Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
-
(rögzített hozzászólás)
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Mehetne a rögzített hozzászólásba, ha jár erre egy modi.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyY2
tag
válasz
szimi57
üzenetére
Tavaly tavasszal vettük az 1.4 CVVT Kia Venga autónkat (2017 évjárat).
Először az itteni ajánlásokra Motul Eco-Lite 5W-30 olajat tetettem bele (TBN 8.5), aztán a Kia topikban a szakik ajánlották, hogy azonnal cserétessem le, mivel ebbe A5/B5 olaj való (különben megöli a motort).
6000km után cseréltettem le Motul Eco-nergy 5W-30 olajra (TBN 12.5), most is az van benne. Amennyiben nem eszi az olajat, akkor talán nem öli meg a katalizátort (Vagy szétesik anélkül is? Olvastam, hogy vissza tudja szívni a motor.)?Én konkrétan nem értek az autókhoz, csak mindent elolvasok (próbálom megóvni az autóinkat), de most már kezd egyre nagyobb lenni a káosz (mindig jönnek újabb és újabb információk).
Akkor az 1.4T S-Cross esetében maradok a C3-as olajnál (vagy mehetne bele a Dexos1 is, pl. Ravenol HDX SAE 5W-30?).
A Venga esetében akkor most mitévő legyek? Évente egyszer cserélünk benne olajat, max. 9-10ekm-t megy.
U.I.: Meglepődtem, hogy a benzines autóban tovább bírja az olaj, mint a dízelben, pedig utóbbi olajjal működik, ami önmagában is ken valamennyire.
TommyY
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép OFF
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Tőzsde és gazdaság
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- További aktív témák...
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest