- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sh4d0w: Nyitlocker
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Rohadt index... vettem egy új villogatót (a régi elromlott, meg lett javítva, de utána már 250 körül villant percenként), erre nem jó -> túl lassú. Mondom kicsit járatom, hátha csak ''bele kell jönnie''. Belejött, már egész jó sebességgel villogott (bár talán csak mert baromira bemelegedett), amikor észrevettem hogy ha nem működik se index se vészvillogó, a műszerfalon a visszajelzés álladóan ég. Mondom ez nem jó. Vissza a boltba, szó nélkül adnak másikat. Már kocsival mentem; kipróbálom: szép és jó. Visszajelző lámpa nem ég ha nem kell, villogás jó sebességű (mint a másik bejáratás után). Most viszont már ez is bejáratódott, erre ez meg belassult. Úgyhogy most baromi lassan villog, ráadásul a vészvillogó gyorsabb mint az index (fordítva kéne lennie, és eddig úgy is volt mindkét másik villogtatóval), ja és mindkettőnek van egy állati idegesítően hosszú késleltetési ideje az első felvillanás előtt :O Miért ver engem a sors?? :O
Ja és persze kifogyott a benzin, apám hozott utánam, de mire az AC pumpa felnyomta volna a motorig hogy beindulhasson, az önindító lemerítette az akksit :O Jó, utána megbikáztuk, nagy nehezen beindult, kiderült hogy az egyik henger nem megy, húzassam ki 3asban 80nal Sóskútig. Mondom az jó lesz. Elment rá csomó benzin, remélem megjavult. Várom hogy apám hazaérjen és szakvéleményt adjon a 3. hengerről. Ja, és persze az orrom előtt zárt be a hely ahol zöldkártyát akartam ma szerezni a kocsinak. :O
--> :O
Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Renault, Dacia topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- További aktív témák...
- Inspiron 14 Plus 7441 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P-64-100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HARMAN KARDON AVR 132 házimozi erősítő
- HORI Force Feedback Truck Control System (HRPC0400)
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER OPTIMUM PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 S 6GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest