem le a keresést.
Az SJ5000X és SJ6 Legend
Több tucat videót megnéztem a youtubeon. Attila444 videóit is.
Nekem úgy tűnik, hogy bár funkciójiban az SJ6 jobb, képminőségre az 5000X jobb.
Szerintetek a szememmel van a baj, vagy az 5000X tényleg jobb, szebb képet készít az SJ6 Legendnél?
Ti melyiket ajánlanátok akettő közül?Ami az SJ6-ban tetszik, hogy lehet hozzá külső mikrofont csatlakoztatni, ami nagyon növeli a hang minőségét.
Viszont ha az 5000X jobb minőségű videót készít, akkor a hangot akár külön is fellehet venni és szerkesztéskor hozzáadni a videóhoz. -
szuper94
tag
Heló
Nekem van mind a 2 mivel kamerákat tesztelek, kezdetben az sj5000x nek sem volt ilyen képminősége, az sjcam ek sokat szoktak javulni a frissítésekkel, ha nem sürgős akk várj még adnak ki frissítést és utána nézd meg hogy milyen a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest