- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mauimagic
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy rossz topic and vagyok, ez esetben elnézést...
Az otthoni iOT eszközeim (pár db Sonoff, wifis termosztát, napelem inverter, kínai kamerarendszer, stb.) sebezhetőségével kapcsolatban merültek fel aggályaim, mivel a legtöbb eszköz kínai. Nem az adataimat féltem, hanem az a problémám, hogy a saját wifimen lógnak, egyrészt meg kell adnom a WiFi-m hozzáférését, illetve nem tudom, hogy emiatt pl a hálózaton lévő többi adatforgalmat láthatják e ezek az eszközök.Ha a szolgáltatótól kapott routet wifijére csatlakoztatom ezeket, saját használatra pedig egy külön WiFi routert használok, azzal előrébb lennék, esetleg az egész aggodalom hülyeség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged