- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
4D4M
senior tag
válasz
PHenis #47887 üzenetére
Szép elképzelések, mitagadás.
Én nem tiltanám a kazánt és hagynám dolgozni a termosztatikus szelepeket(praktikusan ahol klíma megy, ott a szelep előbb zár, mint a klíma parancsoltja), viszont minden helyiségből gyűjtenék hőmérsékletet. A klímát igazából a szaldó kinullázásáig lenne értelme hajtani, utána már nagyjából ugyanannyiba van, mint egy jó gázkazánt üzemeltetni. (valószínűleg én 5°C alá nem mennék vele a leolvasztgatások okán)
Az ütemezés részét beállíthatod a CW400-ban, meg létrehozhatod magad a HA-ban is, erre szerintem végtelen mennyiségű kiegészítő van már. (1, 2, 3, 4 stb)
A konstans hőmérsékelt helyett úgy gondolom az én házamnál jobb ha éjszaka vagy ha nappal nem vagyunk otthon, hagyjuk pár fokot lehülni.
~
Minden háznak természetesen minden hőmérsékletcsökkentés jó(megtakarít) (: Ezt általában a feleségek szokták csak zokon venni.4 és -5 fok között gázzal 20 fok konstans, klíma ráfűt a reggeli és esti időpontokban
~
Ha lehet választani, akkor én klímát biztos, hogy nem választanék a nap leghidegebb és legnedvesebb időszakában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest