- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
foo85
csendes tag
válasz
spider23 #54661 üzenetére
Az elejére nem tudok válaszolni, de a reakcióidővel kapcsolatban nem hiszem, hogy lehet bármit is tenni.
Nálam egy shelly i4 kapcsoló is így működik és annyit találtam róla, hogy természetesen vár egy kicsit egy gombnyomás után, hogy nem e másik parancsot akarsz neki adni (szóval egy darabig várja a 2. 3. stb... gombnyomást). -
-
Degeczi
nagyúr
válasz
spider23 #51866 üzenetére
A PIR szenzorok elvéből következik, h érzékenyek az ilyesmire, hiszen valójában nem mozgást, hanem az infra fény változását figyelik, de jobb esetben állítható érzékenységgel, iránnyal, így más típus éppen beválhat - de az csak nálad fog kiderülni, így van-e. Riasztóhoz való (és persze praktikusan vezetékes) szenzorokon állítható az érzékenység, de léteznek radaros érzékeléssel kombinált típusok is, akár úgy is beállíthatóan, h csak akkor jelezzenek, ha az infra és a radar is egyaránt észrevesz vmit, az nagyon üzembiztos.
-
ViZion
félisten
-
-
BlackJack21
tag
válasz
spider23 #51733 üzenetére
Hasonlóan kell elképzelni:
Az esetedben:
1-2: a manuális redőnykapcsolón keresztül, az adott iránynak megfelelő kapocsra adott( kapcsolt) fázis
3-4: a motor barna vagy fekete vezetéke( egyik az egyikbe, a másik a másikba, meg kell nézni, melyik a megfelelő)
5(L): betáp fázisvezető
6(N): a betáp nullavezető
Motor sárga vezeték: védőföldelés
A nullavezetőket (motor, betáp, kapcsoló)össze kell kötni valamilyen kötőelemmel(pl: Wago).
A védőföldelést is be kell kötni!
És értelemszerűen feszültségmentes állapotban szerelni! -
daninet
veterán
válasz
spider23 #50912 üzenetére
ha távirányítós akkor vannak nem okos megoldások is rá. Szélmérő amiben van egy távirányító, betanítod neki a gombot ami mind felhúzza és simán kiadja az RF jelent ha nagy a szél.
[link]Nekem ilyenem volt, de kibeleztem tettem bele ESP-t
igazából működött, de így csináltam belőle egy teljes időjárás állomást
-
fo_di
őstag
válasz
spider23 #50847 üzenetére
nem kötelező, de szerintem nem árt, ha mondjuk nem akarod kivinni a telefonodat az erkélyre/teraszra, hogy állítsd az árnyékolót (vagy pl valaki vendégségben van nálad és ő akarja kapcsolni), na meg ha meghal éppen a home assistantod, a fizikai kapcsolóval akkor is működik
-
fo_di
őstag
válasz
spider23 #50844 üzenetére
a shelly em egyfázisú fogyasztásmérő
neked olyan kell, amire motort lehet kötni (nem ugyanolyan jellegű a terhelése, mint egy kapcsolónak)
nézd meg itt: https://www.shelly.com/en/use-shelly-for/smart-home-automation/smart-covers
shellyből vagy Plus 2PM vagy Pro Dual Cover/Shutter PM kell neked (vagy ha találsz valahol jó áron 2.5-öt, az is jó), illetve a z-wave-es Shelly Wave Shutter
de nem shellyből is van, ott a "curtain", "blinds", "cover" vagy "shutter" controller szavakra keress (pl zigbee, vagy tuya wifis is) -
koala69
tag
válasz
spider23 #47049 üzenetére
bocs, beneztem!
link heyett - kell egy esp32 - es ha jo minoseget akarsz akkor egy kulso dac, pl ilyen
Ha elegendo a 8-bit mintavetelezes, akkor nem kell a dac sem. Ez foleg tts-re jo, ha zenet/webradiot akarsz hallgatni, akkor a linkelt dac szerintem megfelelha ezek megvannak, akkor a dac kimenetet vagy az esp megfelelo labait kozvetlenul erositore kotod. Ha tts-re hasznalom, akkor egy hangszoroval ilyen erositot szoktam hasznalni - a feladatra szerintem megfelel
ha csak esp32-t hasznalsz /internal dac/ akkor ezt kell beillesztened:
media_player:
platform: i2s_audio
name: ESP32 Media Learning
id: dac_speaker
dac_type: internal
mode: stereo
on_pause:
- media_player.stop
i2s_audio:
i2s_lrclk_pin: GPIO33
i2s_bclk_pin: GPIO19
id: bus_i2s
output:
- platform: esp32_dac
pin: GPIO26
id: left_channel
- platform: esp32_dac
pin: GPIO25
id: right_channelha dac-ot akkor pedig ezt:
i2s_audio:
i2s_lrclk_pin: GPIO33
i2s_bclk_pin: GPIO19
id: bus_i2s
media_player:
- platform: i2s_audio
name: ESP32 Media Bedroom
id: dac_speaker
i2s_dout_pin: GPIO22
dac_type: external
mode: stereo
on_pause:
- media_player.stopnyilvan a nevet atirva. Csak esp32 eseteben ahogy a kodban latod, az erositot a 25/26-os gpio-ra kell kotni, a dac eseteben pedig annak a kimenetere. A dac-ot pedig szinten a kodban szereplo labakra kell kapcsolnod, minnel rovidebb vezetekkel!
Persze az esp csinalhat meg mast is azon kivul, hogy media player, nekem pl gyujti a bt homeroket, es egy ablakra kotott reed relevel figyeli, hogy nyitva van e. -
koala69
tag
válasz
spider23 #47046 üzenetére
ezt neztem - ez alajan ugy tunik, hogy pont erre valo....
-
4D4M
senior tag
válasz
spider23 #41371 üzenetére
Nagyon köszönöm az infót mindenkinek. Annyira nem esik nehezemre elengedni az USB-t, mint amennyire a láblógatós NAS-t fájna visszaengedni láblógatásra és mellé tenni még egy hőtermelőt (:
Spider23: erre kell/célszerű flashelni valamit, vagy alapból megeszik minden eszközt?
Olympia76:
szerintem a Shelly Plus i4 a legelegánsabb megoldás (ha wifi-ben gondolkozol)Ez árban nagyjából ugyanott van mint a shelly1, de amúgy nem ragaszkodom wifihez, sőt.
-
-
ojb
tag
válasz
spider23 #39803 üzenetére
Feltételezem a Tado vevője is alkalmaz keep-alive megoldást -- nem csak a gagyi rádiós termosztátok --, ami valamiért a Te esetedben nem működik vagy pedig (ami valószínűbb), hogy maga a vevő fagy le, ezért tér csak magához áramtalanítás után és ezért ránthatja magával a keep-alive-ot is...
Tüneti kezelésként az ünnepekre:
Ellenőrizném, hogy a fűtés közben kiadott reboot okoz-e valamilyen problémát és ennek az eredménynek a függvényében meghatározott időközönként újraindíttatnám a vevőt.
Vagy szabadonfutó időzítéssel vagy pedig olyan vezérelt-tel, ami csak kikapcsolt fűtés esetében engedélyezi az újraindítást.
A Todo Supportot azért megkeresném a problémával. -
ojb
tag
válasz
spider23 #39449 üzenetére
"Vagy milliméterek is számítanak jobbra balra?"
Igen számítanak és ki - be is...
Az érzékelőnek a reed felöli oldala legyen a belső.
Elképzelhető, hogy egy érzékenyebb reed-et kell az eredetivel párhuzamosan forrasztani.
lsd: [#30096] és [#30103]Az előző ui órám 2012-es volt. Nem volt írva semmi utalás rá , de az impulzust kiadta.
-
LógaGéza
veterán
válasz
spider23 #39203 üzenetére
Közben összeraktam én is egybe (sikerült felébrednem
).
Köszönöm a segítséget, jónak tűnik mosttts:
service: tts.microsoft_say
data:
Jóreggelt! Ma {{ states('sensor.datum_hu') }} van. {{ states('sensor.nevnap') }} ünnepli névnapját. Időjárás előrejelzés "{{
[states('sensor.idokep_mai_idojaras1'),
states('sensor.idokep_mai_idojaras2'),
states('sensor.idokep_mai_idojaras3')] | join | replace(' -',' minusz ') }}"sensors:
- platform: scrape
name: Névnap
resource: https://index.hu/
select: ".calendar div"- platform: template
sensors:
datum_hu:
friendly_name: 'Dátum magyarul'
entity_id: sensor.date
value_template: >-
{% set honapok = ["Január", "Február", "Március" , "Április", "Május", "Június", "Július", "Augusztus", "Szeptember", "Október", "November", "December"] %}
{% set napok = ["Hétfő", "Kedd", "Szerda", "Csütörtök", "Péntek", "Szombat", "Vasárnap"] %}
{{ honapok[now().month-1] }} {{ now().day | string }}, {{ napok[now().weekday()] }} -
DougButabi
tag
válasz
spider23 #38184 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted, így kiderült, hogy a telefon beállításában van a hiba, mivel a régi telefonomon működik minden hibátlanul.
Mondjuk ebben az a rossz hír, hogy a telefonon fogalmam sincs mit lehetne állítani, feltelepítettem az appot, és ment.
Esetleg valakinek megoldása, vagy valami más módszer alarm küldés telefonra?
-
LouiS22
veterán
válasz
spider23 #37722 üzenetére
Szerintem bármelyik ESP alapú, ilyen jellegű megoldás működik (jópár van githubon is, láttam komplett, gyártatható tervet is leadva -- igaz, ez gyorsan drága lesz, mert 1 db pcb-t nemigen gyártanak le kína országában sem, talán 5 a minimális rendelés), arra kell figyelned csak, hogy a megfelelő board és a pin kiosztás szoftveresen jól legyen definiálva.
-
ratkaics
senior tag
válasz
spider23 #37718 üzenetére
Nekem ez a kód van beletöltve a slimmelezer-től rendelt olvasóba.
---
substitutions:
device_name: slimmelezer
device_description: "DIY P1 module to read your smart meter"
esphome:
name: ${device_name}
comment: "${device_description}"
platform: ESP8266
esp8266_restore_from_flash: true
board: d1_mini
name_add_mac_suffix: false
project:
name: zuidwijk.slimmelezer
version: "1.0"
on_boot:
then:
- if:
condition:
lambda: return id(has_key);
then:
- lambda: |-
std::string key(id(stored_decryption_key), 32);
id(dsmr_instance).set_decryption_key(key);
else:
- logger.log:
level: info
format: "Not using decryption key. If you need to set a key use Home Assistant service 'ESPHome: ${device_name}_set_dsmr_key'"
wifi:
networks:
- ssid: !secret wifi_ssid
password: !secret wifi_password
# Enable fallback hotspot (captive portal) in case wifi connection fails
ap:
ssid: ${device_name}
ap_timeout: 15s
captive_portal:
# Enable logging
logger:
baud_rate: 0
# Enable Home Assistant API
api:
services:
service: set_dsmr_key
variables:
private_key: string
then:
- logger.log:
format: Setting private key %s. Set to empty string to disable
args: [private_key.c_str()]
- globals.set:
id: has_key
value: !lambda "return private_key.length() == 32;"
- lambda: |-
if (private_key.length() == 32)
private_key.copy(id(stored_decryption_key), 32);
id(dsmr_instance).set_decryption_key(private_key);
ota:
web_server:
port: 80
uart:
baud_rate: 115200
rx_pin: D7
rx_buffer_size: 1500
globals:
- id: has_key
type: bool
restore_value: yes
initial_value: "false"
- id: stored_decryption_key
type: char[32]
restore_value: yes
dsmr:
id: dsmr_instance
# For Luxembourg users set here your decryption key.
# Enable this when using decryption for Luxembourg;
# key looks like '00112233445566778899AABBCCDDEEFF'
#decryption_key: !secret decryption_key
crc_check: false
max_telegram_length: 3000
sensor:
- platform: dsmr
energy_delivered_lux:
name: "Energy Consumed Luxembourg"
state_class: total_increasing
energy_delivered_tariff1:
name: "Energy Consumed Tariff 1"
energy_delivered_tariff2:
name: "Energy Consumed Tariff 2"
energy_returned_lux:
name: "Energy Produced Luxembourg"
energy_returned_tariff1:
name: "Energy Produced Tariff 1"
energy_returned_tariff2:
name: "Energy Produced Tariff 2"
power_delivered:
name: "Power Consumed"
accuracy_decimals: 3
power_returned:
name: "Power Produced"
electricity_failures:
name: "Electricity Failures"
icon: mdi:alert
electricity_long_failures:
name: "Long Electricity Failures"
icon: mdi:alert
voltage_l1:
name: "Voltage Phase 1"
voltage_l2:
name: "Voltage Phase 2"
voltage_l3:
name: "Voltage Phase 3"
current_l1:
name: "Current Phase 1"
current_l2:
name: "Current Phase 2"
current_l3:
name: "Current Phase 3"
power_delivered_l1:
name: "Power Consumed Phase 1"
power_delivered_l2:
name: "Power Consumed Phase 2"
power_delivered_l3:
name: "Power Consumed Phase 3"
power_returned_l1:
name: "Power Produced Phase 1"
power_returned_l2:
name: "Power Produced Phase 2"
power_returned_l3:
name: "Power Produced Phase 3"
#gas_delivered:
# name: "Gas Consumed"
# state_class: total_increasing
#gas_delivered_be:
# name: "Gas Consumed Belgium"
# state_class: total_increasing
- platform: uptime
name: "SlimmeLezer Uptime"
- platform: wifi_signal
name: "SlimmeLezer Wi-Fi Signal"
update_interval: 60s
text_sensor:
- platform: dsmr
identification:
name: "DSMR Identification"
p1_version:
name: "DSMR Version"
p1_version_be:
name: "DSMR Version Belgium"
- platform: wifi_info
ip_address:
name: "SlimmeLezer IP Address"
ssid:
name: "SlimmeLezer Wi-Fi SSID"
bssid:
name: "SlimmeLezer Wi-Fi BSSID"
- platform: version
name: "ESPHome Version"
hide_timestamp: true
-
Olympia76
tag
válasz
spider23 #37184 üzenetére
Szia,
Egy kollégámnak próbálok segíteni távolról ebben (nekem SolarEdge-em van).
Két kérdésem lenne:
- az inverter és dongle frissítését hogyan csinálta meg a telepítő? Távolról vagy kijött helyszínre? Láttad, hogy hogyan kell?
- az inverterbe hogyan lépsz be? AP módba kell hozni az invertert és utána lehet hozzá csatlakozni? -
Vodike
tag
válasz
spider23 #37170 üzenetére
Igen, ez az. A dongle nálam SPC130, az inverter SPC146. Ez alatt nekem az emilv2 nem ment. De amint befrissítették a telepítők, azonnal működni kezdett a fenti configgal.
Be tudsz te is lépni telepítőként a '00000a' jelszóval mind a dongle-be, mind az inverterbe. Asszem az invertebe való belépéshez közel kell menni az inverterhez és fel kell lépni a ssid-jére.
A dongle-be belépni pedig meg tudod csinálni amit az emilv2 kér:
in the Dongle settings (Settings/Communication settings/Dongle Configuration, log in as installer to the inverter), make sure to set Modbus-TCP to Enable(unrestricted) or set an allowed IP if using restricted mode. -
spider23
senior tag
válasz
spider23 #37168 üzenetére
A dongle ez a verzió: SPC119 akkor ez lehet hogy régi.
Amit te mondasz az akkor ez lenne? [link]
Itt viszont ír ilyet is hogy: in the Dongle settings (Settings/Communication settings/Dongle Configuration, log in as installer to the inverter), make sure to set Modbus-TCP to Enable(unrestricted) or set an allowed IP if using restricted mode.
Tehát telepítő regisztrációval lehet csak állítani ezen a dolgon ami nekem nincs csak sima felhasználó vagyok. -
Vodike
tag
válasz
spider23 #37164 üzenetére
Az enyém így megy:
sensor:
- platform: huawei_solar
host: '192.168.100.112'
optimizers: false
battery: false
slave: 1
port: 502Fontos, hogy ha tényleg mindent frissítettek, akkor telepíted HACS-ból az integrációt, bedobod a fenti kódot a configba majd HA és inverter restart.
-
Vodike
tag
-
ojb
tag
válasz
spider23 #34685 üzenetére
A fűtési szezon kezdetén a három Domoticz SVT-ből egyet próbaképpen lecseréltem rá.
Az SVT-hez képest rettenetes csalódás volt a használata és a tudása olyannyira, hogy a szezon közepén "sima" Generic Thermostat-ra cseréltem, mert még az is kisebb ingadozással tartotta a kívánt hőmérsékletet , mint a PID Smart-Thermostat.
Az fontos, hogy a beállítás (kalibráció) idején lehetőleg állandó legyen a fűtési igény.
(A legideálisabb, ha éjjel-nappali, közel állandó külső hőmérsékletnél történik a beszabályozás, közel a már állandósult hőterhelési viszonyok mellett.)
Jelen időszak már teljesen alkalmatlan arra, hogy tisztességesen be tudj állítani egy PID alapú vezérlést szerintem...
Gondolkodom rajta, hogy a HA mellett natívan vagy Docker-ben Domoticz alatt egy SVT-t ismét elkezdek futtatni... -
tototos
addikt
válasz
spider23 #34581 üzenetére
Üdv!
Nálam pont egy ilyen rendszer üzemel
Annyi a különbség hogy ESPHome van rajta ami magában is működőképes így hidalva át a HA és wifi mentességet.
A bekötés a következő abban az esetben ha a kazánod rendelkezik termosztát bemenettel:
A kazán és termosztát között van 2 vezeték ha minden igaz. Ezt a két vezetéket a kazán és a shelly I O pontjaira kötöd. A termosztát 2 pontjából az egyikre a shelly SW pontját a másikra pedig egy fázist kötsz. -
LouiS22
veterán
válasz
spider23 #31469 üzenetére
Nagyjából az összes zigbee-s radiátorszelep Tuya leszármazott (az emberi áron kaphatóakról beszélek és van a Danfoss Ally, de őt biztosan nem választod, amikor meglátod az árcímkét). A Tuya leszármazás miatt belül pont ugyanazt tudják, úgyhogy leginkább a külső alapján tudsz szelektálni (és majd látni fogod, hogy mekkora hasonlóság van kinézetre - na ez sem a véletlen műve
). Azzal azért számolj, hogy a nyitásnál és zárásnál lesz hangjuk (engem speciel nem zavar), de ha éjszaka is nyit és zár és közvetlenül mellette fekszel/érzékeny vagy ezekre, akkor jobban járd körül a témát, vagy ha tudod, akkor "hallgasd meg" élőben. Az utóbbi hónapokban láttam pár új, egészen dizájnos külsővel megáldott kínai csodát a témában, kicsit irigykedve is néztem őket, de aztán megnyugodtam, mert valójában manuálisan nem is nyúlok hozzájuk. Nekem 3 féle van itthon, a legrondábbat (ő volt az első) elrejtettem oda, ahol senki nem látja, a "szépeket" meg mentek a látható helyekre
Ezen az oldalon megtalálod összegyűjtve szinte az összes létező zigbee eszközt, fotókkal és vásárlási linkekkel: [link]
-
-
noorbertt
őstag
válasz
spider23 #30334 üzenetére
ha segitseg, en ezt vettem par hete es az altalad posztolt video alapjan csinaltam.
https://www.hestore.hu/prod_10038168.html -
spider23
senior tag
válasz
spider23 #30323 üzenetére
Megcsináltam az átkötést. Már most mutatott valamit, meg engedte kalibrálni is. De aztán random elkezdett le fel driftelni a súly. Először még csak grammos le fel mozgások voltak de utána már 10-100kg ok is.
Ez így használhatatlan. Nem gondoltam hogy ezzel ilyen szívás lesz de ezt feladtam egyenlőre. El nem tudom képzelni hogy mi lehet a baja. Minden esetre rendeltem még egy készletet piros színű hx711 panellal hogy tovább idegesítsem magam.
-
ojb
tag
válasz
spider23 #30261 üzenetére
Tehát:
Amennyiben pontosan összeállítod a #30260 rajz alapján a loadcell-ket és a két szemben lévő közös pontra ( a rajz jelölése szerint G1 és G3 red tápfeszültséget --3,3 vagy 5V -- kapcsolsz, akkor a másik kettő piros vezetéken a GND-hez képest a fele tápfeszültséget kell mérni ( 3.3V esetében ~1.65V esetén ~2.5V-ot) Természetesen a Vcc-hez képest is fele feszültség érték a megfelelő.
Neked a zöld PCB-s elektronikád van? Azon van A és B csatorna is.
Nem ismerem a Tasmota-t, de kiválasztottad az A csatornát a feldolgozáshoz... -
ojb
tag
válasz
spider23 #30258 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy valami nem jó a kábelezésben, vagy valamelyik loadcell szakadt.
Egyenként meg kellene mérni, hogy a piros - fekete és a piros - zöld vezetékek között megvan-e a kb 1kOhm minden cellán.
(Feltéve, hogy a piros a közös!!!)
Amennyiben igen, akkor csak az összekötésben lehet a hiba.
Alavetően a loadcell-eket [Wheatstone] hídba kötöd.
A HX711 méri a híd "kiegyenlítetlenségét"
-
ojb
tag
válasz
spider23 #30244 üzenetére
A Színeket az alábbi ábra alapján tudod "azonosítani":
A Hidat az alábbiak szerint kell kialakítani:
A helyes összekötést és bekötést az alábbi rajz alapján lehet ellenőrizni:
E+ (1) és E- (2) között közel a tápfeszültséget kell mérned. ( Ez a HX711 által stabilizált híd feszültség )
S+ (4) és S- (3) között az előző értéknek pontosan a felét!!!
Amennyiben ezeket az értékeket kapod, akkor a kábelezés biztosan jó!!! -
Degeczi
nagyúr
válasz
spider23 #29972 üzenetére
Pl. egyszerűen 38-al fölszorozva és kerekítve egészre a havi fogyasztást:
sensor:
- platform: template
sensors:
monthly_cost:
value_template: "{{ (( states('sensor.monthly_energy')|float) * 38 ) | round(0) }}"
unit_of_measurement: "Ft"
friendly_name: "Havi áramköltség"Ha nem jön föl egy fogyasztást mérő szenzor az Energia fülön, annak két oka lehet: vagy a
device_class: energy
vagy astate_class: total_increasing
nincs hozzá beállítva, ezt kell pótolni (akár az entitások testreszabása, akár egy customize_glob alatt, ha sok van) -
Vodike
tag
válasz
spider23 #29351 üzenetére
Koszi, ez most nagyon nem jott jol. Elutaztam tobb hetre es most a redonyok lent maradtak, vilagitas nem megy es az ontozes sem. Fasza…
Elfelejtettem kikapcsolni az auto update-et, de most mar itt is le fogom allitani. Tokomet mar, ilyenkor erzem azt, hogy ez a HA csak jatek, nem lehet megbizni benne teljesen.
Na mind1, ettol meg szeretem.
-
vampire17
addikt
-
zsamiatt
őstag
válasz
spider23 #27175 üzenetére
közben rájöttem hogy hülyeséget írtam az ötletre.
Mi a véleményed ha teszel be egy változott? Ha zárva van az ajtó akkor mondjuk 0, csak akkor engeded a scriptet lefutni ha 0 az értéke és nyitás történt. A nyitás script meg átállítja egyesre. Vagy is amíg be nem csukod nem lesz 0 az érték nem tud még egyszer lefutni. -
zsamiatt
őstag
válasz
spider23 #27173 üzenetére
gondolom mert küldi az ismétlő jelet nyitott állapotról a nyitás érzékelő. Sok mindent nem fogsz tudni kezdeni ezzel. Egy ötlet: máshogy kell megoldani ha nincs zárt állapotban akkor kapcsolja fel a ledeket 4 percre aztán le. Ha jól gondolom így zárt státuszban nem világit, míg bármilyen nyitott állapotban csak 4 percig.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest