Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Michele
tag
A legújabb EKEN akciós éppen :
EKEN H8 PRO Action Camera Ambarella A12S75 Sport DV 4K Ultra HD Dual Screen WiFi 2.4G Controller
110.99 $
-
Creepy
tag
Szerintetek megéri megvenni a Kitvision Escape HD5 akció kamerát?
[FOTÓK] https://500px.com/domass & [GRAFIKÁK] https://www.behance.net/galambdominik
-
KisApám
addikt
Szerintetek EZ megéri?
Original SJCAM SJ5000X 4K Sport Action Camera ( Elite Edition ) - BLACK
113,69 dolcsi (31 500 Ft) EU-s szállítás - VÁM, ÁFA NINCS.
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
Elnéztem kicsit az árat, mivel +17,5 dollár a szállítás EU-n belülről.
Kínából ingyenes, DE VÁM+ÁFA rájönne sajna.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Michele
tag
Lehet ...
De akkor itt van ez :
EKEN H8 Pro WiFi 4K Ultra HD Action Camera
Ez talán nem[ Szerkesztve ]
-
zedok
őstag
Hát jó nekik.
Mindegy. Én berendeltem a gyártó által ajánlott aliexpresses eladótól a kamerát, ma jött meg.
Nos leesett az állam a felvétel minőség különbségétől. Konkrétan tűéles és gyönyörűek a színek. Abszolút azt kapom vissza amit látok - persze ez csak a rövid sample alapján.
Innen rendeltem. Megjött 2 hét alatt.
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
maj-viktor
őstag
Hát én ami EKEN-t sample-t láttam eddig az elégg durván láthatóan szoftveresen feljavított volt...
De most sikerült lecsapnom valami 30$-ért banggood 10éves akciójában egy EKEN-re, majd gyártok SJCAM összehasonlító vidiket (mondjuk ár alapján gondolom a SJCAM SJ4000-hoz érdemes majd hasonlítanom, nem az SJCAM SJ5000 vagy SJCAM PLUS-os modelllekhez és/vagy Xiaomi Yi-vel compare)
Ha jól emlékszem most ért be az országba... így talán pár nap múlva megjön, miután átvergődik a vámon...
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
KisApám
addikt
válasz maj-viktor #912 üzenetére
Nekem van SJCAM5000X Elite - 1 hete van nálam. 1.4.5 firmware-val érkezett.
Szerintem egy EKEN H9 és az SJCAM 5000X Elite összehasonlítás jól jönne.A neten van EKEN H9 és SJCAM5000 plus összehasonlítás. Az SJCAM tompábbnak tűnik jóval (nem ilyennek kellene lennie!!!), és az EKEN-nek a kontrasztja meg mintha az egekben volna, úgy "égeti" a szememet.
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
-
zedok
őstag
válasz maj-viktor #912 üzenetére
Nos itt a link.
Érdemes letölteni a videót (a dropboxos lejátszóban eléggé zsenge a minősége).
Jelzem nem módosítottam szoftverrel stb stb.
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Tudna nekem valaki egy kis támpontot adni, hogy a 2 verzió között megéri a különbözetet a nagyobb felbontású vagy anynival nem jobb , mint amenynivel drágább?
esetleg más alternativa ami tuti jó?
[link]A h8pro elvileg jobb mégha kisebb a sorszáma mint a h9.
A h9esből rengetegen rendeltek ettől az eladótól és sok a pozitiv, viszont a másik adatok alapján jobb lenne, de abból kevés eladás van és nincs feedback. van hasonló vagy jobb áron megbizható eredeti H8pro?Vagy bármi más alternativa ami vagy biztosan tudja fizikálisan is a 4k 30fps-t vagy a 1080/60p.
-
-
lacy86
addikt
Hello!
Ocsemnek szeretnek venni egy "olcso" GoPro-t
Airsoftozni szeret mostansag > oda szeretne vinni magaval.
Erre a tipusra gondoltam: [link]Ez "megfelelo" erre a celra?
Koszonom!
-
-
Van itt olyan akinek H8proja van vagy vele egyenértékü tudásu másik kinai alternativa vagy mindenki inkább a H9est veszi?
Jó lenne egy kis személyes tapasztalat, hogy menynire éri meg a különbözetet vagy inkáb egy olyan amiben lenne képstabilizástor is.
A hosszabb távú használat miatt jó lenne a 4k tudás illetve hogy FHD-ben is elérhető legyen a nagyobb ŰFPS , hogy lassitott felvételt ne csak kisebb felbontásoknál lehessen késziteni.Egyébként kinek mennyi ideig birja az akksi stand by és rövidebb idejü felvétel vegyesen? illetve 64gb os memóriát kezeli mindegyik ?
-
tutitibi
senior tag
Sziasztok!
Én is szeretnék egy jó sportkamerát, de főleg autóban használnám. Látom, hogy autós szélvédős tapadókorong szinte egyikhez sincs.
Elvárás a FULLHD 60FPS.Az SJCAM itthon elég drága ahogy nézem.
Melyiket lenne érdemes megvenni ?
Esetleg Overmax vagy Truecam ?
-
evilskati
aktív tag
Sziasztok!
Főleg víz alatti (tenger) felvételeket szeretnék csinálni, melyik akciókamera erre jelenleg a legalkalmasabb?
Nem vagyok annyira otthon a témában, eddig az SJCAM 5000X Elite-t, SJCAM M20-at és Xiaomi Yi-t nézegettem. Olyan 100-150 dollárig gondoltam, de ha van valami bestbuy, akkor beleférhet egy kicsivel több is.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
apazaza
csendes tag
Sziasztok,
vizi sportok, havas sportok, altalanos hasznalat a cel. Tesztek olvasgatasa utan kb. 3 alternativa merult fel bennem:
-Gitup Git2 ~28.500,-
-Sjcam 7 Star ~46.500,-
-Xiaomi YI 2 ~80.000,-Ugy erzem, a Sjcam es a Xiaomi kozott nincs akkora kulonbseg mint az arukban (ha van egyaltalan...) de a GitUp is nagyon dicsert, es azert ott is van arban egy eleg nagy ugras. Nagyon mondjak hogy barmelyik pillanatban erkezhet a GitUp 3, kivancsi lennek ra, de egyelore se specifikaciot, se varhato arat nem talaltam rola...
Velemenyetek? -
maj-viktor
őstag
válasz motoflug #935 üzenetére
Nem kell parázni amiatt... van ugyanolyan, ha nem jobb vevővédelem... már vagy 2éve átszoktam ebay-ről aliexpress-re (ebayen ugyebár paypal, ali-n meg alipay - bankkártyás fizetés van)
És ugyanúgy voltak vitás ügyeim - dispute - refundjaim ittis - ottis és merem állítani, hogy az aliexpress ilyen szempontből jobb, a vásárlónak kedvezőbb kimenetelű tudott lenni!
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
motoflug
őstag
válasz maj-viktor #948 üzenetére
Már megrendeltem az öreg EKEN-t, szóval reméljük minden oké lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Programozás topic
- Windows 11
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Game Awards 2024 - Nézzük élőben a bejelentéseket!
- Xbox Series X|S
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Tomb Raider Remastered I-III
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest