Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecseréltem az elpukkant alkatrészt illetve biztonságképpen vettem egy másik tápot (1,05A-est) ... Üresjárati feszültsége a régi tápnak (27-30 volt között mozgott azonos bejövő feszültséggel 238 volt) az új 29 volt feszt produkál...). Egyáltalán nem melegszik az új feszültségszabályzó... Arra gondolok, hogy lehet hibás lett volna ami gyárilag rajta volt?
Véleményem a Tiao Smart Opensprinkler Piről... forrasztás közben egyből feljött a réz réteg a nyákról... nem tűnik túl minőségi nyáknak... De nem szakadt el így rá tudtam forrasztani újra az alkatrészt...
Openpsinkler Kérdés:
Szerintetek a 4 körömből hogy tudnám párban kezelni a 2-2 kört amivel a füvet locsolnám? Neten találtam megoldásokat:
- több master szelep: de nem tudom beállítani az eltolásukat, hogy mennyi ideig legyen az egyik meddig a másik master...
- elvileg beállítható hogy ne egymás után "játsszon le" köröket, de akkor meg nem tudom, hogy tudom belőni, hogy 1-es 2-essel menjen párhuzamosan a 3-as a 4-essel...
- programok kialakításánál nem tudom, hogy számít-e a zónánál beállított párhuzamosság vagy sem ezt még nem teszteltem... vagy programnál egyből együtt indul az összes megadott szelep? (nem hiszem, mert akkor akár 8 szelep is indulhatna együtt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- EAFC 25
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Opel topik
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest