Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danika256
aktív tag
Az, hogy többet vártam, jóval többet! Azt tudtam, hogy a mikrofontól sokat nem kell várni, az nem is érdekelt, de hogy a videó minősége is pocsék az azért már gáz. 1080p-ben max minőséggel nem szemcsés képet várnák. Minden beállítás maxon, 30fps-el.. Még csak meg sem közelíti az élesszerű képet a felvétel.. Olyan mint egy kis gagyi telefon kamera.. Hát ezért nem igazán érte meg az árát, ilyen, pedig eredeti!
-
Danika256
aktív tag
Sziasztok!
Lehet volt róla szó korábban, de bevallom lusta vagyok és nem is igen érek rá visszakeresgélni! A lényeg, hogy kifejezetten sportkamerákhoz készült vágószoftver érdekelne, olyan ami külön kezeli a hangsávokat is, lehet mókolni külön a hangot és a képet..Pl. gyorsítás, lassítás..hibajavítások, torzítás javítás és külön a hangsávon is... stb Az sem baj ha fizetős, engem csak a program neve érdekelne! Köszönöm előre is!
Ui: Amúgy az M20-nak most volt az első éles bevetése, kemény terepen(Mont Blanc), de nem igazán vagyok tőle elhűlve.. Ezért is kéne valami jó program.. A következő nagy bevetésre lehet csere lesz..
[ Szerkesztve ]
-
Nayrobi
őstag
válasz 8nemesis8 #1742 üzenetére
Még nem használtam sokat, lőttem pár 4K videót meg csináltam néhány timelapset szintén 4K-ban, azok meglepően jól néztek ki, ár/érték arányban ez a legjobb kamera amit idáig próbáltam, 36-ból jött ki szállítással együtt. Csak a következő pár napban tudok vele érdemben foglalkozni, majd írok tapasztalatokat, ha érdekel. Rövid használat után viszont az észrevettem, hogy gyorsan melegszik a gép, bár nem tudom hogy ez mit befolyásolna, illetve az androidos apphoz már két update is jött mióta feltettem, tehát a support az okésnak tűnik ilyen szempontból.
-
-
Magnat
veterán
Üdv,
ismerősöm szeretne venni egy olcsó wifis kamerát, akarnék érdeklődni, h itthoni beszerzés esetén 30k alatti kategóriában mi az ajánlott vétel?
Köszi előre is.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
janosigb
csendes tag
Sziasztok, thieye T5 kamera valakinek nincs aki meg válna tőle?
Illetve tudtok oldalt mondani, ahonnan megvásárolható?
Csak a gearbest van?
Koszi es üdv, Gábor -
mrmrg
tag
Sziasztok!
Git2-hőz milyen selfie botot ajánlotok, ami hazai forrásból is beszerezhető? ( rövid átfutás miatt )
Köszi,
üdv -
Ibituba
aktív tag
Helló!
SJCAM SJ6 LEGEND 4K WIFI 50k-ért jó ár értékarányú kamera? Gondolok it sj4000, és a fentebb említett 5000x-hez képest van az árával közel azonos minőség javulás? -
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Van egy kamera ami szimpatikus!
Thieye T5e, viszont elég erős a torzítása.(170 fokos nézőszög miatt gondolom, de törzítva a teret)
Szerintetek ezt utómunkával el lehet tüntetni vagy ezt kell elfogadni? -
beci
őstag
válasz mark00011 #1728 üzenetére
Amúgy csak belinkelném,amit a srác írt negatívumokat,és párhoz hozzáfűznék...
Hátrány
Az alkatrészek igénytelen gyorszáras fóliákban vannak. Miért nem lehetett lehegeszteni a zacskókat? -ez számít? Nem hinném.
Számítógéphez csatlakoztatva nem töltődik, akármit próbáltam.-esetleg egy firmware csere.
Akku gyenge
Szobában kb. 80 percet lehet vele egyfolytában kamerázni a beigért 90-100 perc helyett. -A 80 perc szerintem jó.És az üzemidő sokminden függvénye.
A 4k 24 fps felbontás semmire se jó.-Főleg,hogy nem valós 4K,szoftveresen van duplázva. Sj7 már valós.
1080p 60fps felbontás kb elmegy, de lehetne jobb.-Erre nem tudok mit írni, sj7-ben ugyanaz a szenzor és proci van mint a Goproban.
Time-lapse funkcióval szobában lámpafénynél élvezhetetlen videókat csinál csak.-??? A Timelapse funkcióval 2 felvétel közti időt tudod beállítani.
Nincs zoom- tényleg nincs.
A használati utasítás semmit se ér, túl rövid, nem mutatja be az egyes funkciókat.-nincs olyan sok,hogy ne tudd értelmezni.
Koncertes hangfelvétel nem a legjobb-mihez képest?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
válasz mark00011 #1728 üzenetére
A pénztárcádba én nem látok bele.
De a 10ezres kategória az enyhén szólva még gyerek játéknak sem...
Amúgy szerintem a Gopro túlárazott.
Meg kell találnod a számodra elfogadható középutat.
Nekem az sj7 star volt az. Múlt hétvégén 46ezer volt Gearbesten. Banggoodon most kb 50,ha átmegy a vámon.
Tökéletes gép nincs,még a Gopro sem az.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
mark00011
csendes tag
Az a bajom, hogy indultam a 10 ezres Sencor 3CAM 2000 sportkameráról, már a 70 ezres SJCAM SJ7-nél tartunk még 30-50 ezer forintot ha hozzá teszünk akkor már jobb GoPro-t is lehet venni.
Sokáig a SJCAM M10+ 2K sportkamerán gondolkodtam
utána jött a SJCAM M20 4K
utána inkább a SJCAM SJ6 Legend 4K
Mindegyik kameránál hasonló pozitív és negatív hozzászólások vannak.
Az SJ6 legendnél ez a teszt lombozott le nagyon: teszt link
Ha hozzáértő, olcsó szerverszolgáltatót keresel katt: http://affiliate.dataglobe.hu/click.php?id=28984225
-
mark00011
csendes tag
Sziasztok!
Akció kamerát keresek 20-50 ezer forint körül. Sok félét találtam, de a végén a teszteknél mindegyikről leteszek. Jó lenne ha 4k-vba tudná a 60 fpst és szép lenne a képe. Szeretnék a felvételekből filmeket, youtubeos klippeket csinálni, valamint tv-n keresztül is szeretném élvezhetően élesen látni amit felvettem.
Gyro legyen benne, mert sok helyen javasolták.Most utoljára már a SJCAM SJ6 LEGEND 4K-t nézegettem, de youtubeon olyan minősíthetetlen felvételeket töltöttek fel amit vele csináltak, hogy több mint felháborító.
Előre is köszönöm a segítséget!
U.I.:
Már írtam ide, de akkor sem jött semmi érdemleges válasz.Ha hozzáértő, olcsó szerverszolgáltatót keresel katt: http://affiliate.dataglobe.hu/click.php?id=28984225
-
NORBl
aktív tag
Köszi.
Milyen a maszk? Bejönnek ezek nagyon, csak nem tudom, hogy mennyire működnek...?
(#1720) coves8 - De erre, hogy rögzítem a kamerát? Jó a pakk, de van amire nem lenne szükségem, és ezeken kívül van amit különböző még kéne rendelnem. Illetve nem látom, hogy a szállítás Plus mennyibe kerül?
[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
Lenne még 1 kérdésem.
Valahogy megoldható,hogy egy külső vinyora közvetlenül lementsem a felvett videókat a kameráról?Minden külső pc vagy kártyaolvasó nélkül.Kameraban lévő memkarirol közvetlenül egy külső vinyora.Sj7 Star.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
hegyimorc
senior tag
válasz Becenick #1717 üzenetére
Bármit rögzíthetsz kormányra, meg bárhová, ez nem fogja befolyásolni a választást.
Én sokáig használtam egy Drift Ghost S-t így:
(már nem ezt használom, csak lusta vagyok meghirdetni )
Az aktuális legjobb vételeket nem ismerem, de majd biztosan jön valaki aki tudja mit érdemes most venni.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
Becenick
tag
Üdv! Mit ajánlanátok max 30 körül bicóra ?! Kormányra rögzített verziók tetszenek, mint pl ez...
http://road.cc/sites/default/files/styles/main_width/public/images/Dogcam%20Bullet%20R%20Plus/Dogcam%20Bullet%20R%20Plus%20-%20on%20bike.jpg?itok=GUbO0uqA
... de inkább kormány alá lenne szerelve, mint a következő képen (zavar, ha tele van applikálva az egész kormány):
http://content.bikeroar.com/system/content/000/098/166/original/Onboard_bike_camera_Shimano_Team_Novo_Nordisk.jpg?1433444825 -
Nayrobi
őstag
Van valakinek a topicban rajtam kívül Thieye T5e kamerája? Lenne 1-2 kérdésem privátban.
-
NORBl
aktív tag
Néztem ki egy csomó cuccot kamerához. Nem tudom minek van értelme, és mi lenne pénzkidobás. Ránéznétek, hogy ki - melyiket próbálta már, hogy van e olyan amit felesleges megvenni ?
Töltő, pót aksi, ebből csak egyet tartanék meg, a többit eladnám, és akkor van 1 pót aksim. Tényleg, am meddig bírja az aksija ? Mert írta valaki, hogy 13-14 Gb ír tele egy aksival,(1080P) de meddig bírja egy aksi ? Mert nekem van egy 32-gb-os kártyám, aztán csuma. Felesleges akkor 3-4 aksi, ha nincs tárolóhely.
+
Fej,melkas. illetve váll pánt. Hogy tudjam próbálgatni, hogy mihez, melyiket használjam, meg gondolom teljesen más képet nyújtanak.
Case Cover Skin Camera Accessories Soft Silicone Protective Compatible with SJCAM SJ4000 Cameras
Szilikontok
Védő kupakok
Vizen fenntartó "rúd", meg talán egyszerűbb fogni, videózni vele víz alatt. Itt ugye az első egy alap darab, a második valamivel komolyabbnak tűnik. Megéri a felárat ?
Vizen fenntartó szivacs
Selfie botok. Az első szimpatikusabb, hogy olyan a felfogatása, nem magába a kamerának a menetébe kell becsavarni, mint a 2. esetben. Jól gondolom, hogy jobb az első ?
Tároló doboz. Talán az első szimpatikusabb.
Búvárszemüveg, felfogatással. Ez vajon megéri az árát ? Jó termék, működik ? Vagy inkább egy jó szemüveg + pipa, és akkor a fejpántal víz alatti felvételek ?
Baseball satyek, fefogatással ? Működik, faja ?
(#1714) beci.: Dobsz egy linket az alis-ról ?
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
-
beci
őstag
Kínából olcsón tudnátok páramentesítőt linkelni amit a kamera mellé kell betenni a vízálló tokba?
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Ciccuka
veterán
ACME VR05 (feleannyiba kerül) mennyiben rosszabb szerintetek a SJCAM SJ4000 Wifi-tól?
ACME VR03-ról van itt egy videóteszt
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
n0k0m_
tag
Nekem már a 3-7 nap is sok lett volna, elb*sztam . Végül maradtam a Hawkeye Firefly 7S-nél, hardveresen 5000X Elite, de fele áron. Firmware-eket ugyanúgy tolnak ki rá.
Írtam hogy szeretnék viselhető minőségű álló képeket:
[link]Felvétel minősége és a képstabilizáció is tetszik:
[link]Pót aksi meg elméletileg jó bele a SJ4000-é, majd kiderül. Meg hogy megeszi e majd a Kingston U3 32gb microsd-t.
-
beci
őstag
Na,berendeltem egy Sj7-et,Dhl-el is megállt 50ből,és itt van 3-7 nap alatt.😊
Jön még hozzá 2 aksi külön,és egy töltő.
Viszont vörös szűrőt nem találtam hozzá.
Találkozott már valaki vele?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
n0k0m_
tag
Itthonról kellene, kicsit elkéstem a vásárlással :/
Lamax Action X8 Electra ?
-
beci
őstag
Sj7 star most 176 dollár Kínából. 46500 Ft.Ez jó pénz érte.👍😊
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gaming notebook topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bestbuy játékok
- Politika