Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Bash
őstag
Szia kentaur!
Ne haragudj, ezek szerint félreértettél. Egyáltalán nem zavaró, hogy MODERÁTOR lettél, csak pont néhány nappal előtte gondolkoztam el azon, hogy te miért vagy újonc, s miért nem HÁZIGAZDA. Legalábbis én úgy vettem észre, hogy akik a cikkeket írják, mind HÁZIGAZDA-k. S akkor tegnap reggel hirtelen megláttalak az egyik topic-ban, mint MODERÁTOR 6 hsz-al. Nálam a MODERÁTOR szó többezer hsz-al rendelkező, helyesírásra igényes, felelősségteljes és nagyon hasznos fórumozó kollégát takar. Ebből az ideából te egy kicsit kilógsz, de ez legyen a legnagyobb baj. Sajnálom, hogy a te szemszögedből ilyen rosszul alakult a dolog, de reméljük, hogy ezt a feladatot is megkedveled majd idővel. Sok sikert kívánok! -
Cane
őstag
Ne szívd mellre. Volt itt már korábban 1-2 skac, aki itt fel volt háborodva, hogy miért lett XY-ból moderátor (belőle meg nem).
Biztos vagyok benne, hogy egyesek ezt a moderátorságot hatalomnak fogják fel és ennek elérése minden vágyuk. Szerencsére a PH! csapata is válogat a(z ön) jelentkezők közül.
Ha van valakinek erre a munkára rendszeresen ideje az csinálja, főleg ha jól csinálja. A legtöbbször csak sajnálom őket, ahogy a sok idiótát le kell szabályozniuk.
Sok sikert a munkádhoz!
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alkoholista nevelde
- Revolut
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa Rally
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest