Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
8kati
csendes tag
válasz muchacoado #454 üzenetére
Sziasztok!
A Metro áruházban még lehet kapni ezt a Sencor sport kamerát? Vagy már lejárt az akció gondolom...
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok! Nézegetem a Mobius-t. Hasonló kiépítésű kamerát szeretnék (keycam). A Mobius a legjobb jelenleg, vagy van esetleg alternatívája? Esetleg jobb ár/érték arányú kamera?
Ha maradnék ennél, akkor érdemesebb a széles látószögűt venni?Köszönöm!
-
maj-viktor
őstag
válasz Gaborka30 #504 üzenetére
Ha ez a forma játszik, akkor egyértelműen a Mobius a nyerő...
Pont pár napja csináltam SJ4000 VS Mobius compare vidit... ahogy lesz idpőm vágni - összerakni megy fel youtube csatimra...
youtube.com/JunkieeeBoy90Ezt amúgy 20-25-30E Ft körül szerezhető be, annak függően honnan Kína-EU-magyar
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Gaborka30
aktív tag
válasz maj-viktor #505 üzenetére
Köszönöm
Akkor marad a mobius -
8kati
csendes tag
Vízalatti felvételekhez (felszíni búvárkodás) vennék egy ilyen sport kamerát, arra melyik a legjobb ebben az árfekvésben?Pl sj 4000 nél van valami beállítási lehetőség, vízalatti mód vagy hasonló?
-
Tuya
tag
Sziasztok!Volt egy sima Panasonic lumix FS42 ,pici zsebben elférős kompakt fényképezőm ami kinyiffant...na most abban gondolkodom,hogy sportkamerát vennék ami használható fényképezőként is.Tudom nem lehet csúcs fotókat csinálni ezekkel,de mégis mennyire szörnyűek azok a fotók?Olyasmi kellene ami kijelzős,zsebben elfér vagyis olyan mint egy normál olcsó(30-50ig) kompakt,csak széles látószöggel.Mit javasoltok?Pénzben kb max 50ig szánok rá...
-
danilla
őstag
Ha mindenáron akció kamerát akarsz használni fotózásra, akkor szerintem nézz szét pár apróhírdetés oldalon és vegyél egy használt Gopro Hero 3-at és vegyél hozzá lcd backpacket. (40-ért már lehet venni gopro hero 3 black-et)
SJCAM-ek és "klónjaik" nem csinálnak vállalható minőségű képet, xiaomi-hoz pedig nincs kijelző.
-
danilla
őstag
Bizonyár létezik nagylátószögű kompakt digitális fényképezőgép, ebben az árkategóriában. De ez már egy másik topicban kérdezd meg Pl itt: Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
-
martin555
aktív tag
kaptam kipróbálásra egy ilyet,
www.EKEN.com 4K WI-FI action camera (wifi) 1080p 60 fps 4K H9
http://www.eken.com/4k-wifi-cam/h9
Action Cam - H9
Display 2” Screen
320-by-240-pixel resolution
Waterproof Case Up to 30m
Video 4K 10fps, 2.7K 15fps, 1080p 60/30 fps, 720p 120/60 fps
Input/Output Micro USB port
HDMI
View Angle 170 degree
Battery Rechargeable 1050mAh lithium battery
Battery life 1.5 hours
Storage Micro SD card (not included)
Audio WAVE Format (Bitrate:176kbps)
Dimensions (L*W*H) 59.3*24.6*41.1(mm)
Built-in Wi-Fi 802.11 b/g/n
Multi-Language Dutch, Hungarian, Polish
Korean, Japanese, Portuguese, German, Simplified Chinese
English, French, Italian, Russian, Spanish, Traditional Chinese
Weight 65g (Battery Included)AV out képességét még kutatom. menüjében segítség az oldalsó fel-le gomb persze meg a teljes hátteret beborító 2" képernyő.
http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_234672.html
minta videó:
https://www.youtube.com/watch?v=85L1aqnZVGM&feature=youtu.be
háát...
nem győzött meg a video teljesítmény, nagggyon kínai ez a cucc. a műanyag is trehány, akkufedél tuti eltörik, AV out nem tudom van-e, firmware-ket nem találtam hozzá, hiányzik a sok hozzáadott cucc között a lencsekupak azaz hogy nincs nem jár hozzá, 2K és 4K videókat abszolut figyelmen kivül hagyom, vicc, de a fullHD 30 és 60 FPS videók sem szépek, mobius-hoz sem ér fel hátmég hogy a xiaomi yi-hez. amint tudok rakok fel pár minta videot. hiányolom a wifi aktivitás LED-jét, hogy 100% lehessen tudni, be van-e kapcs. vagy sem, illetve a beállítást, hogy wifi egyből bekapcsolódjon ha bekapcsolom a camot.
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
muchacoado
aktív tag
válasz muchacoado #437 üzenetére
Ígértem videókat a Kínai kamerámról, tessék:
https://www.youtube.com/watch?v=ksn9AftcchU
Ár/érték arányban nem rossz sztem.
[ Szerkesztve ]
-
Uzi74
senior tag
Sziasztok,
olyan kamerát keresek, ami mobiltelefonra tud live stream-et küldeni WLAN-on, lehetőleg 10m-re és legalább 1 órán keresztül.
Valójában arra kell, hogy a lovunkra rá tudjak nézni az utánfutóban menet közben vagy átraknám a kamerát hátra az utánfutóra, ha tolatni akarnék.GoProHero3+-t láttam, mindha tudna ilyet. A képminőség annyira nem érdekes a felhasználást tekintve, van valami tipp ami olcsóbb? (vagy tapasztalat milyen távolságból működik a képátvitel?)
-
Uzi74
senior tag
válasz muchacoado #516 üzenetére
Neked melyik van? Hatótávolságról van tapasztalat, melyik működik ilyen távolságból (10m)?
Az SJ4000 Wifi szimpatikus némi keresgélés után, de ott változó tapasztalatokat olvastam hatótáv kapcsán. -
-
Uzi74
senior tag
válasz muchacoado #518 üzenetére
Köszönöm szépen, ez jól hangzik, annyi bőven elég lenne - némi műanyag/fa és autókarosszéria/hátsó szélvédő lenne csak az útjában. Árammal megtáplálást is meg tudnám oldani, ha nagyon kellene a világítás lámpájából hosszabb utakra.
-
muchacoado
aktív tag
Betörtek a piacra
-
bepi81
tag
válasz martin555 #513 üzenetére
Kicsit olybá tűnik nekem ez a videó-felbontás verseny, mint a fényképezőgépek esetében a megapixel háború. Értelmetlen, mert sem a megapixel, sem a video felbontás nem jelent önmagában Minőséget.
Fotózásban sokkal (!!!) fontosabb tényező a képérzékelő mérete és minősége, valamint az optika minősége, mint, hogy hány megapixeles képeket tud rögzíteni a készülék.
Videózásnál hasonló a helyzet: Az, hogy fullHD-2k-4k még semmit sem jelent minőség terén, ezek kizárólag a kép nagyságát jelentik. Videózásban a felvétel minőségét az adatsebesség/bitsebesség nagysága határozza meg és, természetesen, emellett az optika minősége is nagyban befolyásolja.
Összehasonlításképpen az én SJ5000-esem kb 13-14 000 kbit/sec-ot tud 720p/60fps-ben, míg egy valóban profi videó kamera (amit profi stáb filmforgatásra használ) akár 250 000-500 000 kbit/sec sebességet. Egy csúcs GoPro is felmegy 30 000 kbit/sec környékére.
Ha ez az érték alacsony, akkor teljesen mindegy, hány k-s a videó felbontása, az eredmény használhatatlan lesz.
Itt jelzem, hogy egy SJ5000 13-14 000-es értékével teljesen korrekt eredmény érhető el, hobbi felhasználáshoz.
Az ennél nagyobb értékeket tudó készülékek már akár munkára is foghatók.Szóval, szerintem érdekes ez a linkelt noname (de igen nagy tudású) kamera, de nem meglepő, ha a minősége nem hozza az elvárt szintet.
-
Attila444
aktív tag
válasz muchacoado #522 üzenetére
Azzal a képminőséggel én nem lennék nyugodt...
-
bepi81
tag
Vagy kamu, vagy egy újabb SJ klón. Rengeteg van belőlük. Legnagyobb hátrányuk, hogy vásárlás előtt nem tudod kipróbálni, gyakorlatilag adatlap alapján vásárolsz. Én is jártam így egy korábbi klón SJ7000wifivel. Tök jól nézett ki, meg tudott minden leírt funkciót, csak tök életlen volt a képe, gyakorlatilag használhatatlan volt a felvétel. Ennek ellenére nem volt olcsó.
Ne dőlj be a 2k-4k-nak, ezeknek csak "rendszerben" van értelmük, önmagukban nem minőséget, hanem képméretet jelentenek. (2k = 2x fullHD képméret!)
Itt a leírásban Sony lencse szerepel, ami lehet akár jó is, de akkor még mindig ott van kockázatnak, hogy milyen a készülék által rögzített kép fehér egyensúlya, fénymérése, dinamikája, valós-e a 60fps fullHD felbontásnál, vagy csak képkockakettőzéssel érik el, tudsz-e hozzá pótaksit rendelni... Sajnos ezeket csak kipróbálva tudod ellenőrizni, a kipróbáláshoz, viszont, meg kell, hogy vedd.Az SJCAM-ek ilyen szinten minden jellemzője ismert és az eustock.hu-ról vásárolva jó árban vannak, magyar gari és magyar szervizháttér van hozzájuk. Nem éri meg sztem ezek miatt kínai klónt venni.
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni saját szórakoztatásra videókat gyártani. Nagyon a Xiaomi felé hajlok, de nem tudok dönteni, hogy melyik olcsóbb kategóriás termék lenne a megfelelő.
[link] Ilyen hámmal terveznék videókat rögzíteni főként, tehát szinte csak kültéri felvételekről lenne szó.
Tapasztalatok alapján tudnátok ajánlani az általam leírt célra terméket?
Köszönöm a segítséget! -
p-rolee
tag
Igen, azt az optikai homályt azt láttam. De sok PH topikban olvastam, hogy az optikát utólag be kell állítani rendesen, mert alapból homályt produkál a felvétel. De valóban, ezzel gondok vannak. Hezitálok. Eleve ez a számomra érthetetlen felbontás dolog hogyan lehetséges?
-
home98
csendes tag
-
Süvi
őstag
-
maj-viktor
őstag
40E-ért kissé drága, amikor eredeti SJCAM SJ4000 WiFi-t 25-35E-ért kapsz már! Ami tudásban azonos (biztosan több támogatottság van mögötte)...külföld-belföld bruttó-nettó
Nekem annyi bajom "ezekkel", ami tök jó, hogy tényleg már gyakorlatilag 10-15E-ért is hozzádvágnak ilyen sportkamerákat... (ezek minősége még nem az igazi), de a 20-30E-s kategória már a teljesen vállalhatóak (SJCAM-okat is gyakorlatilag már 25-30E-ért kapod típusfüggően)
Egyszóval van ez a (bruttó) 100$-os határ, mely 30E Ft! Efölött felesleges "olcsó jó" sportkameráról beszélni, mert ennyiért megkapod a már bizonyított minőségű SJCAM-okat... vagy ott van a Xiaomi Yi!
Ha 20E alatt lesz minimum egy SJCAM / Xiaomi minőséget hozó konkurencia, akkor megértem... addig sajnos nem tudok mit kezdeni a pl. most linkelt 40E Ft-os ALDI-s/LIDL-s kamerával, vagy a Tesco-s / Auchanos... Metro-s hirdetésekkel, ami mondjuk azonos áron van (30E), de pl. nincs hozzá tartozék...
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Al Capone
tag
Urak!
Van egy SJ 5000+ kamerám. Mikor megvettem pár használhat után beragadt a kezdő képernyő. Gyakorlatilag bejön a HUD, de megmarad a fehér háttér és az Sjcam-os logo. FW frissítés után jó lett, de csak ideig óráig. Vagy 5-10 percet kell vele szórakozni, h megjavuljon (ha egyáltalán sikerül), de mondanom sem kell, h ez mennyire idegesítő! Teljesen random jön elő a probléma.
Tudok ezzel tenni valamit szerintetek??
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Az edigiben le van értékelve ez:
Petax Ricoh WG-M1 sportkamera
Mennyire jó ez? Tudtpk róla valamit?"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
bepi81
tag
Elégedett vagyok az SJCAM SJ5000 cam-emmel, de érdeklődéssel figyelem ezeket a full noname típusokat is. Itt van pl. EZ:
Érdekes egy típus. Nem ismerem a valódi minőségét, de az adatlapja szimpatikus:
Novatek 96660 chip (ez van az SJ5000x-ben is, ugye?)
2k video méret
stabilizátor
Wifi (saját, Dazzne nevű app-al)
170 fokos nagylátó, 6 részes lencsével
f/2-es rekesz 4x digit zoommal
OV4689 képszenzor 4Mp képmérettel (végre valaki, aki nem 14Mp-t ír... 4Mp kb a valós képméret)
64Gb-ig kezel MicroSD-t
2k video felbontással 30fps-t, FullHD-ban 60fps-t, 720p-ben 120fps-t rögzít (kérdés persze, hogy valós-e, vagy interpolált?)
Mikrofon bemenet(!!!)Különösebben nem szép amúgy és tele van kérdéssel az ember ilyenkor a minőségét illetően, de egy ingyenes tesztre vállalnám.
[ Szerkesztve ]
-
Ba.G
aktív tag
A kommented hatására a P3-ast nézegetem. Ár-értékben egészen jó lehet.
Nem tudom, Kínából megreszkírozzam-e (már bőven 100$ alatt is van), Európából a duplája. Előfordul még, hogy áfa nélkül meg lehet úszni Kínából? Ne meg: a support miatt aggódom, az SJ-k mégis bejáratott márka, bizonyos szempontból túlzottan is.
[ Szerkesztve ]
-
szabieable
aktív tag
Gearbestnél Cyber Monday keretén belül a Firefly 6S 96$!
-
pmheros
őstag
Üdv !
Tudnátok ajánlani olyan kamerát ami 80-90°-os látószöggel bír, és 1920x1080@30fps mellett jó képet ad. Webkamerának lenne használva, így usb -n keresztül jó lenne ha tudna rögzíteni. (Igen, tudom hogy akciókameráknál a nagy látószög a divat, nekem mégis kicsi kell.)
Mintha a Mobius ActionCam az A lencsetaggal (86°) tudná ezt webcamera üzemmóddal, de erről megerősítést még nem találtam ?
Az ajánlásokat előre is köszönöm
nem vagyok tökéletes
-
.DLL
veterán
(P.H.)
-
.DLL
veterán
válasz Attila444 #547 üzenetére
30k volt a max keret, nem nekem lesz, céges pénz benmaradt el kell kőteni, 30k van. Alcor lett a + akkupakk miatt + 1 hdmi kábel, meg is van kereken a 30, főnök boldog. Engem is bosszant a dolog, hogy ilyen szarokat kell nézegetnem...
Magamnak minimum SJ5K+-t vennék... de nem én veszem csak nekem kellett kinéznem.Köszi azért!
(P.H.)
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
35000Ft-ért mit ajánlanátok ami nagyon jó videó felvételeket csinál?
Motorozáshoz kellene, főleg endurózás közben lenne használva.
Válaszaitokat előre is köszönöm!Gábor
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CANON EOS 2000D DSLR fényképezőgép+ EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 DC III objektív KIT +AJÁNDÉK.
- Zhiyun Weebill 3S ÚJ
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest