- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nyilván a tengenél mást is lehet csinálni mint pancsolni, én épp azt a mást csinálom, de azért ha már itt van az ember és fizetett is érte csak belelógatná a zacseszt. Elmentem ötödször-ötvenedszer is ahol már jártam, de most engem idegenvezettek, végre csak élveznem kellett. De már 3 napja nem ázalogtam, pedig szeretem.
Az idő amúgy a tavalyi ellentétében esőtlen fehőtlen meleg, a víz meg nem megy 28 alá, ami alapesetben jó lenne, de sajnos következményekkel jár. Ez már így is nyilvánvaló. Az idegenvez.szerint már júli eleje óta ugyanilyen, szóval csúcsra lehetne járatni a szezont, de valahogy mégsincs itt konkrétan akkora tömeg. Még Rovinj belvárosában is táncolni lehetne, ami azért minimum szokatlan.
Na mindegy, azért élvezem. Jobb mint melóban agyament mód stresszelni. Sokkal jobb. [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest