Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• 4D4M

senior tag

válasz PHenis #47887 üzenetére

Szép elképzelések, mitagadás.

Én nem tiltanám a kazánt és hagynám dolgozni a termosztatikus szelepeket(praktikusan ahol klíma megy, ott a szelep előbb zár, mint a klíma parancsoltja), viszont minden helyiségből gyűjtenék hőmérsékletet. A klímát igazából a szaldó kinullázásáig lenne értelme hajtani, utána már nagyjából ugyanannyiba van, mint egy jó gázkazánt üzemeltetni. (valószínűleg én 5°C alá nem mennék vele a leolvasztgatások okán)

Az ütemezés részét beállíthatod a CW400-ban, meg létrehozhatod magad a HA-ban is, erre szerintem végtelen mennyiségű kiegészítő van már. (1, 2, 3, 4 stb)

A konstans hőmérsékelt helyett úgy gondolom az én házamnál jobb ha éjszaka vagy ha nappal nem vagyunk otthon, hagyjuk pár fokot lehülni.
    ~
    Minden háznak természetesen minden hőmérsékletcsökkentés jó(megtakarít) (: Ezt általában a feleségek szokták csak zokon venni.

4 és -5 fok között gázzal 20 fok konstans, klíma ráfűt a reggeli és esti időpontokban
    ~
    Ha lehet választani, akkor én klímát biztos, hogy nem választanék a nap leghidegebb és legnedvesebb időszakában.

Új hozzászólás Aktív témák