Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
válasz GoldhandRent #199 üzenetére
Félve írom le nehogy támadásnak vedd, de az egy másik mondat nem a 40 méteres részhez tartozik:
"Standard 1/4"-20 tripod mount on camera compatible with Most Mounts and Accessories"
Ez ugye azt jelenti szabványos az állvány csatlakozója a kamerának, kompatibilis a legtöbb állvánnyal és kiegészítővel.Egyébként nagyon jónak tűnik a kamera, csak sokat ront rajta, hogy semmi kiegészítőt nem adnak hozzá.
-
FlDutchman
tag
Kifejezetten a normálishoz közelítő látószöggel melyik sportkamerák vannak?
Maximum 120°-ig mi a választék, tudnátok segíteni?[ Szerkesztve ]
-
GoldhandRent
őstag
válasz sambenez #201 üzenetére
mindenkitol elnezest a sok kommentert, telefonrol es vacak internetrol nehez frissen tartani a dolgokat..
szoval szerkezes utan kerdezted h mit vettem tamadasnak... ezt csak most vettem eszre..valasz: magat a hozzaszolast, nem egy szot, es nem azert mert nem ertesz egyet... a komment jellege, hangneme volt szamomra, lehet felreertelmeztem, de annyi tagadas, megkerdojelezes, es bizonyitsd be volt benne, hogy igy jott at nekem-
-
KoVee84
senior tag
válasz GoldhandRent #203 üzenetére
With additional waterproof housing
-
maj-viktor
őstag
válasz GoldhandRent #204 üzenetére
Szerintem sem vízálló... azért van a tok (nem csak a plusz ütés miatt)... már unboxingoknál látható, hogy sima kis műanyag fedő van a csatlakozóknál... semmi "tömítés"...
szóval én "cseppállónak" sem mondanám... max annyira, hogyha épp esik az eső 1percig használd, mint mondjuk egy normál mobil is talán 1percnyi nem "zuhogó esőt" azért kibír... de húzamosabb használat esetén beszivárog... elromlik!
Én is abszolút úgy értelmezem a leírások / látott videók alapján, hogy nem vízálló magában... csak tokkal!
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
GoldhandRent
őstag
válasz maj-viktor #207 üzenetére
mindenki gondol amit akar, én nem nyitok vitát
csak leírtam amit összegyűjtöttem, hátha örül velem valaki (vagy reménykedik)..
első videók láttán én sem gondoltam vízállónak, aztán olvasgattam, és itt jött be az hogy egy oldalon belül háromszor megemlítik a vízállóságát, kétszer tok nélkül, harmadszor, 40méteres mélységig tokkal.. megnéztem a képeket, és valószínűnek láttam, hogy pár méterig vízhatlan
ennyi volt... valaki nem is szeretné, hogy tok nélkül vízálló legyen, akkor szurkoljon, hogy ne legyen az én reménykedem, mert akkor nem kell plusz tokot venni hozzá (ami randa)
-
-
zoli03
őstag
válasz GoldhandRent #208 üzenetére
Szerintem az emberek többsége nem azért használja vízálló tokkal, mert vizes környezetben használja. Sokkal inkább hasznos, hogy a tok véd a fizikai behatások ellen (pl kőfelverődések, faágak, rovarok, stb). Árban nagyon nem mindegy, hogy a tokot kell csak cserélni (vagy akár csak a lencse előtt levő üveget), vagy az egész kamerát dobhatom ki. Ha vízálló lenne a kamera, tok nélkül akkor sem használnám a legtöbb helyzetben.
-
Cindercone82
tag
Egy kis Decatlon G-EYE 2 Escape és Seatpost mount tesztkör tegnapról:
https://www.youtube.com/watch?v=v5veiyJLNEMJó kis cucc ez a tartó! Kár hogy műanyag....Lehet ebből is kéne rendelni egy alu verziót mint a kormánybilincsből.
"Minden bonyolult problémának van egy egyszerű, világos és rossz megoldása. "
-
bartal996
tag
SJ4000 vs SJ5000+ vs Xiaomi Yi
[link] -
I3ence
tag
Úton van a Xiaomi Yi, nem volt egyszerű ügy. Ibuygou csak NL Posttal szállítja, úgyhogy még utánuk kellett küldeni a postaköltséget, a facebook kuponnal meg még most szarakodnak.Ők kb. mennyi idő alatt szállítanak?
-
Devil Smile
őstag
Udv
Errol mi a velemenyetek?
megéri az árát? tapasztalatok stb ?Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Attila444
aktív tag
válasz Devil Smile #214 üzenetére
Ez valami SJ4000 másolat lesz. A képeken még az első szériás nem wifis kamera van, a leírásban viszont wifisnek írja. Utolsó képen látszik, hogy még valami rá van nyomva, de kicsi a kép és nem látszik jól, gondolom wifi jel.
Kicsivel többért kapsz eredeti wifis SJ4000-et, vagy simát még olcsóbban is, itthon, garival.
[ Szerkesztve ]
-
Attila444
aktív tag
válasz Devil Smile #218 üzenetére
Én azt értem, hogy csábító, mert olcsó (nem véletlenül), de csak magadat fogod szopatni vele.
Nem fogsz hozzá firmware frissítést találni, ahogy akksit sem, kitudja milyen a minősége és mennyire gagyik a tartozékok...
Ha téged ez nem zavar és így is megéri, akkor vedd meg. -
sambenez
addikt
-
haladó
tag
Shimano camról vélemény? Azon kívül hogy az ára miatt nem alternatíva?
-
oroszmtb
csendes tag
Kíváncsian várom hogy valósak-e az adatok róla...
1080p@60fps??
720p@120fps??
480p@240fps??
ÉÉS a Time Lapse: 0.5S/1S/2S/5S/10S/30S/60S??
Ha ezek az adatok fedik a valóságot akkor én biztos ,hogy veszek egyet! -
mati12
senior tag
Lenne egy láma kérdésem a time lapse funkcióval kapcsolatban mert sokszor olvasok róla de igazából nem tudom,hogy hogyan is működik. Azt látom,hogy különböző idő értékeket lehet beállítani de nem látom az összefüggést közöttük. Valaki röviden felvilágosíthatna erről...
-
oroszmtb
csendes tag
válasz oroszmtb #222 üzenetére
Csak a lényeget hagytam le
Xiaomi Yi Action Cameráról írtam..Kíváncsian várom hogy valósak-e az adatok róla...
1080p@60fps??
720p@120fps??
480p@240fps??
ÉÉS a Time Lapse: 0.5S/1S/2S/5S/10S/30S/60S??
Ha ezek az adatok fedik a valóságot akkor én biztos ,hogy veszek egyet![ Szerkesztve ]
-
mati12
senior tag
Én meg azt nem értem ha nem tudsz egy nyílt fórumon érdemi választ adni egy általad evidensnek tartott kérdésre akkor miért okoskodsz abba bele......?Ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor inkább ne válaszolj sehogy. Mert kb.amíg leírtad ezt a "kedves" hangvételű hsz.-t annyi erővel normális választ is adhattál volna.
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
1. Nem a te kérdésedre adtam választ, hanem egy másik hozzászólásra.
2. Off-ba raktam, így a topik témájához nem kapcsolódó dologról is írhatok.
3. Már válaszoltak neked, miért válaszoljak én is újra?De akkor már itt a kérdés a válaszodra, hogy ne kelljen a Google-t használnod: timelapse módban X beállított időközönként egy fényképet csinál a készülék (az X-et te állítod be, mondjuk 2, 5, 10, stb másodperc), aztán ezt össze tudod fűzni egy videóvá, vagy azt csinálsz vele, amit akarsz. Az időköz azért lehet érdekes, mert máshogy kell beállítani mondjuk emberek vagy a felhők mozgásának felvételéhez. Ugye ha ritkábbra van állítva, akkor egy embernél nagyon darabos lesz a mozgás (vagy akár csak egy képen szerepel az adott ember), míg egy felhőnél simán elég nagyobb, mondjuk 10 másodperces (nem tudom, hogy pontosan mennyire érdemes beállítani, nem szoktam timelapse felvételeket csinálni) időköz. Szóval minden témához van megfelelő időköz beállítás.
-
maj-viktor
őstag
Nyitottam a Xiaomi YI Sport Cam-nak külön topikot... gyertek oda, aki "csak kimondottan" xiaomi-zik!
http://prohardver.hu/tema/xiaomi_yi_sport_cam_sportkamera/friss.html(hogy egyhelyre gyűljenek az infók - tesztek - tapasztalatok / ne a többi sportkam topik között - "zavarosan")
-
maj-viktor
őstag
Csak ma aliexpress-en Soocoo S60 nettó 131$ helyett 79$-ért!
http://activities.aliexpress.com/sale/soocoo-s60.phpKépminőségről nem tudok nyilatkozni... (de youtube biztos segít) csak sokan kérdezték milyen "karpántos" sportkamera alternatíva van... ez olyan!
Akinek csak ez a fontos (karpántos felvétel indítás), annak jó vétel lehet ez a ~40%-os napi akció leárazás!
(ami valójában valósan max. egy -20%-os, de még az is korrekt)youtube:
SOOCOO S60 Action Camera Review @Tmart.com
https://www.youtube.com/watch?v=00PWYhkKdqwSoocoo S60 - Action Camera Review
https://www.youtube.com/watch?v=mhchcp4KQsgSooCoo S60 VS SJ5000 WiFi VS Gopro Hero 3 BE
https://www.youtube.com/watch?v=FfsZkfYqaZI(amúgy ahogy nézem ennek a mostani piaci ára ~100$ körül van... illletve nem feltétlenül túl jó előjel, hogy az ACMELL a gyártó... mint a fake SJ4000-e SD28-nak...)
http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_136343.html
http://www.acmell.com/?dt_portfolio=soocoo-s60-action-cameraMegvannak érdeke és jó megvalósításai... mint pl. a beépített LED (az számomra "zseniális"... kérdés, mondjuk sötétbe mennyi ad használható képet vele)
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz maj-viktor #236 üzenetére
Kicsit gyorsan fogy...
előző képem: 15h-10m-22 -nél 101db a stockmost meg:
14h-56m-52 -nél meg már csak 54db a stockSzal laza 14perc alatt 47db elment... akkor ilyen ütembe, márcsak 16perc van hátra a készletig...
Lehet lekéne csapnom rá!? (lekellett volna... bár még van... mondjuk engem annyira nem fogott meg az SJCAM-jaim mellé... de aki a csuklós indításra izgul, annak nagyon jó vétel lehet - lehetne)
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz maj-viktor #237 üzenetére
0day 13h 44m 06s
1885 left.Gondolom az a szám csak azért csökken, hátha jobban kapkodnak utána az emberek.
[ Szerkesztve ]
-
aAron_
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy itt nem GoPro-kal foglalkoztok, de annak úgy látom nincs külön topicja...
Szerintetek egy sima Hero mennyit érhet használtan, jó állapotban, garancia nélkül? Egyáltalán megéri ilyet venni? Egyáltalán nem értek az akciókamerákhoz, valahol muszáj volt kérdeznem.
What is your ikigai?
-
maj-viktor
őstag
Én sima GoPro-t nem vennék... (Márha az első generációs 2010-es GoPro HD HERO-ról beszélünk, szal GoPro 1) Akkor is már minimum egy "sima" GoPro3-at (minőség - felvételi szempontból)... ha használt GoPro-ba gondolkozol... (A GoPro3, az 2012-es modell, így talán még nem annyira "elavult")
Talán egy 15-20E-t megér...!? Manapság már jobbakat kapsz... most gondold egy 5éves modell... már nem mai darab! Aztán egy SJ4000-t már 25-30E Ft-ért megkapsz... és jobb képminősége lesz, mint egy első generációs GoPro-nak... De ha mindenképpen a GoPro-ra vagy ráállva - szerintem GoPro 3 alá ne add!
http://en.wikipedia.org/wiki/GoPro
(amúgy van GoPro-s topik itt is)
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz maj-viktor #240 üzenetére
Szerintem a most a Hero4ek mellet bejött "sima" Hero-ra gondol.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
maj-viktor
őstag
Ha arra gondolt, azt megéri venni... mai minőség elvárások tekintetében...
Bolti ára 40-42E Ft körül van, így használt esetén -25-30% a reális szerintem... szal max. 28-30E-ért!
(de a hsz.-ből következtetve én a régebbi modell-t értettem... de a ha 2014-es sima GoPro-ra gondol, az megérheti... de az "fapados GoPro")Volt róla itt ph-n is teszt szerintem... vagy 220volt-on...
[ Szerkesztve ]
-
aAron_
őstag
Köszönöm a válaszokat!
A GoPro HD Hero-ra gondoltam, tehát az első szériásra. Tudom, hogy már elavult, de igazából nem szeretnék túl sokat költeni rá, így még most sem tűnik rossz megoldásnak.
Akkor inkább így tenném fel a kérdésem: Maximum 20-25 eFt-ért milyen kamerát ajánlanátok használtan, amit utána viszonylag kis kockázattal, könnyen el lehet adni majd?
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
maj-viktor
őstag
Én biztos nem venném meg... már elavult az első generációs GoPro!
Árak... Hmm
Eredeti SJCAM SJ4000 ~25-30E (újonnal - magyar ár)
Eredeti SJCAM SJ4000 WiFi ~35-40E Ft (újonnal - magyar ár)
SONY AS20 (újonnal - magyar ár aprós oldalakon ~30-35E Ft, egyébként bolti ár 60E Ft)
Xiaomi YI (újonnal - külföld vámolva - ÁFÁzva: ~35-40E Ft - még friss eresztés szal nincs magyar forgalmazó... idővel tuti lesz... hasonló áron... ~40E magyar garanciával, stb.)(minőségekre ezek ár/érték arányba a legjobbak)
2014-es "fapados" GoPro HERO: ~40-45E
GoPro3+ SILVER: ~95-100E
GoPro4 SILVER: ~-120-130EUgyebár használt esetén -20-30%-al lehet számolni, ennek megfelelően az új árakat írtam...
Írhattam volna még az SJ1000 vagy SJ5000-et is, csak pl. SJ5000 már magasabb árszint!
(Külföld esetén egy -10-20%-al lehet számolni... de úgy meg hosszú szállítással is... 1hét EU vagy 1hónap Amerika / Kína)Szerintem aki koca felvételeket akar, és tényleg nem profi vágásra.. minőségre, annak az SJ4000-SJ5000 tökéletes választás! Pláne "első" sportkamerának! (nem amatőröknek... én hobbiszintűnek tartom-mondom magam és tökéletesen kielégíti a hobbi szintű felhasználásaimat.... (mefelelő utómunkával még profi felvételeket is kilehet hozni belőle... bár ahhoz már inkább SJ5000-t tartok)
amatőr->hobbi->profiÉn megelégedéssel használom őket és ismerősi körömbe is jó páran... Volt aki nem hitte el, hogy ennyiért ilyen minőséget kapni... ő pont egy "GoProbuzi" volt!
Aztán a kinövi, jobb minőségre... 4K, szuperlassítás, stb. vágyik, akkor GoPro3 Black és GoPro4, stb. változatok! (persze utánaolvasni, mert GoPro és GoPro között is van különbség... White-Silver-Black)
De fentebb az árak.. lehet mérlegelni!
Újonnal vagy használtan.... belföld vagy külföld (EU-n kívül esetén +ÁFA és VÁM), stb.
Ha esetleg van kérdés - szívesen segítek... pro-kontra érvek egy-egy modell - típus esetén mellett / ellen!
Ez a "legnépszerűbb GoPro" topik, így gondolom itt találni a legtöbb releváns választ a GoPro-s kérdésre...
http://prohardver.hu/tema/re_gopro_hd_hero_3_kicsi_konnyu_es_sportos_az_uj/friss.htmlJunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
-
aAron_
őstag
Sokat segítetteket, köszönöm!
Végül úgy döntöttem, egy SJ4000-et fogok venni. Láttam, hogy mindketten árultok aprón ilyeneket, de én mindenképp használtat akartam, találtam is egyet jó áron.
Köszi még egyszer!
What is your ikigai?
-
maj-viktor
őstag
Én inkább SJ5000-et vennék már...de az már húzósabb, így nem fér be a keretedbe...
ahogy írtam eredeti - új "sima" SJ4000-t ~30Eért kapsz
wifis SJ4000-t ~40E-ért
míg wifis SJ5000 WiFi-t meg: ~50E-ért
(persze ezek új - magyar belföldi árak... a külföldi / használt kevesebb, de viszonyítási alapnak jó)Viszont a használt SJ4000-ekkel vigyázz! (meg persze az újakkal is), mert sok a kamu... másolat SJ4000 sajnos!
Itt készült egy poszt a nagyjábóli "felismerhetőségről":
https://www.facebook.com/SJ4000HUN/posts/1535987993317051
(igen, akinek esetleg új, én csinálom/szerkesztem a SJ4000HUN face-t)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
aAron_
őstag
válasz maj-viktor #247 üzenetére
SJ5000 Egyelőre túlzás nekem, ez lesz az első kamerám, videószerkesztés is teljesen új nekem.
Ezeket a képeket megnézve nekem eredetinek tűnik:
Jól gondolom?
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
sambenez
addikt
Nekem gyanús az a vízálló tok. A hátsó kerek szivacs támaszok mintha nem teljesen a sarkában lennének a toknak.
Az eredetin teljesen a sarokban van. A fake kamerákon viszont kicsit beljebb.
Ezen a képen jól látszik a különbség.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Sigma 135mm f1.8 DG ART (Sony-E)
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Kiváló állapotban DJI Osmo Action akciókamera + tartozékok! 4K
- Zhiyun Weebill 3S ÚJ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest