Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
settenkex
tag
Budapesten kapható még valahol? Mert engem érdekelne egy! Persze jóárasítva Ha valaki eladná, az is jó, ha emberi a haszonkulcs
Ahová mentem volna, mindenhol elfogyott... de holnap járok egy kört, hátha jön pár darabos szállitmány...[ Szerkesztve ]
Okosotthon: https://diysmarthome.hu
-
hp16
tag
vettem egy sony as20 kamerát,számítógépen hogy lehet törölni a képeket videókat?azt írja írásvédett és nem engedi kikapcsolni sem az írásvédettséget.
-
hp16
tag
ez egy vicc,pöcök nincs a kártyán.amit adnak tokot hozzá alapból az tényleg nem jó vizisportra,felszíni búvárkodásra,csak a komolyabb amit 12 ezerért lehet megvenni?"Ha a kamerát 5 méteres vagy nagyobb vízmélységben, vagy vízi sportolás közben használja, használja
a Vízálló burkolat (SPK-AS1) kiegészítőt (külön vásárolható meg)."
köszi -
mm89
őstag
Na elszaladtam én is a helyi (Szeged) tescoba. Már nincs sony kamera
Na mindegy, már ment az agyalás, hogy megtartsam-e vagy inkább hirdessemELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
szepsuti
aktív tag
Balassagyarmati tescoban délután volt még 3 db. Nem hiszem, hogy elvinnék őket egy két napon belül. Gondolkodtam én is, hogy megveszem az összeset, és eladom. De tele az internet vele, felesleges macera...
De egyet vettem azért saját felhasználásra az sj4000 mellé. Az enyém nélkül 3db maradt.[ Szerkesztve ]
-
Tamás 72
tag
The Sony HDR-AS20's battery life is among the best on the market - an amazing 130 minutes of rolling time with Wi-Fi turned on (150 minutes with Wi-Fi off).
-
maj-viktor
őstag
Akkor indulhat is a totó, hogy melyik hirdetés - melyik fórumtaghoz tartozik!
OLX.hu hiretések SONY AS20
Mondom amúgy a 30E egy korrekt árazás, de aki 40E-ért többért akarja eladni még zsír újonnal is, az kicsit elvan tévedve (tekinve hogy 60E az alap bolti ár)[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Real_Necro
veterán
válasz maj-viktor #65 üzenetére
De ő nem is adja túlzott áron. Ellenben engem ez a Sony kam valahogy nem győzött meg. Nagyon érezni, hogy "csak me' óccsó", futott mindenki impulzívan vásárolni, fele csak haszonszerzés céljából tette. Mivel az SJ4000 mellé rakat kiegészítő is van, így szerintem egy kutya a kettő.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
settenkex
tag
válasz Real_Necro #66 üzenetére
Szerintem azért nem 😀, köztudott hogy a sony a piacvezető ha szenzorok gyártásáról van szó, a zeiss optikáról már nem is szólva(meg ugye nem 3MP, hanem 16MP)😝. Ebben meg ugye ezek vannak... Ehhez inkább az sj5000 van közel. 😋
Aztán persze tényleg sok minden van az sjkhez, de a többségnek úgyis elég a 3M-es rögzítő...
De ha nem jön be én nem akarlak rábeszélni, csak azt mondom h a szonyi nem 22500ft-os, hanem annál többet ér 😁 😉Ezért rohant mindenki érte... Egyet értek Viktorral az árazásával kapcsolatban. Amúgy ez a Tesco húzása, kíváncsi lennék a többi forgalmazó és a sony reakciójára... 😁😉
Meg hát, hogy mennyi a beszerzési ár és mennyivel az alatt adják, mert tuti h alatta adják - sokunk örömére 😀😉😄[ Szerkesztve ]
-
-Mosquito-
őstag
Blokkról azért némelyik kapzsitól elkérnék egy egy fotót. 30-35eFt az még okés,de e fölött..
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Emprise
tag
Tegnap en is tettem egy kort a bp-i utba eso Tescokban, sehol nem volt termeszetesen. Irtam 5-6 eladonak tobb is odaadta volna 27-28e kornyeken, de a nyero az 25,5e lett. Szoval ha nagyon kell, akkor erdemes ezt a kort megfutni, foleg, hogy ennyi felkerult most...
-
settenkex
tag
Váci utiban már senki se keresse... lehet olx lesz végül...
-
csaszi72
senior tag
Kecskemét, nagyTacsko, még egy maradt.
Én is vettem SJ4000 mellé, majd kiderűl melyik marad. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
settenkex
tag
Aréna is kilőve
-
settenkex
tag
Ki az aki eladná?
-
nemdan
senior tag
Holnap megnézem itt nálunk a tescoba, tegnap még volt 2 db. Ha meg tudunk egyezni akkor szívesen elpostázom bárkinek. Ha érdekel valakit privátban keressen!
A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..
-
mijos
senior tag
Vidéken mi a helyzet ezekkel a kamerákkal ? Valaki tud valamit ?
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Real_Necro
veterán
válasz settenkex #67 üzenetére
Engem nem fogsz rábeszélni, eladtam az SJ4000-et is, mert nyaralásra jó volt, de azóta nem használtam. Azért meg nem futok venni egy Sony-t mert akciós... sajnos sokan impulzusszerűen vásárolnak, meg ilyen akciókra egyből kattannak, aztán hónap végén meg lesik mi nem maradt... de tisztelet a kivételnek, a többség gondolom kihasználja, nem csak porosodni fog, mint nálam az SJ.
Egyébként én is fogok majd még vagy sj5000 plust vagy gopro-t venni. Lehet nyárra megint beszerzek egyet, használom pár hetet és télen eladom.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
settenkex
tag
válasz Real_Necro #80 üzenetére
(Bocs, az előző bejegyzésből lemaradtak a szájlik )
[ Szerkesztve ]
-
-Mosquito-
őstag
válasz Real_Necro #80 üzenetére
Tegnap megfordult az én fejemben is,hogy vegyek egy Sony-t. Arra még kb 6-8eft rá kellene dobni,hogy kiegészítők terén is egy szinten legyen az SJ-vel. Nem volt,így nem vettem,eret ezért nem fogok vágni.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Flashback
addikt
Sony akciókamera tulajoknak nyitottam egy Topikot! Inkább oda gyűljön a tapasztalat mint szétszóródjon a topikokban! [link]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
zoli03
őstag
Ezek közül nem vett valaki [link]? 6-8e Ft között vannak a Tescoban most. Nem sok reményt fűzök hozzá, de szerintem egyet kipróbálok.
Van még Kitvision Splash 14e Ft-ért meg valami másik Kitvision 12e Ft-ért (talán a Blast HD3000).
-
maj-viktor
őstag
Ja ezeket én is láttam... talán még le is fényképeztem őket... de én úgy voltam vele, hogy nem éri meg - bármennyire is "olcsó"... persze ha valaki csak így "kezdetnek" akar venni sportkamerát, annak lehet megteszi... én SJ4000 után, ennél lejebb nem igazán akarok adni... max feljebb (lsd. pl SONY - GoPro), csak ezek meg túlárazottak... így a SJ-vel megvagyok elégedve továbbra is ár/érték arányba
-
zoli03
őstag
válasz maj-viktor #86 üzenetére
A Splash-t még egész jónak írják, de az már viszonylag drága .
A Lexibook DJA100-ról találtam egy unboxing videót, ott azt mondta a srác, hogy ő még 3000 Ft-ért vette. Annyiért még akkor is megvettem volna, ha gyenge a képminősége . Alig találni tesztvideót, néhol egész jó képe van, néhol meg egész gyenge. Pedig 6-8e Ft-ért (nem emlékszem, melyik mennyi volt pontosan) a színes LCD kijelző meg a WiFi nem gyakori, ráadásul garanciával. De lehet veszek egyet próbának, beszerzési áron úgyis megveszik, ha nem tetszik.
-
zoli03
őstag
válasz maj-viktor #90 üzenetére
Ezek vannak nálunk is, +2 modell még, amit említettem. Csak nálunk vitrinben vannak a pult mögött .
-
maj-viktor
őstag
Ez a SPLASH 14E-ért nem tűnik annyira jónak... (volt hasonlóm.... nem az igazi... sztem egy ugyanolyan fajta csak átbrand-elve - fellogózva - felszitázva)
Viszont a Lexibook DJA100-es mely a SONY AS20 dizájnját követi 22E Ft-ért nem rossz szerintem (SONY AS20 dizájnú SJCAM = SJ3000 WiFi)
Persze a SONY AS20 22,5E-ért kihagyhatatlan vétel lett volna, ha még marad... viszont ez is hasonló áron... hasonló dizájn.... +ennek van LCD-je (míg a SONY-nak nincs), cserébe a SONY viszont tud 120fps-t - ez meg tuti nem... Szal egy 22E-ért ez nem rossz vétel, szerintem ez a Lexibook is hozza az SJ3000 WiFi képminőségét (ez volt nálam tesztre), és bár nem volt rossz, de az SJ4000-nek jobb volt az SJ3000 WiFi-hez hasonlítva... de képminőség ár/érték arányba tuti az SJ4000 a nyerő ezt már látom a tesztvideók alapján![ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz maj-viktor #92 üzenetére
Közbe nézem a Lexibook DJA100 "csak" 120fokos látószögű... ez számomra mínusz (persze akinek jobb a kisebb, annak jó lehet), de én SJ4000 után már hozzászoktam a 170fokhoz! Meg a SONY AS20 is 170-et tud...
Háát nem tudom... ha "csak" 22E-m van, akkor megéri! De képminőségre inkább SJ4000 mely most magyar áron ~bruttó 28E Ft körül megkapható... az EREDETI és sima változata! a WiFi-s +10E
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz maj-viktor #93 üzenetére
Én vettem egy AS20-at, úgy voltam vele, hogy azt tartom meg, amelyik jobban tetszik. Az SJ4000 nekem sokkal jobban bejött, mint az AS20, még aznap el is adtam az AS20-at.
Milyen 22e Ft-ról beszélsz? Az AS20 annyi (de szerintem már semelyik Tescoban sincs), a DJA100 meg 6-8e Ft között van (kettő Lexibook volt, nem tudom, melyik mennyi volt pár pontosan).
-
maj-viktor
őstag
Én a DJA100-at asszem ilyen 16-22E Ft körül láttam... igen a SONY AS20 az 22,5E volt, de szétkapkodták a készletet nagyon hamar, szal az tuti nincs már! Az olcsóbb Lexibook volt ~10E körül a SPLASH meg a mellékelt képen látható 14E-ért
-
zoli03
őstag
válasz maj-viktor #95 üzenetére
Nálunk az egyik Lexibbok 6300, a másik 7500 Ft, úgy látszik, itt más árak vannak (úgy emlékszem, hogy a DJA100 volt az olcsóbb). Én erre az árra írtam, hogy ennyiért lehet kipróbálom. Ha 16-22e Ft lenne, meg sem fordulna a fejemben.
-
nemdan
senior tag
Akit érdekel még Sony AS20-as az keressen privátban és megegyezünk róla. Nálunk még van 4db.
A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..
-
morge
tag
Sziasztok! Egy kis segítsék kellene sos-be. 1 órán belül elindulok kamerát venni. sj 4000 vagy sony hdr as20 a jobb? kb egy árban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony A7IV - 1 éves, 3 év gari
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Zhiyun Weebill 3S ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest