- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
FeriPapa2 #19099 üzenetére
SwitchTopic (x)
kell neked. Az(x)
helyett írd be azt a topikot, ahova szeretnéd küldeni az üzenetet. Arra figyelj, hogy ha nincs beállítva az MQTT, akkor visszaállítja magát az eredeti állapotra.
Egyébként a linkelt oldalon tökéletesen le van írva:SwitchTopic <value>
sends an MQTT message command to the custom topic. This does not change the state of the devices power.Szívesen segítek, de nem emlékeztem pontosan mit kell csinálni, és rosszat nem akartam beírni, mert azzal csak összezavarlak. Tasmotás eszközöm nincs napi használatban, ezért kipróbálni nem tudtam, de ma reggel egy tartalék Sonoff Minit befogtam erre, hogy kipróbáljam.
Az a baj, hogy sokan azért járnak ide (nem feltétlen csak erre a topikra gondolok), hogy ha elakadnak akkor nem iránymutatást várnak, hanem, hogy rágják a szájukba a megoldást, pedig egy kis utánaolvasással simán meg lehet találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Konzol Screenshot
- Hobby elektronika
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest